Bestil online eller ring
7015 4141

Top 10 skidestinationer:

Trysil - Norge
Hemsedal - Norge
Hafjell - Norge
Stöten - Sverige
Sälen - Sverige
Wagrain - Østrig
Bad Gastein - Østrig
Zell am See - Østrig
Spindleruv Mlyn - Tjekkiet


Andre populære Friferie rejsemål:

Disneyland Paris
Luksuscamping sydpå
Badelandsferie i Nordeuropa
Ferieboliger i Europa
Luksus cruises i hele verden

 

Har I brug for rådgivning om,
hvor jeres næste ferie skal gå hen?
Så ring på 7015 4141,
hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Violas Verden - oplev Viola og hendes familie på ski

"Violas Verden" er et univers hos Friferie, hvor vi sender Viola på 7 år og hendes familie afsted på ferie på vores forskellige destinationer, så I kan opleve, hvordan det er at rejse med Friferie. Her på siden kan I opleve miniserien "Viola på ski".

På skiferie.dk sælger vi vores skirejser, og første gang Viola skal på ferie med Friferie, går turen på ski. Viola og hendes familie er på skiferie i Kvitfjell i Norge, og I kan følge helt fra begyndelsen, hvor Violas forældre pakker bilen hjemme i Danmark, mens Viola venter utålmodigt, og til familien ankommer til skihytten i Norge, hvor de står på ski og hygge sig sammen.

Hvis du synes, Viola virker bekendt, kan det være fordi hun tidligere har været med i rejseprogrammet "Viola i Brasilien" på DRs Ramasjang, hvor hun besøgte det smukke land sammen med sin familie.

Følg med på vores Facebook side, hvor vi løbende lægger alle miniserier om Viola ud eller besøg vores Youtube kanal, hvor I kan se alle afsnit. Se mere om universet "Violas Verden" her, hvor I både kan opleve Viola på badelandsferie i Nordtyskland, på campingferie i Italien og i Disneyland® Paris.

Se eller gense alle afsnit af Viola på ski nedenfor:
 

Luk vinduet X