Bestil online eller ring
7015 4141

Top 10 skidestinationer:

Trysil - Norge
Hemsedal - Norge
Hafjell - Norge
Stöten - Sverige
Sälen - Sverige
Wagrain - Østrig
Bad Gastein - Østrig
Zell am See - Østrig
Spindleruv Mlyn - Tjekkiet
Avoriaz - Frankrig


Andre populære Friferie rejsemål:

Disneyland Paris
Luksuscamping sydpå
Badelandsferie i Nordeuropa
Ferieboliger i Europa
Luksus cruises i hele verden

 

Har du brug for rådgivning omkring hvor din næste ferie skal gå hen? Så ring på 7015 4141 - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Violas Verden - oplev Friferies destinationer med en rigtig børnefamilie

"Violas Verden" er et nyt koncept hos Friferie A/S, hvor vi flere gange om året sender Viola og hendes familie afsted på ferie på vores forskellige destinationer, for at kunne give alle vores kunder et indblik i hvordan det er at rejse med Friferie A/S.

Skiferie.dk er Friferies website til skirejser, og det er netop skiferie de første afsnit med Viola omhandler. Familien er i videoerne på ferie i Kvitfjell i Norge, og man følger dem helt fra start, hvor forældrene pakker bilen hjemme i Danmark, mens Viola venter utålmodigt, og så til de er kommet op til deres skihytte i Norge, hvor de hygger sig med skiløb og familiehygge.

Hvis du synes Viola virker bekendt, kan det være fordi hun tidligere har været med i et rejseprogram til børn på DR Ramasjang, hvor hun besøgte Brasilien - ligeledes sammen med sin familie.

Du kan følge med inde på vores Facebook side, hvor der hver tirsdag i uge 34, 35 og 36 postes nye afsnit af "Viola på ski", der er titlen på den første lille miniserie om Viola. Du kan også besøge vores Youtube kanal, hvor du kan se alle klippene, så snart de er offentliggjort på Facebook - så de vil alle være tilgængelige efter tirsdag 5. september.

Se eller gense alle afsnit nedenfor:
 

Luk vinduet X