Bestil online eller ring
7015 4141

Storhytter og lejligheder

Hos skiferie.dk finder I et bredt udvalg af flotte storhytter og lejligheder, som er det helt ideelle udgangspunkt for den store familier eller venner, der rejser sammen. Her får I god komfort og fleksibilitet på skiferien, og I har rig mulighed for at finde netop den skibolig, der passer til jeres behov og ønsker. Uanset hvor I vælger at tage hen på skiferie, så tilbydes både storhytter og lejligheder. Nedenfor har vi samlet informationen om de skiboliger som vi tilbyder i Østrig, Frankrig, Norge og Sverige. Læs mere

Storhytter og lejligheder i Østrig

Storhytter og lejligheder i Østrig

Ønsker I at bo I en storhytte eller lejlighed i Østrig, kan I f.eks. vælge:

Wagrain - Landhaus Rustika Deluxe og Haus Haid 
Landhaus Rustika Deluxe, som er placeret midt i centrum af Wagrain med kun 100 meter til skibussen og 200 meter til indkøbsmuligheder, og her kan I bo op til 17 personer i komfortable lejligheder. I kan også vælge Haus Haid som jeres base under skiferien, og byder på rummelige lejligheder med plads til 4-8 personer. Lejlighederne er placeret centralt i Wagrain med få hundrede meter til både lift, skibus og indkøbsmuligheder.

Bad Gastein/Dorfgastein - Bergparadig
I Bad Gastein/Dorfgastein finder I Bergparadies, som er bygget i flot og moderne stil med store lejligheder, der byder på gode faciliteter. Her bor I med direkte adgang til skønne skiområder og med blot 200 meter til indkøbsmuligheder.
Storhytter og lejligheder i Frankrig

Storhytter og lejligheder i Frankrig

Går skiferien til Frankrig, kan I ligeledes her finde et godt udvalg af storhytter og lejligheder med plads til hele familinen. Vælg f.eks.:

Les Bacons de Val Thorens
Les Balcons de Val Thorens, som er placeret smukt med panoramisk udsigt og ski in/ski out. Her kan I bo op til 16 personer i komfortable lejligheder, hvorfra I blot har 50 meter til indkøbsmuligheder.

Les Balcons de La Rosiére
I kan også vælge Les Balcons de La Rosiére, som byder op en traditionel charme, der lægger op til afslapning i alperne. Herfra har I adgang til wellnesscenter og kun kort gåtur til restauranter og barer.

Les Balcons de Belle Plagne
Vælger I Les Balcons de Belle Plagne, bor I i hyggelige lejligheder med plads til maks. 14 personer. Her bor I ligeledes direkte til pisten og med adgang til wellnessafdelingen, der bl.a. byder på swimmingpool, sauna, spa og massage.
Storhytter og lejligheder i Norge

Storhytter og lejligheder i Norge

I Norge findes et væld af flotte storhytter og lejligheder:

Hemsedal - Alpin Lodge
I Hemsedal findes Alpin Lodge, hvor I kan bo op til 14 personer lige til børneområdet og liften. Her har I ski in/ski out samt en masse gode faciliteter under samme tag.

Hemsedal Lodge Suite
Her findes også Hemsedal Lodge Suite, som byder på luksuriøse lejligheder med ski in/ski out og plads til maks. 8 personer.

Trysil - Solbjørnlia, Fagertoppen og Ugla Hyttegrund
I Trysil kan I bl.a. bo op til 12 personer lige ved skitorvet i en Solbjørnlia lejlighed, 6-10 personer på Trysil Høyfjellssenter i en Fagertoppen lejlighed eller i en flot hytte i Ugla Hyttegrund, hvorfra I har fantastisk udsigt.

Kvitfjell - Vestagard og Kvitfjellgard
I kan også vælge at tage til Kvitfjell, hvor Vestagard giver plads til 16 personer i hyggelig, norsk hyttestil, og her løber langrendssporene lige ved siden af.

Kvitfjellgard måler hele 280 kvm og har plads til maks. 20 personer, hvorfra I kan nyde den smukke udsigt over Guldbrandsdalen.
Storhytter og lejligheder i Sverige

Storhytter og lejligheder i Sverige

Sverige byder ligeledes på hyggelige skiområder med storhytter og lejligheder, hvor hele familien kan holde skiferie sammen:

Idre Fjäll - Aske Lägenhet, Stuga Glashuset, Dähliahytten
I Idre Fjäll kan I f.eks. vælge Aske Lägenhet, der byder på en skøn beliggenhed med ski in/ski out og plads til 12-17 personer. I Stuga Glashuset er der derimod plads til 22 personer, og her er der lagt op til afslapning i udendørs spa. Dähliahytten er en stor hytte med pragtfuld udsigt og god beliggenhed. Denne hytte er helt ideel til det store selskab, da her er plads til intet mindre end 31 personer.

Stöten - Granbyn 7 og Granbyn 8
I kan også vælge at tage til Stöten, som ligeledes byder på skiboliger med masser af plads. Her er f.eks. Granbyn, som er placeret blot 150 meter fra transportløjpen. Granbyn 7 og Granbyn 8 er flotte bjælkehytter med plads til 14 personer, mens Granbyn 10 kan rumme 15 personer.
Luk vinduet X