Bestil online eller ring
7015 4141

Vinterferie i Sverige

Med en vinterferie i Sverige er rejsetiden kun få timer fra Danmark, hvilket gør det nemmere at rejse med små børn. Endvidere vil de små være i trygge rammer i Sveriges skiterræn, som er oplagt for børn og nybegyndere.Sverige gør en stor dyd ud af at børnene føler sig tilpas på skiene og at de har det sjovt sammen med andre børn. Boligerne er hyggelige og alle boliger er placeret tæt på pisterne, så det er hurtigt og nemt at komme ud og hjem. Tag hele familien med til de svenske fjelde. Læs mere

Læs mere om vinterferie i Sverige her..

Læs mere om vinterferie i Sverige her..

Vi kender Sverige!
Der er mange gode grunde til at vælge en vinterferie til Sverige. Det er blandt andet et ideelt sted for børnefamilier og nybegyndere, dog med piste der også passer til de øvede. Endvidere kommer man til at bo i hyggelige svenske hytter i ægte fjeldstil. Til de små er der legeområder og børnebakker og sommetider vil man også kunne finde forskellige aktivitetsmuligheder som f.eks. svømmehaller der indbyder til spa og wellness. 

Du kan booke familiens og din vinterferie til Sverige online her på siden, eller du kan kontakte en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. De sidder klar til at give dig en hjælpende hånd med at sammensætte den perfekte vinterferie til Sverige. 
Populære områder i Sverige

Populære områder i Sverige

Lindvallen
Dette skisportsområde ligger godt placeret i Sälen. Det er den perfekte vinterferie destination for familier med børn med brede pister og rolige omgivelser. Lindvallen er forbundet med Högfjället, som tilsammen byder på mere end 50 lifter. Læs mere om vinterferie i Lindvallen her.

Tandådalen / Hundfjället 
Denne skidestination er to områder der ligger tæt op ad hinanden i Sälen, med både børnevenlige og mere udfordrende områder. Desuden er der gode aktiviteter og et hyggeligt bymiljø med fine spisesteder. Læs mere om vinterferie i Tandådalen / Hundfjället.

Andre områder i Sverige

Andre områder i Sverige

Hos skiferie.dk tilbyder vi også vinterferie i Sverige til mange andre skønne destinationer til en skøn skiferie. Læs mere om dem nedenfor:
Inden du bestiller vinterferie til Sverige

Inden du bestiller vinterferie til Sverige

Praktiske informationer
Er du blevet fristet til at bestille en vinterferie til Sverige hos skiferie.dk, så er der blot nogle overvejelser du bør gøre dig inden. Du kan f.eks. læse mere om hver enkelt destination i Sverige, for at finde ud af hvilken der tiltaler jer mest. Endvidere er det vigtigt at overveje hvilket skiterræn I søger, om det skal være i nærheden af byliv og aktiviteter og hvilke faciliteter jeres boligtype skal råde over. 

Skiferie.dk tilbyder dog også vinterferie til andre populære destinationer, se blandt andet:


Luk vinduet X