Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Italien


På ski i danskernes yndlings skiområder i Italien

Italien er meget mere end pizza, fodbold og rødvin. Italien har nemlig også nogle af verdens bedste og største skiområder. Det er derfor ikke helt tilfældigt, at flere og flere danskere drager syd på, når de skal på deres årlige skiferie. I Italien er der skimuligheder for alle, uanset niveau, men særligt til de modigste skiløbere er der udfordringer f.eks. i form af offpist med helikopter. Læs mere

Madonna di Campiglio snevandring paa bjerget
Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio, ligger i de italienske Dolomitter. Her er der skiløb for enhver smag. Området er oplagt til familier hvor der er sværhedsgrader der passer alle. I nærheden af byen ligger de lette pister, og de øvede skiløbere kan finde udfordringer i hele terrænet.Her findes i alt 120 km piste. Madonna di Campiglio hænger sammen med følgende andre områder for eksempel Folgarida, Marilleva og Pinzolo.

 • VÆLG
 • 45 km
 • 37 km
 • 18 km
 • Se destination
  Canazei

  Canazei ligger i det nordlige Italien i Dolomitterne og hører nok til et af verdens største skiområde. Området hedder Superski Dolomiti og hver dag er der mulighed for at køre på nye pister. I Canazei har I adgang til ikke mindre end 1.220 kilometer pister – området tilbyder den øvede skiløber masser af udfordringer. Tag f.eks på en dagstur rundt om Sella massivet. Ruten er også kendt som Sella Ronda'en og er på ca. 40 km. I pauser på hyggelige restauranter i området - og turen er en oplevelse. I canazei finder I mange hyggelig restauranter og gode after ski steder.

 • 0 km
 • 331 km
 • 737 km
 • 152 km
 • Se destination
  Livigno tre skiloebere nyder udsigten over bjerget
  Livigno

  Beliggende i det nordlige Italien tæt på grænsen til Schweiz, finder du Livigno som er et helt exceptionelt skisportssted. Et velfungerende liftsystem, et væld af forskellige nedfarter, Italiens bedste freestyle-park, suveræne langrendsspor, børnevenlige rammer og et toldfrit indkøbsområde, hvilket alt sammen er med til at gøre Livigno til et skisportssted i særklasse.

 • 0 stk.
 • 29 stk.
 • 37 stk.
 • 12 stk.
 • Se destination
  Cavalese

  Byen Cavalese er hovedbyen i Val di Fiemme-området, herfra er der adgang til i alt 5 skicentre: som er Alpe Cermis, Ski Center Latemar, Bellamonte e Alpe Lusia, Passo Rolle, Lavazé e Oclini. De 2 største områder er Cermis med 23 km piste og Latemar med 20 km pister. Det samlede områder tilbyder sammenlagt over 100 km pister og 50 lifter. Mellem alle områder er dergratis skibus. Cavelese tilbyder ikke bare godt skiløb - men nogle meget skønne omgivelser - og der er gode muligheder for at spise på lækre restauranter og gi' den gas på afterski.

 • VÆLG
 • 38 stk.
 • 50 stk.
 • 23 stk.
 • Se destination
  Alt om skiferie i Italien

  Alt om skiferie i Italien

  Italien er en helt fantastisk skidestination, som byder på alt fra fantastisk skiløb - både udfordrende og let tilgængeligt, til udsøgte madoplevelser, skønt vejr og meget meget mere. Selvom flere af skiområderne i Italien ligger forholdsvist lavt, har de fleste italienske skidestinationer utroligt veludviklede snekanonanlæg, som sikrer lækker sne og godt skiløb hele sæsonen. 

  Book din næste skirejse til Italien direkte her på Skiferie.dk, eller få hjælp og gode råd fra en af vores dygtige skieksperter på 7015 4141. Vores skieksperter har besøgt de forskellige skiområder i Italien og de kan derfor give dig kvalificeret vejledning til at sammensætte netop den skiferie du og din familie drømmer om.
  De bedste skiområder i Italien

  De bedste skiområder i Italien

  Gennem Skiferie.dk kan du besøge nogle af de største, bedste og mest populære skiområder i Italien. Se f.eks. nærmere på Livigno og Alba di Canazei.

  Livigno
  Livigno ligger i et toldfrit område, hvilket lægger op til en masse billige shoppingmuligheder. Området er særlig børne- og familievenligt, da pisterne let fører jer hele vejen ned til by, restauranter og butikker. Læs mere her.

  Alba di Canazei
  Med en skiferie i Alba di Canazei får du blandt andet adgang til verdens største skiområde, nemlig Superski Dolomiti. Derudover byder Alba di Canazei også på et hyggeligt byliv med spændende butikker og masser af afterski. Læs mere her.
  Vilde skioplevelser og andre aktiviteter

  Vilde skioplevelser og andre aktiviteter

  I Italien kan du prøve en helt anderledes og spændende skioplevelse, hvis du er modig nok. Som et af de eneste lande i Europa er det nemlig muligt at prøve skiløb fra helikopter, også kaldet Heli-skiing. I flere af de forskellige italienske skiområder kan du dermed booke dig ind på en offpiste tur, hvor du med helikopter flyver hen til helt uudforskede områder, hvor der venter dig den lækreste puddersne.

  Foruden helikopterture, byder Italien også på stejle World Cup bakker, sjove sneparker, masser af smukke langrendsruter, fantastiske skiskoler til de mindste og meget meget mere. Italien har et væld af muligheder og spændende oplevelser som bare venter på jer. 
  Maden og stemningen

  Maden og stemningen

  Du kan ikke tage på skiferie i Italien uden at give dig i kast med deres helt utrolige køkken. Italienerne kan bestemt lave mad, og hvorfor ikke nyde godt af det, når du besøger denne fantastiske skidestination.

  I de fleste skiområder kan du besøge spændende og hyggelige restauranter, hvor det bestemt vil være muligt at smage autentiske retter og lokale specialiteter. Prøv nogle af de vidunderlige pizzaer eller pastaretter, naturligvis med et glas rødvin til. Er du ude at spise til frokost, kan denne ofte nydest udendørs i solens lune stråler.
  Luk vinduet X