Bestil online eller ring
7015 4141

20% på udvalgte skiboliger i populære områder i Norge og Sverige

Booker du din skiferie før 30. september 2019 kan du spare 20% på udvalgte skiboliger i populære skiområder i Norge og Sverige. Tilbuddet gælder for uge 3-5 og ved minimum 4 overnatninger. Det er endvidere muligt at få gratis skileje og skiskole for børn op til 6 år, og alle over 6 år kan få rabat på både liftkort og skileje. Se mere nederst på siden. Læs mere

En skiferie med rabat!

En skiferie med rabat!

Mange penge at spare
Hvis du booker skiferie senest d. 30. september 2019, kan du og familien få 20% på udvalgte skiboliger i Trysil og Hemsedal i Norge, samt Lindvallen, Hundfjället/Tandådalen, Vemdalen og Åre i Sverige. Tilbuddet gælder for uge 4-5 og ved minimim 4 overnatninger. 

Samtidig kan børn op til 6 år få gratis skileje og skiskole som en del af Valles Vinteruger. For alle over 6 år, er der 20% rabat på skileje inden  29.oktober 2019 og 10% rabat på liftkort frem til d. 28. november 2019. Skileje og liftkort kan bestilles online på skiferie.dk. Du kan læse mere om denne rabat her.
Populære områder i Norge

Populære områder i Norge

Trysil
Booker du en skibolig i Trysil, venter der dig og familien en fantastisk skiferie. Dette skiområde er det mest populære i Norge og har gode forhold for både store og små. Her er blandt andet flere børneområder med aktiviteter og leg, en fantastisk snowpark og et og godt og varieret terræn, så både nybegyndere og øvede kan være med. Læs mere her.

Hemsedal
Dette skiområde i Norge er kendt under navnet "De Skandinaviske Alper" og byder på sværhedsgrader for alle. Hemsedal er en perfekt skidestination for familier med sin høje beliggenhed, gode sneforhold og det største børneparadis i Norge. De fleste skiboliger ligger også placeret tæt på pisten. Læs mere om Hemsedal her.

Populære områder i Sverige

Populære områder i Sverige

Lindvallen
Området i Lindvallen byder på mere end blot ski. Skiområdet har et af de største sammenhængende børneområder, hvor de små for alvor kan lære at at stå selv. Derudover findes der et stort badeland og en McDonalds med ski-in/ski-out. Desuden ligger skiboligerne tæt på de mange gode faciliteter. Læs mere om Lindvallen her.

Tandådalen/Hundfjället
Dette skiområde i Sverige er egentlig to områder, men de er placeret ved siden af hinanden og forbundet med transportlifte. Derfor er der er stort og varieret terræn. Området er velegnet til børnefamilier og nybegyndere, men der findes også en masse udfordringer for de øvede skiløbere. Læs mere her.

Book skiferien i dag

Book skiferien i dag

For mere info...
Kan du kontakte vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. De kender områderne i både Norge og Sverige, og kan give gode råd og vejlede dig og din familie på bedste vis. Husk at bestille inden 31. august 2019, hvis du ønsker en udvalgt skibolig med 20%. Og glem ikke rabatten til både skiskole, skileje og liftkort. 
 
Obs: der tages forebehold for udsolgte skiboliger, samt skiboliger der ikke er en del af tilbuddet. 
Luk vinduet X