Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Hvem er skiferie.dk?

Hos skiferie.dk er der, som navnet antyder, fokus på skiferie. Vi har gennem mere en 25 år været garant for kvalitetsskirejser til hele Europa til konkurrencedygtige priser.

Skiferie.dk er naturligvis medlem af både Rejsegarantifonden (reg. nr. 3483) og Danmarks Rejsebureauforening, så I er garanteret 100% tryghed på skiferien.

På skiferie.dk finder du intet mindre end Danmarks største og bredeste udvalg af hytter, lejligheder og hoteller på alle de bedste og mest populære skidestinationer i:

Det er nemt at booke jeres skiferie på skiferie.dk, men I er naturligvis meget velkomne til at ringe og tale med en af vores mange dygtige skieksperter, som alle selv er passionerede skiløbere og kender de enkelte skiområder. Derfor kan vi tilbyde jer en både kvalificeret og personlig rådgivning, så I og jeres familie får den bedste skiferie.

Hos os kan I desuden booke pakkerejse med  færge til Norge og Sverige og tog til Åre i Sverige (Snälltåget). 

På skiferie.dk er alt samlet et sted og vi garanterer med vores prisgaranti, at I ikke finder skiferien billigere andre steder.

I forbindelse med at rejse på skiferie, kan der opstå mange spørgsmål. Vi har samlet alt det, der er værd at vide her.

Find inspiration her på siden. Vi gælder os til at høre fra jer!

Kontakt os

Få de bedste tilbud

Hvor vil I hen?

For jeres tryghed

Skiferie.dk et dansk rejsebureau med mange års erfaring med arrangering af skiferier til de bedste skidestinationer i Europa.

Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.