Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Tag på skiferie i Matrei i Østrig


Matrei ankomstdage Matrei udsigt til stolelift og bjerg i baggrunden Matrei bjergtoppe i horisonten Matrei loejpe set fra stoleliften Matrei pladsen ved lift Matrei plads ved lift og lounge Matrei omraadet omkring liften Matrei gondollift samt udsigt til bjergtoppe i horisonten Matrei udsigt over skiby Matrei skibyen og bjerge i baggrunden Matrei udsigt over skyerne Matrei snebeklaedt kirke om aftenen

Ekstraordinært skiløb på Østrigs højeste bjerg

Matrei ligger ved foden af Østrigs højeste bjerg og har med sine 36 km pister et hav af pister til alle sværhedsgrader. Skisportsstedet byder på børnevenlige faciliteter i form af et børneland og et magisk tæppe som lift, skiløb for den modige og erfarne samt langrendsløb i den storslåede natur. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 8 km
 • 22 km
 • 6 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Alt om skiløb i Matrei

  Alt om skiløb i Matrei

  Matrei er beliggende ved foden af Østrigs højeste bjerg, Grossglockner, som er hele 3797 meter over havets overflade. Skisportsstedet er placeret i nationalparken Hohe Tauren, og Matrei er en del af Grossglockner Resort Kals-Matrei, hvor I kan vente jer hele 36 km pister. En skiferie til Matrei er en snesikker destination, hvor I kan komme op og stå i 2621 meters højde. Oplev fredeligt og idyllisk skiløb på bedste vis i højderne, og glæd jer til en smuk natur og udsigt til de snebeklædte bjergtoppe. Skisportsstedet byder på alt fra langrend, til ekstremløb og betagende vandreture. Når sulten melder sig efter en lang dag på ski, kan I prøve østrigske delikatesser på Matreis restauranter, og runde aftenen af med afterski på en af byens barer. Matrei er en hyggelig landsby beliggende midt i nationalparken Hohe Tauern, hvor I har rig mulighed for at slappe af og have det sjovt.
  Populære boliger i Matrei

  Populære boliger i Matrei

  Skiferie.dk tilbyder et væld af skønne boligmuligheder, så I kan finde netop den bolig, der passer til jeres families ønsker og behov. Book skituren online her på siden, eller via vores dygtige ferierådgivere på 7015 4141.

  Hotel Goldried er et dejligt hotel, som byder på alsidige faciliteter for hele familien. Der er flotte værelser, børnevenlige aktiviteter, lækre restauranter og afterski. Hotellet ligger, så I kan løbe på ski fra døren til pisterne - Dog vil der formegentlig ikke være nok sne først og sidst på sæsonen, hvor I så kan benytte den gratis shuttlebus.

  Hotel Goldried Lejligheder er en del af det familievenlige hotel, Hotel Goldried. Lejlighederne er til de større familier, som ønsker en mere rummelig bolig men med de samme skønne faciliteter fra hotellet. 
  Skiområdet i Matrei

  Skiområdet i Matrei

  I kan glæde jer til at suse ned ad løjperne i Matrei, hvor I kan opleve fantastisk skiløb. Der er sammenlagt med pisterne på Grossglockner Resort Kals-Matrei hele 36 km pister. Heraf kan de erfarne drøne ned ad 6 km sorte pister, 22 km røde pister og for de mindre øvede er der 8 km blå pister. Der er 5 stolelifte, 6 slæbelifte, 3 kabinelifte og 1 børnelift. Både i Kals og Matrei er der et børneområde, hvor de små kan stå i rolige omgivelser tilpasset deres ønsker og behov. Børneliften er udstyret som et magisk tæppe, som gør mødet med skiene lettere for familiens mindste. For langrendsløbere er der 5 kilometer løjper at stå på i Matrei og hele 34 kilometer i hele Grossglockner Resort Kals-Matrei, hvor I ligeledes kan komme på en guidet tur rundt i det smukke terræn. Man kan derudover købe liftkortet SkiHit, så I har mulighed for at udforske 358 kilometer pister fordelt på områderne: Grossglockner Resort, Ankogel, Sillian/Hochpustertal, Kartitsch, Lienz, Obertilliach, Mölltaler gletcjer og Brunnalm/Defereggental.
  Skiferie for børn

  Skiferie for børn

  Børnene er bestemt ikke glemt, når I drager på skitur til Matrei. Skisportsstedet byder familiens mindste velkomne i rolige omgivelser, hvor de i deres helt eget tempo kan lære at stå på ski. Her får de en behagelig oplevelse med deres første møde med skiene.

  Der er mulighed for skiskole, hvor ikke kun børn men også nybegyndere og øvede voksne kan blive bedre, samt lære kunsten at kunne suse ned ad bjerget. Matrei og Grossglockner Resort Kals-Matrei har hver sit børneland, hvor de små vil finde glæde i at lære at stå på ski i børnevenlige omgivelser, hvor grin og leg er grobund for den lærerige proces. De kan f.eks. afprøve liften, som bliver kaldt det magiske tæppe, som med garanti vil falde i børnenes smag.
  Aktiviteter og udflugtsmuligheder

  Aktiviteter og udflugtsmuligheder

  Ved foden af Østrigs højeste bjerg ligger Kals, som er en lille, hyggelig landsby med blot 1200 indbyggere. Byen har op mod 100.000 turister i sommerperioden, og her vil I kunne opleve den spektakulære natur i nationalparken. I byen er der en udstilling, der viser det store bjergs geografi og historie. Byen er nemlig ophavssted for den første ekspedition, der besteg bjerget i 1853. I byen kan der opleves traditionel, østrigsk spise på de små restauranter, som er en god måde at lære den østrigske kultur bedre at kende på.

  Ønsker I grinagtige øjeblikke med familien, kan I begive jer ud på en kælketur, som med sikkerhed vil imponere og kilde i maverne i forhold til de danske bakker. I kan også udforske naturen i slædekørsel eller tage på en vandretur i snesko, som  er en spændende og smuk oplevelse.
  Luk vinduet X