Bestil online eller ring
7015 4141

Vinterferie Norge

Bestil en vinterferie til de norske fjelde med de mange forskellige og fantastiske skiområder skiferie.dk tilbyder. I Norge finder du en vinterferie med høj snegaranti og fantastiske skiforhold med pister til alle niveauer - både nybegyndere såvel som de mere øvede. Yderligere er Norge ideel for børnefamilien, da de norske skisportsområder går højt op i oplevelser for de mindste i familien. Alt i alt er Norge den perfekte ski-destination, for jer som drømmer om massere af hygge, sjov og uforglemmelige oplevelser for hele familien. Læs mere

Læs mere om vinterferie i Norge her.

Læs mere om vinterferie i Norge her.

Vi kender Norge!
Norge er den perfekte vinterferie destination for børnefamilier, da der findes mange fordele. Her er bl.a. en kort transporttid til mange af områderne i Norge, som vil være en stor fordel blandt familier med små børn. Derudover er Norges skiterræn velegnet til nybegyndere og børn grundet overvægt af grønne og blå løjper.
Dog findes der også løjper til de mere øvede og garvede skiløbere.

Med en vinterferie i Norge vil I også finde fantastiske børneområder med børnelifter og legeområder. Ydermere vil det være nemt for børnene at forstå sig på skilærerne i skiskolen, grundet nordens sprog. På denne måde kan de også nemmere begå sig blandt de andre børn og måske endda få nye legekammerater.
Populære områder i Norge

Populære områder i Norge

Trysil
Dette område er det største i Norge, og er en meget populær vinterferie destination blandt danskerne. Trysil har flere forskellige børnebakker og et alsidigt terræn, der er egnet til skiløbere på alle niveauer. Løjperne er lange og brede, så der er masser af plads. Læs mere om vinterferie i Trysil her.

Hemsedal
Denne vinterferie destination er også blandt danskernes favorit i Norge. Her er børnevenlige skiområder, lange løjper, samt hyggelige skihytter med plads til familie og venner. Skiterrænnet er varieret og sneforholdene gode. Læs mere om vinterferie i Hemsedal her.
Andre områder i Norge

Andre områder i Norge

Hos skiferie.dk tilbyder vi også vinterferie til flere andre skønne skiområder i Norge. Ønsker du en vinterferie til Norge, men ved ikke til hvilken skidestination? Så læs mere om de andre områder her nedenfor.
Praktiske informationer

Praktiske informationer

Inden du bestiller vinterferie til Norge
Er du blevet fristet til at booke en vinterferie til Norge her hos skiferie.dk, så er der nogle overvejelser du bør gøre dig inden. Du kan læse mere om hver enkelt destination i Norge, for at finde ud af hvilket område der passer jer bedst. Ydermere er det vigtigt, at I ved hvilket skiterræn I ønsker, hvilken boligtype I leder efter, og om det skal være i nærheden af byliv og aktiviteter.

Lyder Norge ikke som noget for jer? Så frygt ej! Vi tilbyder også vinterferie til andre populære destinationer, læs mere nedenfor:
Luk vinduet X