Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Sverige

Sverige er børnefamiliens skiparadis

Sverige byder på fantastiske børneområder, suveræne pister til nybegyndere, Nordeuropas største alpine skiområde med over 250 pister, rig mulighed for at stå på langrend, et væld af aktiviteter uden for pisterne og meget mere.

Sverige er børnefamiliens skiparadis
Sverige byder på fantastiske børneområder, suveræne pister til nybegyndere, Nordeuropas største alpine skiområde med over 250 pister, rig mulighed for at stå på langrend, et væld af aktiviteter uden for pisterne og meget mere. Læs mere
Mest populære skiområder i Sverige (11)
Lindvallen
Lindvallen er det største område i Sälen i Sverige og byder på uforglemmeligt skiløb for familien med et af Europas største sammenhængende skiområder for børn. Lindvallen hænger sammen med Högfjället og byder på mere end 50 lifter og pis...
Læs mere
Stöten
Oplev Stöten, der er et fantastisk skisportssted i Sverige. Her får I masser af sjov og leg på de mange grønne bakker, samt udfordringer for de mest garvede skiløbere på Sälens sværeste sorte pist, Älvan.
Læs mere
Idre Fjäll
Idre Fjäll består af et dejligt slalom- og langrendsterræn med et væld af andre muligheder. Idre Fjäll har i mange år været et af danskernes absolutte yndlingsområder til familiens skiferie med kvalitetsskiløb og fantastisk feriestemning.
Læs mere
Tandådalen / Hundfjället
Tag på skiferie til Tandådalen/Hundfjället, hvor I både får to børnevenlige skiområder og Sälens mest udfordrende pister. Tandådalen/Hundfjället byder på et imponerende pistekort, udsøgte spisesteder og Sveriges stejleste piste. I får ad...
Læs mere
Kläppen
Pisterne snor sig i alle retninger rundt om bjerget og hyggeligt mellem træerne. De mange pister gør Kläppen til et af Sveriges større områder, mens børneområdet, liftsystemet og faciliteterne gør Kläppen til en meget populær destination i ...
Læs mere
Branäs
Branäs i det sydlige Sverige er flere år i træk blevet kåret som det bedste skiområde til skiferien med børn tæt på Danmark. Oplev fantastisk skiløb, gode børneforhold og et moderne liftsystem med hurtig og nem gondollift til toppen.
Læs mere
Åre
Åre byder jer velkommen til en hyggelige fjeldby med en kombination af både skiløb og god underholdning med plads til både nybegyndere og øvede. Bjergets højeste punkt ligger mere end én kilometer over fjeldbyens centrum og har dermed Nordeuro...
Læs mere
Vemdalen
Centralt i Sverige ligger Vemdalen med tre skiområder og et stort udvalg af gode og velpræparerede pister. Her er noget til alle niveauer og mulighed for at udfordre sine skikompetencer og lære teknikken at kende helt fra bunden.
Læs mere
Idre Himmelfjäll
Idre Himmelfjäll er et mindre skianlæg fyldt med store oplevelser. Det er den oplagte familiedestination, hvis I ønsker at kombinere skiløb med underholdning, snelandskaber og oplevelser. I får tilmed snegaranti i højtiderne fra jul til påske.
Læs mere
Isaberg
Isaberg er et let og overkommeligt skiområde for førstegangsløberen eller dem, som har været væk fra skiløbet i nogle år. Det lille skicenter har alt, hvad et moderne anlæg skal have, heriblandt skiudlejning, varmestue, restaurant og varieren...
Læs mere
Orsa Grönklitt
Orsa Grönklitt er et fantastisk skiområde placeret i naturskønne omgivelser ved Dalarna. Her venter et væld af oplevelser for både små og store, og uanset om I er nybegyndere eller erfarne skiløbere, er der noget til ethvert niveau.
Læs mere

Skirejser til Sverige

Sverige er familieski og børnenes favorit

Tag børnene med på skiferie til Sverige, for kun få timer i bilen fra den danske grænse åbner der sig et paradis af fantastiske skimuligheder for dig og hele din familie. 

Når I er på ski i Sverige, finder I noget for enhver smag, hvad end I skal afsted på en mini skiferie på pisterne, eller I skal en uge med hele familien og have den fulde pakke med skiskole, offpiste og børneområder. Book jeres skitur til Sverige direkte her på Skiferie.dk, eller kontakt en af vores skieksperter på 7015 3939. Vores skieksperter har besøgt områderne og boligerne, så de kan give jer den bedste og mest kompetente vejledning, inden I bestiller jeres næste skirejse til Sverige.

Dejligt skiløb få timer fra Danmark

Sverige har mange gode skiområder fordelt ud over hele landet. Her findes pister i alle former og farver, så der er helt sikkert noget, der passer til jeres ambitionsniveau. De svenske skiområder har mange gode skiskoler, både til familiens yngste medlemmer, men også til de lidt ældre nybegyndere, der er klar på at lære noget nyt. 

Tag f.eks. på en skiferie i Sydsverige til det mindre skiområde Isaberg, der ligger kun få timers kørsel fra København. Her er der masser af skiløb til nybegyndere og børn, og det er en perfekt skidestination til børnefamilien. Langrend i Sverige er yderst populært, og langt de fleste skisteder tilbyder adskillige kilometer præparerede langrendsspor, som I kan kaste jer over, hvad end I er nybegynder eller garvet langrendsløber. 

De bedste skiområder i Sverige

Skiferie i Sverige er meget populært blandt danskerne, og det er forståeligt med de mange gode skiområder. 

Sälen ligger lidt nordligt, men har til gengæld noget af Sveriges bedste skiløb, og er samtidig også Sveriges største alpine område. Her kan du bl.a. besøge skiområderne Lindvallen eller Tandådalen/Hundfjället, der begge har fantastisk skiløb og masser af muligheder til både store og små, nybegyndere og garvede skiløbere. 

Foruden skiløb byder disse skisteder i Sverige også på mange andre spændende aktiviteter og oplevelser, såsom langrendsspor, hyggelige restauranter, kæmpe børneområder, vandland og meget mere til familien.

Børnene elsker Sverige og skiferie

Sverige er den helt ideelle skidestination for børnefamilierne. Kør selv skiferien behøver ikke at være alt for lang, og de fleste skiområder i Sverige har store afskærmede børneområder med masser af legefaciliteter, som vil gøre det sjovt for børnene at lære skiene ordenligt at kende. Det gør skiferie med børn i Sverige til en kæmpe fornøjelse. 

Hos Skiferie.dk tilbyder vi mange skilejligheder og skihytter i Sverige, som ligger lige ved pisten, hvilket gør det let for familien at tage de små med på ski. Her behøver I ikke at vandre afsted med ski på ryggen, eller mase jer ind i skibusser læsset til med udstyr. I skal nærmest bare træde ud af døren, så er I ved liften og klar til at suse ned ad bakkerne.

Vinterferie i Sverige - uge 7 og uge 8

Der er mange gode grunde til at tage på vinterferie til Sverige i uge 7 eller uge 8. Det er et ideelt sted for børnefamilier og nybegyndere, hvor de kan stå på ski i trygge rammer, men der er samtidig pister til de øvede. I bor I hyggelige svenske hytter i ægte fjeldstil, hvor der er perfekte omgivelser til familiehygge. Boligerne er hyggelige og alle boliger er placeret tæt på pisterne, så det er hurtigt og nemt at komme ud og hjem. 

Sverige gør en stor dyd ud af at børnene føler sig tilpas på skiene, og at de har det sjovt sammen med andre børn. Derfor er der legeområder, børnebakker og ofte vil I kunne finde forskellige aktivitetsmuligheder som f.eks. svømmehaller.

Er I i tvivl om, hvor skiferien skal gå til i uge 7 eller uge 8, så hjælper jer meget gerne med at skræddersy jeres vinterferie. Vores skieksperter sidder klar til at besvare spørgsmål og give jer gode råd til turen på ski i Sverige.

Muligheder og aktiviteter uden ski

Skiferie i Sverige byder på et væld af muligheder. Når benene er godt trætte efter den ene tur efter den anden ned ad de svenske fjelde, så er der heldigvis også mange andre spændende oplevelser, I kan prøve:

  • Tur på snescooter
  • Kanetur med hest i skoven
  • Tur på hundeslæde med hele familien

Flere destinationer i Sverige har pool, så der er god mulighed for at være aktiv, når skiene er parkeret for dagen. I Lindvallen finder I desuden Experium, som både har badeland, bowlingbane, spillehal, underholdningsshow og biograf. Det er ren forkælelse for hele familien, og børnene vil elske det!

Stort udvalg af lejligheder og skihytter

Hos Skiferie.dk finder I et stort udvalg af gode lejligheder og skihytter på populære skisteder i Sverige. I kan vælge at bo i hyggelige svenske træhytter med plads til hele familien og masser af hygge. Nogle skihytter i Sverige er desuden indrettet med sauna, spabad eller brændeovn, hvilket gør hytten til det perfekte sted af slappe af efter en dag i den friske luft og skiferien endnu mere hyggelig. 

Skiferie.dk har nøje udvalgt alle boligerne og deres beliggenhed tæt på lifter eller pister er vægtet højt. Flere af skihytterne i Sverige er således udvalgt efter ski-in/ski-out princippet, hvorfor det giver frihed på skiferien i Sverige at vide, I hurtigt kan komme på pisterne om morgen og suse hjem og spise frokost, når sulten melder sig. Skiferie.dk er en del at Alltime Travel som også tilbyder skiferie til Sverige.

Før I bestiller skiferie i Sverige, er det en god idé at overveje, hvad jeres behov og ønsker er, således at skituren bliver perfekt. I skal også overveje, hvornår I helst vil rejse. Mange danskere tager på skiferie for at fejre jul i Sverige eller for at tilbringe nytår i de hvide omgivelser.

Kør-selv skiferie til Sverige og færge

Ved at tage bilen har I friheden til selv at bestemme, hvornår på dagen I vil køre, og hvor mange pause I skal have undervejs. I kan desuden fylde bilen med alt, I behøver, og det kan give jer en billig skiferie til Sverige, da I kan medbringe mad, drikkelse og meget andet hjemmefra. 

Få et afbræk fra køreturen ved at tage færgen noget af vejen. Ombord har I tid til at læne jer tilbage, slappe af, spise og hygge med familien. Når I rammer havnen, er I blot få timers kørsel fra fantastisk skiløb på de bedste skisteder I Sverige. I kan fx sejle fra:

  • Grenå - Varberg 
  • Frederikshavn - Göteborg

I kan bestille færge online her på siden eller ringe til Skiferie.dk på 7015 3939.