Bestil online eller ring
7015 4141

Vinterferie i Østrig

Med en vinterferie i Østrig finder i et fantastisk skiterræn i de smukke alper. Her er plads til børnefamilier med børneområder og skiskole, men også til øvede skiløbere med funparker og offpiste. Ydermere har mange af Østrigs hoteller den store luksus at have wellnessafdeling, samt finder I en ægte skiferiestemning med tyrolermusik spillende over højttalerne, tjenere i "lederhosen", smukke sneklædte bjergtoppe og en dejlig frisk bjergluft, uanset hvor I befinder jer. Østrig er en fantastisk skiferiedestination med virkelig godt skiløb uanset niveau og interesse. Vi har samlet nogle populære områder i Østrig nedenfor. Læs mere

Læs mere om vinterferie i Østrig her

Læs mere om vinterferie i Østrig her

Vi kender Østrig!
Skiterrænnet i Østrig byder på udfordringer for skiløbere på alle niveauer. Desuden er pistene af høj kvalitet og med stor snegaranti. Ofte ligger skiområderne i Østrig tæt på hinanden, og man kan derfor opleve at destinationerne er kædet sammen. På denne måde oplever man et ny pist hver dag.

Den østrigske feriestemning byder også på det populære afterski, som det er kendt for. Her er dans, høj musik og øl i lange baner. Dog er der også plads til børnene med mange børneområder med børnebakker og legeområder, samt skiskoler.
Populære områder i Østrig

Populære områder i Østrig

Wagrain / Flachau
Denne destination har 3 sammenhængende områder med mere end 800 km skiløb og derfor terræn til både nybegyndere og øvede. Læs mere om Wagrain / Flachau her.

Bad Gastein
Området her er en unik skisportsby med en smuk natur, godt skiterræn og masser af afterski. Læs mere om Bad Gastein her.

Zell am See
Dette område har et varieret skiterræn med både blå pister såvel som røde, men også pukkelpister og offpist. Læs mere om Zell am See her.
Inden du bestiller

Inden du bestiller

Råd inden bestilling af vinterferie i Østrig
Hvis I føler jer fristet til at bestille en vinterferie til Østrig, bør I blot gøre jer et par overvejelser inden. Som det første kan I læse mere om hver enkel destination, for at finde ud af hvilken der opfylder jeres ønsker bedst. Dernæst skal I overveje hvilken boligtype I leder efter, om det er en hytte eller et hotel med tilhørende faciliteter. Endvidere om boligtypen skal være placeret i nærheden af byliv og aktiviteter.

Dog tilbyder skiferie.dk også vinterferie til andre gode destinationer:
Luk vinduet X