Bestil online eller ring
7015 4141

Tag på vinterferie med skiferie.dk

Vil du på en skøn vinterferie med hele familien? Så gå på opdagelse i skiferie.dk's univers. Her kan du finde den vinterferie der passer din familie på bedste vis. Vi har flotte tilbud på vinterferie til mange fine destinationer rundt omkring i hele Europa, så uanset om I er til norske fjelde eller østrigske alper, så har vi noget for enhver smag! Få noget ud af den grå og triste vintertid og tag på skiferie i vinterferien!! Læs mere

Læs mere om vinterferie her

Læs mere om vinterferie her

Vinterferie for hele familien
Tag på den perfekte vinterferie med hele familien med bestilling hos skiferie.dk. Her får du en fantastisk oplevelse med ski og smukke snefyldte landskaber.

Hos skiferie.dk kan du finde vinterferie til forskellige destinationer - alt efter dit og din families behov, kan I selv vælge hvor vinterferien skal gå hen. 

Er du det mindste i tvivl om hvor turen skal gå hen, kan du kontakte en af vores erfarne skieksperter på 7015 4141. De sidder klar til at hjælpe og rådgive dig på bedste vis. Med en kvalificeret vejledning, kan de komme med gode forslag til, hvad vi netop vil anbefale til jer. På den måde bliver vinterferien skræddersyet til netop jeres familie. 
Skiferie i børnenes vinterferie

Skiferie i børnenes vinterferie

Tag på skiferie i uge 7 eller uge 8
Har I skolebørn i familien, så er det populært at tage på vinterferie samtidigt med at skolerne holder ferielukket.

I uge 7 og 8 er der altid fuld gang i skibyerne, og det giver en fantastisk stemning, både på afterski og generelt på restauranter, på skiskoler og på bjerget.

Der findes masser af muligheder, hvis I vælger at tage afsted i børnenes vinterferie. Samtidig er det utrolig populære uger, så hvis I vil sikre jer drømmeboligen på drømmedestination, er det en god idé at bestille i god tid. Så har I også samtidig noget at se frem til i den grå vintertid.

Læs mere om skiferie i uge 7 eller skiferie i uge 8
Hvor skal vinterferien gå hen?

Hvor skal vinterferien gå hen?

Skiferie.dk tilbyder en masse forskellige destinationer som jeres vinterferie kan gå til. Ønsker I en vinterferie der ikke kræver for meget rejsetid og samtidig er oplagt til børnefamilier og nybegyndere - så kan det være en god mulighed med en vinterferie til Sverige. Vil I derimod gerne opleve de smukke fjelde og de hyggelige og autentiske hytter, så er en vinterferie til Norge perfekt for jer! Er I hellere til alperne og deres lækre hoteller med wellness og afterski muligheder, bør I tage en vinterferie til Østrig.

Vi tilbyder dog også vinterferie til andre fantastiske destinationer, læs mere nedenfor:
Inden du bestiller vinterferien

Inden du bestiller vinterferien

Godt at vide
Er du blevet fristet til at skulle bestille en vinterferie med skiferie.dk, så kan du gå lidt på opdagelse i vores boliger og områder.

Inden du bestiller vinterferien er det dog vigtigt at du gør dig nogle overvejelser om hvilke krav og behov din familie og du har til vinterferien. Her indgår både selve skiterrænnet, bylivet i området, faciliteter i nærheden og boligtype. På denne måde giver det jer muligheden for netop at kunne udplukke den skidestination der passer på bedste vis til jeres families ønsker. 

Skulle du være det mindste I tvivl, sidder vi selvfølgelig klar på telefonen 7015 4141.
Luk vinduet X