Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie til Rauland i Norge - Telemarkens største skiområde


Tag familien med på ski til Rauland i Telemarken i Norge

Rauland i Norge er Telemarkens største skiområde, og her venter jer uforglemmelige skioplevelser for hele familien - både alpint, langrend, snowboard og kælk. Rauland har skiløb for både børn og nybegyndere, men her er også masser af udfordringer til de mere erfarne og dygtige skiløbere. Norges Telemark har en lang tradition for langrend, og Rauland byder på hele 150 km langrendsspor. Trænger I til et godt grin, skal I helt sikkert prøve Norges største kælkeanlæg, hvor I er garanteret et adrenalinkick og sug i maven! Læs mere

Fra: 1.008 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
8 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 6 stk.
 • 8 stk.
 • 16 stk.
 • 6 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  12.02 til 19.02
  Fredag - Fredag
  13.02 til 20.02
  Lørdag - Lørdag
  14.02 til 21.02
  Søndag - Søndag
  14.02 til 20.02
  Søndag - Lørdag
  14.02 til 19.02
  Søndag - Fredag
  14.02 til 18.02
  Søndag - Torsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Det største skiområde i Telemarken

  Det største skiområde i Telemarken

  Rauland er det største skiområde i Norges Telemark med udfordringer til alle niveauer. De små og nybegynderne kan starte på skiskolen og på de lettere pister, mens mere modige og erfarne skiløbere får udfordrende pister! Snowboarderne bliver heller ikke snydt med både offpiste og terrænparker.

  Skal hele familien prøve noget nyt sammen, kan vi varmt anbefale langrend, hvor næsten alle kan være med! Trænger I et kæmpe adrenalinkick, skal I lægge vejen forbi Norges største kælkeanlæg!

  Bestil skiferien her på siden eller kontakt os på 70154141, så sidder vi klar til at finde jeres skiferie til Rauland i Norge.
  Er I til alpin, langrend eller snowboard?

  Er I til alpin, langrend eller snowboard?

  I Rauland behøver I ikke vælge mellem enten alpin, snowboard eller langrend - for her får I det hele! Skal de små lære at stå på ski eller blive endnu bedre, er det oplagt at sende dem på skiskole, og så kan I selv prøve kræfter med pisterne imens.

  Har I snowboardere med - både erfarne og nybegyndere, er der mange gode muligheder. Rauland byder på både bratte løjper, 28 nedfarter, terrænpark og off piste.

  Langrend er en super dejlig måde at stå på ski sammen på hele familien. I Rauland får I hele 150 km langrend, hvor I kan komme ud i den uforligendelige og smukke natur. Start fx med lille tur på 5 km rundt om søen, der byder på storslåede naturoplevelser.
  Norges største kælkeanlæg

  Norges største kælkeanlæg

  Rauland byder på Norges største kælkeanlæg, hvor der er garanti for et vildt adrenalinkick! Området har hele 3 kælkebakker, og I bestemmer selv farten på vej ned - så de kan blive rigtig vildt for de særligt modige!

  Bemærk, at børn under 10 år skal køre med en voksen på kælkebakkerne.

  Telemarken byder på storslåede naturoplevelser, og I kan selv vælge om det skal være på ski, snowboard, kælk - eller måske endda snescooter eller hundeslæde!
  Perfekt for familier og børn

  Perfekt for familier og børn

  Børnene vil helt sikkert elske en skiferie til Rauland, og skal de en tur på skiskole, bliver de mødt at søde og imødekommende skilærere. Så kan forældre og bedsteforældre trygt tage en tur i terrænet, inden turen får ud på ski alle sammen.
  Børneområdet er overskueligt og med rullebånd, så der er optimale forhold, når børnene skal have fart under skiene.

  Hvordan kommer I til Rauland i Norge?

  Hvordan kommer I til Rauland i Norge?

  Med bil til Rauland
  Tager I bilen hele vejen på skiferie til Rauland i Telemarken, skal I køre omkring 9 1/2 time fra København og godt 12 timer fra Vejle.

  Tag et hvil på færgen
  Vil I ikke køre hele vejen, kan I få et hvil på færgen. I kan sejle fra Hirtshals til Langesund, og herfra er der omkring 3 timer til Rauland. I kan også sejle fra København til Oslo, hvorfra I skal køre 3 ½ time til Rauland. Fra Göteborg er der 6 ½ times kørsel. Husk dog, at køretiden varierer efter vejrforholdene.

  Snup flyet
  Vil I hellere flyve på skiferien, kan I tage flyet til Gardemoen i Oslo eller til Sandefjord, og så kan I leje en bil til resten af turen. Det tager cirka 4 timer til Rauland fra Oslo og omkring 3 timer fra Sandefjord.
  Luk vinduet X