Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Geilo

Altid en hyggelig atmosfære i Geilo

Geilo er Norges mest charmerende skisportssted med alt, hvad hjertet begærer af familiehygge, skiløb og aktiviteter. Her finder både skiløbere, snowboardere og langrendsentusiaster udfordringer. Der er gratis skibus i hele området, så I nemt kan komme rundt til de i alt 5 bjerge, til hyggelige Geilo by, som ligger i centrum af det hele og de mange andre faciliteter, som Geilo tilbyder.Altid en hyggelig atmosfære i Geilo
Geilo er Norges mest charmerende skisportssted med alt, hvad hjertet begærer af familiehygge, skiløb og aktiviteter. Her finder både skiløbere, snowboardere og langrendsentusiaster udfordringer. Der er gratis skibus i hele området, så I nemt kan komme rundt til de i alt 5 bjerge, til hyggelige Geilo by, som ligger i centrum af det hele og de mange andre faciliteter, som Geilo tilbyder. Læs mere

Skiferie til Geilo i Norge

Geilo tilbyder skiløb på højt niveau

Det er ikke tilfældigt at Geilo har vundet prisen "Norway's Best Resort" 5 år i træk (2019-2020-2021-2022-2023). I  Geilo finder I nemlig et stort udbud af skønne, sjove aktiviteter både på pisterne og udenfor pisterne for hele familien. Geilo er et af de største og bedste skiområder i Norge, og I får skiløb på højt niveau, mens der samtidig er kræset om børnenes skiløb. 

Skianlægget har en stor liftkapacitet på helt op til 25.000 skiløbere pr. time samt 3 Snow Parks, der en sand perle for snowboardere med superpipe, boardercrosspiste, freestyle og en Fun Park. 

Til dem, der ikke er til ligeså meget fart, byder Geilo på 550 km præparerede langrendsløjper.

Oplev hyggelig atmosfære i Geilo by

Geilo er ægte norske feriestemning tilsat en god portion sne. Skisportsstedets placering i bunden af Hallingdalen giver den perfekte beliggenhed med et stabilt og solrigt klima og super sneforhold. Der er stor snesikkerhed med et normalt snefald fra sent efterår til forår. 

Geilo by byder på gode indkøbsmuligheder og mange steder med afterski for de unge og friske. Byen byder også på hundeslædekørsel, hvor den fantastiske natur kan udforskes, som i en drøm. Der kan også opleves snerafting. Det er bare om at komme afsted og opleve denne skønne destination.

Udfordringer til både små og store

I Geilo finder I pister op til knapt 1200 meters højde, som er en skøn blanding af grønne lange nedfarter, blå lækre pister, mange røde udfordrende pister og et par sorte til skihajerne. Der er alle sværhedsgrader og et meget nyt og velfungerende liftsystem, der tager op til 25.000 skiløbere i timen. 

Området består af 2 områder, der ligger på hver sin side af byen, som er godt forbundet med en skibus, der kører jævnligt. Geilo er det ideelle udgangspunkt for en skøn norsk skiferie.

Børnenes eldorado med skiskole

I Geilo er der et dejligt børneområde, hvor de små kan boltre sig i sneen og lege den ædle sportsgren ind. Der er naturligvis skiskole for både voksne og børn med undervisning på alle niveauer i Geilo. Der er faktisk hele to skiskoler, hvoraf den ene ligger på fjeldsiden ved Vestlia og den anden oppe på fjeldet ved Havsdalsgrenda, så I nemt kan komme på skiskole afhængig af, hvor I bor. 

Geilo tilbyder også andre sjove og "gratis" aktiviteter for børnene; KidsPatrol, her kan man komme med ud på skipatrulje med egen radio og skipatruljevest, perfekt for børn imellem 5-10 år. Hver lørdag bliver der arrangeret KidsRace i et af familie-områderne, der bliver uddelt medaljer til alle børn som gennemfører. Hver fredag er der SuperBarneDisko på Vestlia, med musik, diskolys og en masse andre aktiviteter. Men hold jer opdateret under jeres ophold for nøjagtige information og tider.  

Der er også en børnehave, hvor børnene kan lege og hygge sig med andre børn, mens forældrene står på ski. Alt i alt er Geilo det perfekte sted for børn at starte på skiløbet.

Autentiske og hyggelige skihytter

Geilo ligger omgivet af nationalparkerne Hallingskarvet og Hardangervidda, hvilket gør området superhyggeligt. Her er mange gode indkvarteringsmuligheder med både berømt hotel, flotte skilejligheder og rummelig hytter på fjeldet. 

Skiferie.dk tilbyder jer mange dejlige boliger og godt skiløb i Geilo. Vi har selv været på skiferie i Geilo og sidder klar til at rådgive jer om den hyggelige destination. Book jeres skiferie online eller ring til en af vores søde rejsekonsulenter på tlf.: 7015 3939. Vi glæder os til at hjælpe jer!

Geilo High Five

Panorama runden er for alle, som mestre min. grøn og blå pister. Denne tur byder på de lækreste pister, fantastiske naturoplevelser & præmier. De 5 bjergtoppe byder på deres helt egen unikke udsigt udover det majestætiske Hallingskravet og de to nationalparker (Hallingskarvet & Hardangervidda). Man benytter skibussen imellem de to bjerge. Geilo High Five kort købes i alle skireceptioner og der er sat "klipper" på hver bjergtop.

Gratis skibus

Geilo tilbyder gratis skibus i hele området. Den kan benyttes af alle, så uanset om du skal til en af de 5 bjergtoppe, eller nede og se børnebørnene på skiskolen, kan du benytte dig af skibussen. Det tager ca. 8 minutter at komme fra den ene bjergside til den anden og bussen pendler hele dagen imellem de 2 bjergsider.   

Lej Snescooter og snerafting

Få en uforglemmelig oplevelse med hjem fra skiferien og prøv at lej Snescooter og snerafting! 

I skal minimum være 4 personer og aldersgrænsen er 16 år med et gyldigt kørekort til bil, knallert eller motorcykel. I bliver delt op i hold og kører stafet mod hinanden. Det er et udfordrende sport og I skal holde tungen lige i munden. Efter snescooterkørsel vil der være rafting med 2 personer i ringen. Her gælder det om at have den bedste balance og holde sig længst tid i ringen bag snescooteren. 

Skriv ønsker dag i bemærkningsfeltet ved bestillingen. Det er muligt onsdag-lørdag. 

Tidspunktet er 16.30-18.00 (1,5 time)

Tag gerne varmt vintertøj på, egen skihjelm og skibriller. 


Nyd vinterlandskabet på en kanetur

Oplev Geilos overdådige omgivelser på en hesteslædetur, som er en hyggelig aktivitet for både familien og vennerne i alle aldre. Turen starter ved Geilo Hestecenter og kører forbi bagsiden af Geilo Kulturkirke og langs åen. Denne dejlige aktivitet er perfekt efter en aktiv dag på pisterne, hvor I trænger til at slappe af og nyde omgivelserne.

I vil få udleveret tæpper til at holde jer varme. De østrigske slæder har plads til 9 voksne, hvorfor det kan hænde, at I deler slæde med andre.

Det er muligt at book to typer kanefart. Den ene kanefart er hvor I deler kanen med andre. Der er plads til 9 voksne i de østrigske slæder Den anden er en eksklusiv kanefart. 

Hen over jul/nytår er det kun muligt at bestille eksklusive kanefart.

Norges længste kælkebakke

Dagali Fjellpark ligger ca. 25 km fra Geilo og byder på Norges længste præparerede kælkebakke på hele 1850 m, hvor toppen kan nås ved at benytte skiliften. På kælkebakken kan I nå en fart på helt op til 70 km/t i de specielbyggede kælke og suse igennem svingene helt ned til bunden.

Det er muligt at booke en 1 eller 2 timers session på kælkebakken.

Aldersgrænsen for at kælke på bakken er 12 år eller 10 år i følge af en voksen, og minimumshøjden er 135 cm.

Isbadning & sauna

Ved Ustaoset kan I få en helt unik oplevelse med isbadning og sauna helt privat. I leje en sauna med plads til helt op til 8 personer i 90 minutter. Her kan I nyde panoramaudsigten til de smukke vinteromgivelser og varmen efter et isbad. Blot 20 m fra saunaen finder I isbadningshullerne, hvor I trygt kan afprøve denne unikke oplevelse. Mange oplever en lykkefølelse i kroppen efter vinterbadning, så hvad venter I på?

Det er muligt at prøve vinterbadning og leje en sauna i perioden 11. december - 30. april.

Praktisk info;

Det optimale er op til 6 personer, men kender man hinanden rigtig godt, kan man godt være 8 personer. Hvis man ønsker at ligge ned, er der plads til 2 personer. 

Det anbefales at I medbringer; Håndklæde og badetøj. Til isbadning skal I bruge Uldne sokker, vanter, hue og varmt tøj. Gerne store rummelige sko, som er nemme at tage på. Der er ingen omklædningsrum i nærheden, så det anbefales at badetøjet at taget på hjemmefra. 

Skriv i bemærkningsfeltet ved bestilling af ferien hvilken dato ønske til tidspunkt. Det er muligt torsdag eller lørdag på tiderne kl. 12.00 / 13.45 / 15.30


Lær at køre hundeslæde... helt alene!

I gåafstand fra Geilo centrum, finder i Geilo Husky, som giver jer muligheden for at prøve at køre hundeslæde. Oplevelsen varer 1 time, hvor I først får en introduktion til at køre vognen, hvorefter I selv får lov til at køre 25 min. Der er plads til 2 pers. pr. vogn, hvor den ene kører og den anden sidder ned. I kan bytte undervejs, så I begge kan opleve den fantastiske følelse af at suse igennem den norske natur med disse fantastiske Husky hunde.


Praktisk info: 

Varighed: Oplevelsen tager cirka en time i alt, med 25 minutters egentlig hundeslædekørsel

Aldersgruppe: Alle, men fra 12 år kan man prøve at køre slæden. Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Børn 0-2 er gratis og sidder på skødet af en voksen og skal ikke bestilles plads til.

Mødested: Geilo Husky camp før Vestlia Resort– Bakkestølvegen 56. (parkering ved Røde kors, se efter Geilo Husky skiltet.) 

Praktisk: Husk meget varmt tøj og gerne en form for briller, hvis der skulle være vind.
Dag & Tid: Onsdag, lørdag & søndag kl. 12.00 eller 12.45. Skriv jeres ønsker til tid og dag i bemærkningsfeltet ved bestilling.

Prisen inkluderer, hundeslædekørsel (5 km.) og en varm drink.