Bestil online eller ring
7015 4141

Familievenlige produkter med Skistar

Hos skiferie.dk har vi et samarbejde med Skistar, som tilbyder nogle af de bedste og mest familievenlige produkter på populære skidestinationer i Skandinavien. Det er noget vores kunder kan nyde rigtig godt af, når hele familien skal afsted på skiferie.

Tag på skiferie i Norge og Sverige

Vi tilbyder f.eks. skiferier til Norge og Sverige i Valles Vinteruger, hvor I får gratis skiskole og skileje til mindste, så børnene helt sikkert kan lære at stå på ski. De får hjælp og underholdning af snemanden Valle, der er deres bedste ven på pisten, og som sørger for, at de bliver godt klædt på til at stå på ski uden for børneområdet. Så er der også plads og god tid til, at de voksne kan komme ud på nogle af de lidt vildere pister. I bor selvfølgelig i hyggelige og familievenlige skiboliger med god plads til hele familien, så I kan slappe ordentligt af efter en lang og skøn dag i sneen.

I kan læse meget mere om skiferie med børn her.

Gå på opdagelse her på hjemmesiden eller kontakt os på telefon 7015 4141, hvor vores erfarne skieksperter sidder klar til at give jer gode råd og vejledning om jeres næste skiferie.
Luk vinduet X