Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Italien

Oplev fantastisk skiløb i Italien

Italien er meget mere end pizza, fodbold og rødvin. Italien har nemlig også nogle af verdens bedste og største skisportssteder. Det er derfor ikke helt tilfældigt, at flere og flere danskere drager sydpå, når de skal på årets skiferie.

Oplev fantastisk skiløb i Italien
Italien er meget mere end pizza, fodbold og rødvin. Italien har nemlig også nogle af verdens bedste og største skisportssteder. Det er derfor ikke helt tilfældigt, at flere og flere danskere drager sydpå, når de skal på årets skiferie. Læs mere
Mest populære skiområder i Italien (5)
Passo Tonale
Passo Tonale er det snesikre valg, som hvert år får tusindvis af danskere til køre til Norditaliens perle i Adamello regionen. Passo Tonale er børnefamiliernes favorit i Italien grundet det store børneområde med danske skilærere og brede blå ...
Læs mere
Madonna di Campiglio
Madonna di Campiglio ligger i lige for foden af Monte Spinale i de italienske Dolomitter. Skiområdet er genialt til både begyndere og let øvede og samtidig er der en masse til dem der er rigtig gode på ski og ikke at forglemme, så var det her In...
Læs mere
Pejo
Pejo er et lillebitte område på blot 20 km, der ligger midt imellem Passo del Tonale og Madonna di Campiglio. Pejo ligger højt og skiløbet foregår fra 3.000 meter højde ned til 1.400 hvor selve den lille by ligger. Det betyder at sneen her er f...
Læs mere
Canazei
Canazei hører til et af verdens største skiområde. Tag på en dagstur rundt om Sella massivet. Ruten er også kendt som Sella Ronda'en og er på ca. 40 km. I pauser på hyggelige restauranter i området.
Læs mere
Livigno
Livigno ligger i det nordlige Italien tæt på grænsen til Schweiz og er et skisportssted i særklasse. Her får I velfungerende liftesystem, et væld af nedfarter, Italiens bedste freestyle-park, suveræne langrendsspor, børnevenlige rammer og tol...
Læs mere

Skiferie & skirejser i Italien

Alt om skiferie i Italien

Italien er en helt fantastisk skidestination til kør-selv skiferie og byder på alt fra fantastisk skiløb - både udfordrende og let tilgængeligt, til udsøgte madoplevelser, skønt vejr og meget meget mere. 

Selvom flere af skiområderne i Italien ligger forholdsvist lavt, har de fleste italienske skidestinationer utroligt veludviklede snekanonanlæg, som sikrer lækker sne, godt skiløb hele sæsonen og en eminent skiferie. I Italien er der skimuligheder for alle, uanset niveau, men særligt til de modigste skiløbere er der udfordringer f.eks. i form af offpist med helikopter.

De bedste skiområder i Italien

Gennem Skiferie.dk kan I besøge nogle af de største, bedste og mest populære skisteder i Italien. Se f.eks. nærmere på Livigno og Alba di Canazei.

  • Livigno ligger i et toldfrit område, hvilket lægger op til en masse billige shoppingmuligheder. Området er særlig børne- og familievenligt, da pisterne let fører jer hele vejen ned til by, restauranter og butikker. 
  • Alba di Canazei giver jer bl.a. adgang til verdens største skiområde, nemlig Superski Dolomiti. Derudover byder Alba di Canazei også på et hyggeligt byliv med spændende butikker og masser af afterski.
  • Passo Tonale er et højtliggende område med gletsjer, lange nedløb og perfekt område til nybegyndere.

Forrygende skirejse til Italien

Tag på skirejse til Italien, hvor der venter jer en masse forrygende skiløb, når I suser ned af velpræparerede pister i flot landskab. Om I er nybegyndere eller meget erfarne skiløbere, så er der med garanti piste til jer, hvor I kan blive udfordret. Skisportsstederne i Italien byder nemlig på suveræne pister med både brede boulevarder, hvor I kan tage store sving, stejle alpetoppe og udfordrende offpiste.

I Italien får I hele pakken med fantastisk skiløb, mange aktiviteter uden for løjperne og gastronomi i en særklasse. De hyggelige bymiljøer, de gode pister og den udsøgte mad gør skiferie i Italien helt enestående for hele familien. I kan også godt pakke solbrillerne for Italien byder på mange solskinstimer i løbet af skisæsonen.

Skiferie til Italien i vinterferien - uge 7 og uge 8

Tag på skiferie til Italien i skolernes vinterferie i uge 7 og 8, for landet er perfekt med børn! Italienerne er meget imødekommende og afslappede, omgivelserne er afslappede og så kan I helt sikkert finde noget mad, børnene kan lide, når I er ude at spise.

Men bestil i god tid, hvis I skal afsted på ski i Italien i vinterferien, for de populære uger ryger lynhurtigt. 

Maden og stemningen

I kan ikke tage på skiferie i Italien uden at give jer i kast med deres helt utrolige køkken. Italienerne kan bestemt lave mad, så hvorfor ikke nyde godt af det, når I besøger denne fantastiske skidestination?

På de fleste skisportssteder kan I besøge spændende og hyggelige restauranter, hvor det bestemt vil være muligt at smage autentiske retter og lokale specialiteter. Prøv nogle af de vidunderlige pizzaer eller pastaretter, naturligvis med et glas rødvin til. Er I ude at spise til frokost, kan denne ofte nydes udendørs i solens lune stråler.

Vilde skioplevelser og andre aktiviteter

På en skiferie i Italien kan I prøve en helt anderledes og spændende skioplevelse, hvis I er modige nok. Som et af de eneste lande i Europa er det nemlig muligt at prøve skiløb fra helikopter, også kaldet Heli-skiing. I flere af de forskellige italienske skiområder kan I dermed booke jer ind på en offpiste tur, hvor I med helikopter flyver hen til helt uudforskede områder, hvor der venter jer den lækreste puddersne.

Foruden helikopterture, byder Italien også på stejle World Cup bakker, sjove sneparker, masser af smukke langrendsruter, fantastiske skiskoler til de mindste og meget meget mere. Italien har et væld af muligheder og spændende oplevelser, som bare venter på jer om end I er til alpin skiløb eller langrend.