Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Montafon

Montafon - et fantastisk skiområde

Montafon ligger i delstaten Vorarlberg i den vestlige del af Østrig. Montafon er mindre kendt blandt danskere, men østrigerne ved godt, at det er et af deres bedste skiområde. Opdag og oplev fantastiske Montafon, som ligger højt med stor snesikkerhed.Montafon - et fantastisk skiområde
Montafon ligger i delstaten Vorarlberg i den vestlige del af Østrig. Montafon er mindre kendt blandt danskere, men østrigerne ved godt, at det er et af deres bedste skiområde. Opdag og oplev fantastiske Montafon, som ligger højt med stor snesikkerhed. Læs mere

På ski i Montafon Vorarlberg

Mere om Montafon

Når I kører til Silvretta Montafon området, så fortsætter I bare forbi St. Anton og lidt længere mod vest. Hvis I hellere vil flyve, så er det nemt at flyve til Zürich og derfra køre videre i en lejet bil, med toget eller anden transfer. Området klinger nok ikke genklang hos mange danske skiløbere og det bør der laves om på for skiløbet er helt i top. Området Silvretta Montafon har ca. 300 km pister og en enorm mængde off pist/free ride, funparker og meget mere. Montafon ligger højt og pisterne snoger sig fra 700 til 2.400 meters højde. Liftsystemet er, som altid i Østrig, meget velfungerende og I kommer hurtigt op i solen på toppen og til den gode sne.

Hochmontafon - Gargellen

I et separat område i det der kaldes Hochmontafon, finder I skiområdet Gargellen og her finder I ca. 40 km pister. Jeres liftkortet er dog gældende til hele Silvrette Montafon - Brandnertal og alle de fantastiske 300 km pister. Der er stor sikkerhed for natursne i området, da det ligger højt. Gargellen er elsket af børnefamilier, små grupper eller bare jer der ikke har så mange kilometer under skiene endnu. I finder også røde, sorte og freeride pister/ruter, men skal I have mere udfordring så kan I køre over i det store område Silvretta Montafon, som ikke ligger længere væk, end at man sagtens kan køre der til og stå på ski.  

Læs mere om Montafon

Der er flere skiskoler og discipliner at vælge imellem. Selvfølgelig er der det helt klassiske alpine skiløb og snowboard, men I kan også kaste jer ud i den sublime følelse det er at stå i dyb sne og off piste. MEN det skal være under kyndig vejledning af undervisere/guider, der kender området! Der er ikke meget, der måler sig med den følelse man får, når man står på ski i øjenhøjde med bjergtoppene højt oppe over al hverdagens stress og jag. Montafon venter på jer med fantastiske skimuligheder og oplevelser. 

Stor snesikkerhed for natursne

Montafon ligger tilstrækkeligt højt til, at der er natursne nok til hele sæsonen. Kunstsne er altid godt til at danne en god bund til natursneen, når den kommer. Men at stå i ren natursne giver en anden følelse i skiene. Udsigten heroppe over træerne kan heller ikke beskrives. Men når du drejer 360 grader rundt om dig selv og kun ser bjergtoppe, så mærker du et sug i maven, som ikke kan sammenlignes med noget andet. Du er i en komplet anden verden og helt igennem vidunderlig verden med sne, ski og sol langt væk fra hverdagens stress og jag.