Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Madonna di Campiglio

Familiært og dejligt skiområde i Italien

Madonna di Campiglio ligger i lige for foden af Monte Spinale i de italienske Dolomitter. Skiområdet er genialt til både begyndere og let øvede og samtidig er der en masse til dem der er rigtig gode på ski og ikke at forglemme, så var det her Ingemar Stenmark vandt sin første World Cup.Familiært og dejligt skiområde i Italien
Madonna di Campiglio ligger i lige for foden af Monte Spinale i de italienske Dolomitter. Skiområdet er genialt til både begyndere og let øvede og samtidig er der en masse til dem der er rigtig gode på ski og ikke at forglemme, så var det her Ingemar Stenmark vandt sin første World Cup. Læs mere

Book skiferien til Madonna di Campiglio i Italien

Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio klinger både eksotisk og elegant og det er det også, samtidig med at det er en særlig hyggelig by og skiområde. Tilbage i 1974 var det på disse pister, at Ingemar Stenmark kørte sin første World Cup sejr hjem, med den største elegance nogen sinde set på et par ski. Word Cup konkurrencerne har været holdt her lige siden, og byen huser stadig den vigtige konkurrence. Hvad enten du er helt nybegynder, har løbet et par år eller tre eller du er en dygtig skiløber, så er det udfordringer at hente her. Men hvis du er en top-skiløber, så vil du nok finde området for nemt og så vil vi anbefale jer at se på Canazei.

Læs mere om skiløbet i Madonna di Campiglio

Byen Madonna di Campiglio finder I i lidt mere end 1.150 moh. I selve Madonna er der godt 150 km pister og de er i både røde, blå og nogle få sorte. Der er nok kilometer for de fleste i en uge, og har du lyst til endnu mere udfordring, så kan I tilkøbe og opgradere jeres liftkort, til også at gælde til Ponte di Legno-Tonale-Presena, Folgarida-Marilleva, Pinzolo, Pejo, Monte Bondone, Andalo-Fai della Paganella og Folgaria-Lavarone som tilsammen udgør ca. 380 km pister.

Fra det nemme og bløde skiløb – til det udfordrende

I skal ikke lade jer afskrække af at dette område er World Cup vært, her er masser af skiløb for alle jer, der ikke har stået så mange år endnu. Her er nemlig dejlig bredde boulevarder i både røde, blå og sorte og det er ikke et område der er overrendt af turister, så her er som regel god plads. Det betyder også at byen får lov til at bevare sin særlig dejlige og hyggelige italienske stemning og man mærker varmen fra både de lokale og alle de hyggelige knejper langs de små gader. Der er selvfølgelig gode tilbud om skiskole, for både de mindste, for de nyeste og for dem der allerede kan noget.  

For dig der elsker den italienske stemning

En by som Madonna di Campiglio, der stadig har så mange af de gamle bygninger og originale veje, torve osv. har en ganske særlig og hyggelig udstråling. I mærker virkelig at I er i Italien, omgivet af det livlige sprog, maden og den hjertelige og hektiske stemning, som kun italienerne har. Gaderne er små og langs dem, ligger cafeer og restauranter side om side, lige som der er et stort udbud af både modebutikker, delikatesser og meget andet. Har I lyst til en gang afterski, når I kommer trætte fra dagens skiløb, så er her rigeligt at vælge imellem. Alt i alt er det bare en dejlig by med masser af liv og skiløb.

Hvis du ikke er til skiløb - Madonna di Campiglio

Er du med familien eller vennerne, og har du bare ikke lyst til at stå på ski? Så fortvivl ikke. Her er andre sjove vintersportsaktiviteter du kan kaste dig ud i. Fx er her nogle gode langrendsløjper, både i Madonna di Campiglio og i de omkringliggende byer, og udstyret kan lejes i de lokale skiudlejninger. Også på langrendsløjperne vil I opleve forskellige niveauer. Er du vågehalsen der skal have adrenalinet i sving? Så kan du prøve kræfter med is-klatring eller paragliding og opleve den unikke udsigt. Eller hvad med en tur snesko? Det er både sjovt og noget der giver motion. Og er du til det hel stille og rolige, så kan du købe en tur i hundeslæde, og bare lade dig trække igennem landskabet og nyde freden. Her er rigeligt at tage sig til.