Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie til Oberstaufen


Oberstaufen loejpe Oberstaufen gondollift Oberstaufen snebeklaedte traeer Oberstaufen horisonten Oberstaufen pige der kigger fra liften over dalen Oberstaufen udsigt udover dalen og gondollift Oberstaufen langrendsski Oberstaufen skipause i solen Oberstaufen to langrendsloebere Oberstaufen langrend skiloeber Oberstaufen snevandring Oberstaufen stollift Oberstaufen boern paa skiskole Oberstaufen boern i boerneomraadet paa ski Oberstaufen barn der staar paa ski Oberstaufen vejskilte paa pisten Oberstaufen par der drikker oel

Lækkert skiferieområde

Oberstaufen består af fire forskellige skiområder med 28 lifter og gondoler der forbinder de forskellige skisportssteder. Oberstaufen består af Hochgrat, Imberg, Hündle-Thalkirchdorf og Sinswang der alle er ideelle destinationer for nybegyndere, store som små. Skibyen byder på et væld af hyggelige restauranter og barer, og derudover er der også et utal af butikker. Oberstaufen ligger desuden det populære indendørs vandland Aquaria. Læs mere

Fra: 2.211 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
6 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • Ingen
 • 14 km
 • 20 km
 • 6 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  06.02 til 13.02
  Torsdag - Torsdag
  07.02 til 14.02
  Fredag - Fredag
  08.02 til 15.02
  Lørdag - Lørdag
  08.02 til 14.02
  Lørdag - Fredag
  08.02 til 13.02
  Lørdag - Torsdag
  08.02 til 12.02
  Lørdag - Onsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om Oberstaufen

  Alt om Oberstaufen

  Oberstaufen ligger placeret i Sydtyskland ikke langt fra den østrigske og schweiziske grænse. Skidestinationen byder på fire forskellige områder, med et varieret skiløb og gode kælke muligheder. Byen er fyldt med god stemning blandt restauranter, barer og hyggelige butikker.

  Find og bestil jeres næste skiferie til Oberstaufen i Tyskland online her hos Skiferie.dk. Har du brug for flere informationer, kan du kontakte en af vores skieksperter på tlf. 7015 4141, der sidder altid en medarbejder klar til at hjælpe dig med at sammensætte den perfekte skiferie.
  Hochgrat & Imberg

  Hochgrat & Imberg

  Hochgrat har både lette og mere udfordrende piste, så noget for ethvert niveau. Det højeste punkt når 1800 meter og Hochgrat er det mest dominerende bjerg af alle områderne. 4-stole liften bringer dig til en helt fantastisk udsigt. Her er også mulighed for at tage off-pist, for dem der er øvede nok til at bevæge sig i den dybe sne.

  Imberg området er et godt sted for familier, hvor de små kan nyde tiden i børnelandet der er placeret på den solrige side. Her er pistene forbundet af lifterne og der er snekanoner i området som sikre perfekte betingelser. Her er der en gondol til 8 personer og en 6-stole lift med varme, glas og børnesikring.
  Hündle-Thalkirchdorf & Sinswang

  Hündle-Thalkirchdorf & Sinswang

  Hündle og Thalkirchdorf har tidligere været to seperate områder, men er nu slået sammen. På de store, bredde og åbne piste ved Schwandlift kan man stå hvad end man er nybegynder eller erfaren skiløber. I dette område kan man nyde godt af at stå på ski om aftenen, hvor nogle af pisterne vil være oplyst. For en lang skitur, er der fra Prodelift til den miderste station 1700 meter at nå ned.

  Sinswang området er her hvor man kan øve alle sine skills på ski eller snowboard. Her er der åbne pister der er oplagte for nybegyndere at køre på, men det giver også gode muligheder for skiløbere og snowboardere til at øve deres færdigheder. Området har kvalificerede skiinstruktører der kan give en hjælpende hånd med at få teknikkerne helt på plads.
  Andre aktiviteter

  Andre aktiviteter

  Vil I gerne lave andet end at stå på ski eller er I blot trætte efter en lang dag på pisten, så kan I vælge at finde kælken frem. Imberg bjerget har specielle områder, hvor kælken er i fokus. Derduover vil der om lørdagen være oplyste områder ved Imberg, så hele familien kan kælke om aftenen.

  Vil I opleve den ultimative afslapning, kan I besøge det populære badeland Aquaria, der ligger i Oberstaufen. Her er forskellige svømmebassiner, boblebad, sauna og udendørs badefaciliteter. Her vil både mor, far og børn kunne komme helt ned i gear efter en lang dag på pisterne, der med garanti er til at mærke i benene.
  Luk vinduet X