Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie til Berchtesgaden


Berchtesgaden skiloeber i fuld fart ned ad pisten Berchtesgaden bjerge i horisonten Berchtesgaden snelandskab Berchtesgaden langrendsspor Berchtesgaden snelandskab Berchtesgaden udsigt over bjergene Berchtesgaden familie paa kaelketur Berchtesgaden udsigt til snebeklaedt kirke Berchtesgaden langrend Berchtesgaden overblik over pisten Berchtesgaden skipause paa bjergtoppen Berchtesgaden par i sneen Berchtesgaden udendoers oplyst poolomraade om aften

Skiferie i Berchtesgaden - Ski for hele familien

Berchtesgaden er et skønt skiområde, som er helt ideelt til familien, der skal afsted på skiferie. Her venter skiløb til alle niveauer og området byder desuden på meget andet end blot skiløb. I kan f.eks. besøge byens badeland, som helt sikkert vil være et hit hos børnene. Skiområdet er placeret smukt i Sydtyskland nær grænsen til Østrig. På denne måde er det de østrigske alper I suser ned ad, når I står på ski, og dermed kan I holde en billigere skiferie, men stå på ski som var det i Østrig. Læs mere

Fra: 1.821 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
11 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 27 km
 • 16 km
 • 6 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  15.02 til 21.02
  Mandag - Søndag
  15.02 til 20.02
  Mandag - Lørdag
  15.02 til 19.02
  Mandag - Fredag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om Berchtesgaden

  Alt om Berchtesgaden

  Skiferie for hele familien
  Berchtesgadener Land er en unik oplevelse og består af flere mindre skiområder, og når I først har købt jeres liftkort, har I adgang til alle lifter og pister i området, samt transport med busserne. Skiområdet byder på intet mindre end 50 km pister, heriblandt blå, røde og sorte, og hele 30 lifte. Berchtesgaden er en helt ideel destination til en skiferie med børn, da området er et godt alternativ til de nordiske skiområder, hvor de små trygt kan sendes afsted på egen hånd. Samtidigt rummer skiområdet en hyggelig stemning, der er med til at sætte prikken over i'et på jeres skiferie.

  Find og book jeres næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141, som sidder klar til at give jer gode råd.
  Et skiområde med mange muligheder

  Et skiområde med mange muligheder

  Berchtesgaden er et familievenligt skiområde, der består af flere mindre områder. Hvert område henvender sig til forskellige niveauer, og på den måde kan I opleve noget nyt hver dag. Der er også rig mulighed for at få sulten stillet og tørsten slukket i alle skiområderne.

  Fire skiområder
  I Götschen venter udfordringer til de mere øvede skiløbere, da der findes både lange og stejle pister her. Rossfeld er perfekt til nybegyndere og personer, der lider af højdeskræk. De fladere pister er ideelle til børnene eller de, der skal afsted for første gang, og i Gutshof/Obersalzberg kan hele familien slå sig løs på de blå og den røde pist. Hochzwartzeck byder på pister til de mere erfarne, der løber gennem naturskønne omgivelser ved skoven.
  Familievenligt skiområde

  Familievenligt skiområde

  De varierende skiområder er med til at danne rammen om en skiferie, hvor både små og store, nybegyndere og øvede kan være med. I Hochzwartzeck finder I desuden en 3,6 km lang kælkebane, hvor I kan suse afsted i de smukke omgivelser. I har endda mulighed for at leje en kælk på stedet.

  Skiskole
  Tager I afsted med børn, skal I stå på ski for aller første gang eller ønsker I blot at blive endnu bedre, kan I med fordel besøge skiområdets fantastiske skiskole. Her står de veluddannede instruktører klar til at hjælpe jer godt på vej ud på pisterne. Her tilbydes både gruppeundervisning og familieundervisning. Skiskolen er placeret i Rossfeld, hvor I desuden finder en funpark til snowboardere. 
  Aktiviteter og faciliteter i Berchtesgaden

  Aktiviteter og faciliteter i Berchtesgaden

  Badeland for hele familien
  Når I er på skiferie i Berchtesgaden, kan I med glæde få et afbræk fra skiløbet og tage en tur i badelandet Watzmann Therme. Badelandet byder på en lang række faciliteter, som både små og store vil finde afslappende, sjove og morsomme. Her er noget til enhver alder, og I kan f.eks. boltre jer i børnepoolen, udforske Adventure-poolen, suse ned ad de sjove vandrutsjebaner, svømme et par baner, more jer på vandlegepladsen eller koble helt af i wellnessafdelingen, hvor der bl.a. venter saunaer og dampbade, som giver jer fornyet energi.

  Spisemuligheder
  Når sulten skal stilles og tørsten skal slukkes, kan I nyde godt af det store udvalg af hyggelige restauranter, der hver især serverer lækre retter til enhver smag.
  Luk vinduet X