Book online eller ring til os!
7015 4141

Hvem er skiferie.dk?

Skiferie.dk er en del af de kendte Friferie.dk, som gennem de sidste mere end 25 år har været hele Danmarks ferieboligudlejer med fokus på kør-selv-ferie og børnefamilier.

Skiferie.dk er naturligvis medlem af både Rejsegarantifonden (reg. nr. 2760) og Danmarks Rejsebureauforening, så I er garanteret 100% tryghed på skiferien.

Hos skiferie.dk er der som navnet antyder fokus på skiferie. Vi har gennem mere en 20 år været garant for kvalitetsskirejser til hele Europa til konkurrencedygtige priser.

På skiferie.dk finder du intet mindre end Danmarks største og bredeste udvalg af hytter, lejligheder og hoteller på alle de bedste og mest populære skidestinationer i Norge, Sverige, Østrig, Italien, Tjekkiet og Tyskland.

Det er nemt at booke din skiferie på skiferie.dk, men du er naturligvis meget velkommen til at ringe og tale med en af vores mange dygtige skieksperter som alle selv er passionerede skiløbere og kender de enkelte skiområder.

Vi har derfor tilbyde dig en både kvalificeret og personlig rådgivning så du og familien får den bedste skiferie.

Hos os kan du desuden booke pakkerejse med færge til Norge og Sverige, tog til Åre i Sverige (Snälltåget), eller fly til den nye lufthavn i Sälen.

På skiferie.dk er alt samlet et sted og vi garanterer med vores prisgaranti, at du ikke finder skiferien billigere andre steder.

Find inspiration her på siden og vi gælder os til at høre fra jer

Kontakt os

Få de bedste tilbud

Hvor vil du hen?

For din tryghed

Skiferie.dk et dansk rejsebureau med mange års erfaring og er en del af det veldrevne Friferie.dk som har eksisteret i mere end 30 år. Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.