Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Grand Apartments - dejligt hotel I centrum

Grand Apartments er et hyggeligt hotel i centrum af Spindleruv Mlyn. Hotellet blev gennemrenoveret i 2008 og er hyggeligt indrettet og har en række lækre værelser der er godt indrettede. Kun 50 m herfra ligger Grand Hotel og da de to hoteller har samme ejer, kan man som gæst benytte wellness afdelingen på Grand Hotel mod et lille gebyr. I huset er en sauna som gratis kan benyttes når man bor på Grand Apartments. Læs mere

Fra: 2.521 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
2 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • 1/4 pension inkl.: Ja
 • Centrum: 0m
 • Lift: 400m
 • Restaurant: På stedet
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ¼ pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Wellness

  Wellness

  På nabohotellet (50 m herfra) ligger Grand Hotel som har en meget lækker wellnessafdeling. Når I bor på Grand Apartments kan I mod et mindre gebyr benytte wellnessafdelingen på Hotel Grand. Her er dampbad, spaafdeling ,jacuzzi, sauna og mulighed for en række forskellige behandlinger.
  På selve Grand Apartments er der en lille sauna, som i som gæster har gratis adgang til.

  Mad og drikke

  Mad og drikke

  Grand Apartments serverer en god morgenmadsbuffet hver morgen, som er inklusive i prisen. Det er heldigvis billigt at spise i Spindler, så I kan enten tilkøbe halvpension, så I kan spise på hotellet eller I kan benytte jer af lejligheden og gå ud i byen, og prøve nogle af de gode restauranter i Spindler.
   

  Skiområdet

  Skiområdet

  I bor I Tjekkiest største skiområde. Spindleruv Mlyn er et godt skiområde, der ligger i nationalparken Krkonose. Her ligger to skiområder Medvedin og Svaty Petr, som ligger med blot 3 km afstand fra hinanden, og her er en god variation af blå, røde og sorte pister, hvilket giver et godt skiløb til både nybegyndere og øvede. Selve byen er hyggelig og stemningsfuld, og ligger ca. 1000 m.o.h., mens skiområdet ligger 1320-1575 m.o.h.

  Skiskole

  Skiskole

  Vi har et godt samarbejde med den lokale Maskot Guideservice og som er helt unik. Maskot tilbyder guideservice, I kan leje ski hjemmefra, I er garanteret danske skiinstruktører hvis I booker undervisning. Alt kan bookes via vores hjemmeside. Guiderne kan træffes hele dagen på deres kontor-skiudlejning og endvidere er der skiopbevaring ved Medvedin liften. Her kan de hjælpe med alt fra leje ski, bestilling af skiskole (med dansktalende instruktør til børn) få svar på praktiske spørgsmål eller bare hyggesnakke. Derudover tilbyder Maskot en unik service med tjekkisk support der også taler dansk, de kan kontaktes under hele ferien hvis man har brug for hjælp med sproget.

  Luk vinduet X