Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Geilo

Altid en hyggelig atmosfære i Geilo

Geilo er Norges mest charmerende skisportsted med alt, hvad hjertet begærer af familiehygge, skiløb og aktiviteter. Her finder både skiløbere, snowboardere og langrendsentusiaster udfordringer.Altid en hyggelig atmosfære i Geilo
Geilo er Norges mest charmerende skisportsted med alt, hvad hjertet begærer af familiehygge, skiløb og aktiviteter. Her finder både skiløbere, snowboardere og langrendsentusiaster udfordringer. Læs mere

Skiferie til Geilo i Norge

Geilo tilbyder skiløb på højt niveau

I Geilo finder I et stort udbud af skønne, sjove aktiviteter både på pisterne og udenfor pisterne for hele familien. Geilo er et af de største og bedste skiområder i Norge, og I får skiløb på højt niveau, mens der samtidig er kræset om børnenes skiløb. 

Skianlægget har en stor liftkapacitet på helt op til 25.000 skiløbere pr. time samt en Snow Park, der er en sand perle for snowboardere med superpipe, boardercrosspiste, freestyle og en Fun Park. 

Til dem, der ikke er til ligeså meget fart, byder Geilo på 550 km præparerede langrendsløjper.

Oplev hyggelig atmosfære i Geilo by

Geilo er ægte norske feriestemning tilsat en god portion sne. Skisportsstedets placering i bunden af Hallingdalen giver den perfekte beliggenhed med et stabilt og solrigt klima og super sneforhold. Der er stor snesikkerhed med et normalt snefald fra sent efterår til forår. 

Geilo by byder på gode indkøbsmuligheder og mange steder med afterski for de unge og friske. Byen byder også på hundeslædekørsel, hvor den fantastiske natur kan udforskes, som i en drøm. Der kan også opleves snerafting. Det er bare om at komme afsted og opleve denne skønne destination.

Udfordringer til både små og store

I Geilo finder I pister op til knapt 1200 meters højde, som er en skøn blanding af grønne lange nedfarter, blå lækre pister, mange røde udfordrende pister og et par sorte til skihajerne. Der er alle sværhedsgrader og et meget nyt og velfungerende liftsystem, der tager op til 25.000 skiløbere i timen. 

Området består af 2 områder, der ligger på hver sin side af byen, som er godt forbundet med en skibus, der kører jævnligt. Geilo er det ideelle udgangspunkt for en skøn norsk skiferie.

Børnenes eldorado med skiskole

I Geilo er der et dejligt børneområde, hvor de små kan boltre sig i sneen og lege den ædle sportsgren ind. Der er naturligvis skiskole for både voksne og børn med undervisning på alle niveauer i Geilo. Der er faktisk hele to skiskoler, hvoraf den ene ligger på fjeldsiden ved Vestlia og den anden oppe på fjeldet ved Havsdalsgrenda, så I nemt kan komme på skiskole afhængig af, hvor I bor. 

Der er også en børnehave, hvor børnene kan lege og hygge sig med andre børn, mens forældrene står på ski. Alt i alt er Geilo det perfekte sted for børn at starte på skiløbet.

Autentiske og hyggelige skihytter

Geilo ligger omgivet af nationalparkerne Hallingskarvet og Hardangervidda, hvilket gør området superhyggeligt. Her er mange gode indkvarteringsmuligheder med både berømt hotel, flotte skilejligheder og rummelig hytter på fjeldet. 

Skiferie.dk tilbyder jer mange dejlige boliger og godt skiløb i Geilo. Vi har selv været på skiferie i Geilo og sidder klar til at rådgive jer om den hyggelige destination. Book jeres skiferie online eller ring til en af vores søde rejsekonsulenter på tlf.: 7015 3939. Vi glæder os til at hjælpe jer!