Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Willingen i Tyskland


Glæd jer til 19 pister kun 4,5 timer fra Danmark

Under 5 timers kørsel fra Danmark finder i den Tyske skisports-perle, Willingen. Skisportsstedet Willingen, er det perfekte skiområde for familien med børn der aldrig har stået på ski før. Willingen tilbyder godt skiløb, som er overkommelig for dem, der vil stå på ski for første gang - eller for dem der gerne vil pudse skiløbet af igen efter en periode uden skiløb. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • km
 • 8 km
 • 9 km
 • km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  06.02 til 07.02
  Torsdag - Fredag
  09.02 til 13.02
  Søndag - Torsdag
  09.02 til 12.02
  Søndag - Onsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Ingen ledige boliger
  Varierende familievenligt skiløb i Willingen

  Varierende familievenligt skiløb i Willingen

  Willingen i Tyskland, har med sine 17 kilometer blå, røde og sorte pister en masse varierende skiløb at tilbyde.

  Skiområdets længeste nedfart er 2 kilometer, så der er rig mulighed for at lave en masse dejlige sving ned ad denne pist, inden I igen tager liften op for at udforske en ny nedfart i tyske Willingen.

  Skidestinationen er ikke større end at man altid kan finde hjem igen, og Willingen er derfor i særlig grad velegenet til skiløbere med børn.
  Langrend, faciliteter og arrangementer i Willingen

  Langrend, faciliteter og arrangementer i Willingen

  Når skituren går til Willingen, kan I benytte jer af områdets ialt 16 skilifte inkl. 4 transportbånd til børn. I Willingen finder I desuden én af Tysklands mest moderne skilifte.

  Derudover findes der også flere forskellige langrendsløjper på mellem 3-10 km, hvor I kan nyde det naturskønne snelandskab i tyske Willingen.  

  I Willingen afholdes der en række arrangementer henover vintersæsonen. Blandt de største af disse events, er den såkaldte "Winterwandertag" og "Willinger FIS Skisprung Weltcup". 
  Aktiviteter og underholdning for store og små

  Aktiviteter og underholdning for store og små

  Hvis I gerne vil have lidt afveksling på jeres skiferie til Willingen, byder området på flere forskellige muligheder.

  Hver onsdag, fredag og lørdag fra kl. 18.30-21.45 byder Willingen f.eks. på aften-skiløb med hele 11 oplyste pister. 

  Udover pisterne, finder I også 2 sjove kælkebakker i Willingen, som går igennem det sneklædte tyske landskab. Kælkebanerne kan naturligvis benyttes både af børn og barnlige sjæle. 


  Skiområder i nærheden af Willingen

  Skiområder i nærheden af Willingen

  Hvis I har købt liftkort til 3 dage eller derover, gælder liftkortet til det samlede område kaldet "Wintersport Arena Sauerland". Området dækker over 65 km. pister fordelt på flere skiområder i nærheden af Winterbergen. 

  Her har I rig mulighed for at afprøve nye skiområder, da der hele vejen rundt i det nærliggende bjerglandskab findes flere mindre skiområder.

  Et af favoritterne er, at tage til Winterberg som ligger kun 35 minutters kørsel fra Willingen. Her finder I 27,5 kilometer blå, røde og sorte pister, fordelt på ialt 34 pister.

  En anden af danskernes favoritter er byen Altasenberg. Dette er et af de helt store hit blandt børnene, da der i bunden af dette område er et super hyggeligt børneområde med "magisk tæppe" (transportrullebånd).

  Dette skiområde er med sine 11 kilometer lidt mindre, så mor og far trygt kan sætte sig og nyde sneen samt solen i en af de hyggelige hytter imens børnene udforsker områdets 17 pister på ski.  
  Luk vinduet X