Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Bad Kleinkirchheim

Familievenlig skidestination i Østrig

Bad Kleinkirchheim ligger på sydsiden af alperne, og det er kendt for at have et fantastisk klima i vinterperioden. Her finder du over 100 kilometer sammenhængende pister, der med et moderne liftsystem gør området til en skøn og familievenlig skidestination.Familievenlig skidestination i Østrig
Bad Kleinkirchheim ligger på sydsiden af alperne, og det er kendt for at have et fantastisk klima i vinterperioden. Her finder du over 100 kilometer sammenhængende pister, der med et moderne liftsystem gør området til en skøn og familievenlig skidestination. Læs mere

Skiferie til Bad Kleinkirchheim

Alt om skiferie i Bad Kleinkirchheim

Med et fantastisk godt klima og en høj grad af snesikkerhed i Bad Kleinkirchheim i Østrig, er denne skidestination et alletiders rejsemål. Her er nemlig kilometervis af sammenhængende pister og stor fokus på børn, hvilket gør skiområdet meget familievenligt. Find og bestil skiferie med familien online her på skiferie.dk eller tag kontakt telefonisk på 7015 3939 til en af vores erfarne skieksperter. De sidder altid klar med gode råd og kvalificeret vejledning, der kan hjælpe dig med at få sammensat den perfekte skiferie.

Skiterrænet i Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim er endnu et lidt ukendt skiområde blandt den danske befolkning, men både tyskere og italienere har opdaget denne skønne destination, og nyder godt af de mange solskinstimer og de velpræparerede pister. Bad Kleinkirchheim har 103 kilometer pister fordelt på både blå, røde og sorte pister. I området er der 800 snekanoner, som dækker 97% af pisterne, og dermed giver en god snegaranti. Derudover er der flere kælkebakker til stor glæde for de små samt en masse langrendsspor. Hvad angår vintersport, er Bad Kleinkirchheim banebrydende inden for World Cup, hvor et af verdens mest spektakulære og udfordrende skikurser er at finde.

Børnevenligt område

Til de mindste skiløbere
Bad Kleinkirchheim har hele 4 skiskoler, som tilbyder professionel undervisning til nybegyndere. Derudover er der også en skibørnehave, hvor der bliver taget kærligt af de mindste medlemmer af familien. Her går de små hurtigt fra at være usikre på løjpen til at være selvsikre små skiløbere, der suser afsted. Skiområdet ved Bad Kleinkirchheim rummer masser af aktiviteter for de mindste i form af underholdning, der er til glæde for børn i alle aldre. 

OBS: Gælder ikke i alle vores boliger. Som noget helt unikt tilbyder skiområdet liftkort til 1 euro pr. dag for alle børn u. 12 år ved køb af et 6-dages liftkort til voksne på visse hoteller/lejligheder. Der er derfor mange penge at spare for børnefamilier!

Termiske bade og spaoplevelser

Ultimativ afslapning
Efter en lang dag på ski kan I besøge Römer eller St. Kathrin termalbad. I Bad Kleinkirchheim har de nemlig gjort meget ud af at kombinere ski og sne med spatempler på en meget unik måde. Det er endda muligt at smide skiene for enden af pisten ved nedgangen Franz-Klammer og hoppe direkte i et af de varme bade. Det 12.000 kvm store wellnessområde i Römerbad indeholder en masse forskellige pools, spaområder og termiske bade. Her vil både mor, far og børn kunne slappe helt af - og det vil med garanti være som ren terapi for kroppen efter dagens strabadser på pisterne.

Et hyggeligt sted at besøge

Selve byen
Byen ved Bad Kleinkirchheim byder på flere skønne hoteller og et godt udvalg af lejligheder og hytter af god kvalitet og med god service.

På pisterne har du mulighed for at holde små pauser, hvis benene bliver lidt trætte. Her finder du nemlig flere forskellige steder, hvor det er muligt enten at få lidt at drikke eller en bid mad. Typisk har disse steder en fin terrasse, så man kan nyde den smukke udsigt og solen, hvis vejret er til det. Om aftenen vil restauranter og barer diske op med lækker mad og drikke, samt livemusik, der måske kan bringe jer videre på et af byens diskoteker.