Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Berchtesgaden

Smukt beliggende Berchtesgaden med flot skiløb

I Bayern i Tyskland finder I Berchtesgaden, der med skiløb op til 1800 meters højde er et fantastisk sted for børnefamilier og nybegyndere. Berchtesgaden består af 6 skiområder, så der er gode muligheder både for alpin og langrendsløb.Smukt beliggende Berchtesgaden med flot skiløb
I Bayern i Tyskland finder I Berchtesgaden, der med skiløb op til 1800 meters højde er et fantastisk sted for børnefamilier og nybegyndere. Berchtesgaden består af 6 skiområder, så der er gode muligheder både for alpin og langrendsløb. Læs mere

Hyggelige Berchtesgaden med skønt skiløb

Billigt og skønt skiområde

Berchtesgaden er udover sin skønhed også et billigt sted at holde skiferie. Skileje ligger fx på 500 til 1.100 kroner for seks dage. Nogle hoteller har selv skiudlejning, der er billigere, men også med lidt mindre udvalg end eksempelvis Intersport inde i Berchtesgaden. 

Hæv rigeligt med euro i en hæveautomat – mange steder tager de stadig ikke internationale kreditkort.

Andet end skiløb

I Sydtyskland ligger Bayern, hvor I finder det børnevenlige skiområde Berchtesgaden, hvor der er god mulighed for både alpin skiløb og langrendsløb. Det indbyder til børn og nybegyndere. Området består af 6 områder, så det er sjældent, at der er kø ved lifterne. 

Der er en pragtfuld sydtysk stemning - på alle 60 km. pister. Berchtesgaden byder også på en hyggelig by, lækre badelande, saltminer - der skal udforskes eller et kulturelt besøg til Ørnebogen. 

Flere skiområder udgør Berchtesgaden

Jenner er det største og højeste område, hvor den lange og lidt ældre kabinelift, Jennerbahn fragter dig fra dalen op til enten ”Mittelstation” eller helt til toppen, hvor du kan nyde din currywurst eller kaiserschmarrn – en slags pandekage i småstykker med flormelis og æblegrød til. På Jenner går en enkelt blå piste fra Mittelstation og ned i dalen til udgangspunktet. Resten af pisterne på toppen er røde, men dog med et par indlagte transport-stykker, så de mindst erfarne kan undgå de mest stejle stykker. 

Skiområdet Götchen ligger ca. 15 minutters kørsel fra byen, og består af en enkelt lang stolelift med en blå piste ned på den ene side og en rød ned på den anden. Der er også et par slæbelifter, som løber parallelt med stoleliften til dem, der endnu ikke har mod på at tage hele bakken.

Skiområdet

Området er ikke stort, men til gengæld er det nærmest skabt til gruppen med både begyndere og øvede, som kan køre med den samme lift, men vælge den bakke, der passer til niveauet. Lynhurtigt lærer selv helt utrænede børn at tage den blå pist, så de kan køre selv, mens forældrene får mulighed for også at få stået rigtigt på ski. 

De mindre erfarne skiløbere eller folk med højdeskræk kan køre til skiområdet Rossfeld, hvor der kun er slæbelifter og en række blå og røde pister. Der er også den dejlige seks kilometer lange Rossfeld-dal nedfart, hvor man i stedet for en lift i bunden, tager en bus op til toppen igen. Denne tur er dog ofte lukket, når der ikke er nok sne i dalen. De flade bakker på Rossfeld er også et fint sted at sende ungerne uden skierfaring på skiskole og så har restauranten midt på bakken en for området høj standard på frokostretterne.