Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Rauland

Fantastisk langrend og familievenligt skiløb.

Rauland i Norge er familievenligt skiområde, og her venter jer uforglemmelige skioplevelser for hele familien. Rauland har skiløb for både børn og nybegyndere, men her er også masser af udfordringer til de mere erfarne og dygtige skiløbere.Fantastisk langrend og familievenligt skiløb.
Rauland i Norge er familievenligt skiområde, og her venter jer uforglemmelige skioplevelser for hele familien. Rauland har skiløb for både børn og nybegyndere, men her er også masser af udfordringer til de mere erfarne og dygtige skiløbere. Læs mere

Skiferie til Rauland i Norge

Rauland i Telemarken, Norge

Rauland er kendt for at være et familievenligt skiområde i Norges Telemark med udfordringer til alle niveauer. De små og nybegynderne kan starte på skiskolen og på de lettere pister, mens mere modige og erfarne skiløbere får udfordrende pister! 

Snowboarderne bliver heller ikke snydt med muligheder for offpist. Skal hele familien prøve noget nyt sammen, kan vi varmt anbefale langrend, hvor næsten alle kan være med! 

Bestil skiferien her på siden eller kontakt os på 7015 3939, så sidder vi klar til at finde jeres skiferie til Rauland i Norge.

Er I til alpin, langrend eller snowboard?

I Rauland behøver I ikke vælge mellem enten alpin, snowboard eller langrend for her får I det hele! Skal de små lære at stå på ski eller blive endnu bedre, er det oplagt at sende dem på skiskole, og så kan I selv prøve kræfter med pisterne imens. 

Har I snowboardere med, både erfarne og nybegyndere, er der mange gode muligheder. Rauland byder på både bratte løjper, mange nedfarter og offpiste. 

Langrend er en superdejlig måde at stå på ski sammen på hele familien. I Rauland får I hele 150 km langrend, hvor I kan komme ud i en uforlignelig og smuk natur. Start for eksempel med en lille tur på 5 km rundt om søen, der byder på storslåede naturoplevelser.

Perfekt til familieskiferie med børn

Børnene vil helt sikkert elske en skiferie til Rauland i Norge, og skal de en tur på skiskole, bliver de mødt at søde og imødekommende skilærere. Så kan forældre og bedsteforældre trygt tage en tur i terrænet, inden turen går ud på ski allesammen. 

Børneområdet er overskueligt for både børn og forældre, og så findes der faciliteter som rullebånd og meget andet, der giver børnene optimale forhold for at lære at stå på ski og endda få fart under skiene.

Sådan kommer I til Rauland i Norge

Tager I bilen hele vejen på skiferie til Rauland i Telemarken, skal I køre omkring 9 ½ time fra København og godt 12 timer fra Vejle. Vil I ikke køre hele vejen, kan I få et hvil på færgen. I kan sejle fra:

  • Hirtshals til Kristiansand, og herfra er der omkring 3 ½ time til Rauland. 
  • København/Frederikshavn til Oslo, hvorfra I skal køre 3 ½ time til Rauland. 

Husk dog, at køretiden varierer efter vejrforholdene. 

Vil I hellere flyve på skiferien, kan I tage flyet til Gardemoen i Oslo eller til Sandefjord, og så kan I leje en bil til resten af turen. Det tager cirka 4 timer til Rauland fra Oslo og omkring 3 timer fra Sandefjord.