Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Hotel Goldried i Matrei - Hotel set udefra Hotel Goldried i Matrei - Siddepladser ved baren Hotel Goldried i Matrei - Loungeomraade Hotel Goldried i Matrei - Indendoers swimmingpool Hotel Goldried i Matrei - Loungeomraade 2 Hotel Goldried i Matrei - Pejs

Hyggeligt familiehotel tæt på pist og skibus

Hotel Goldried byder på suverænitet i forhold til hygge og beliggenhed i Matrei. Dette fantastiske hotel har direkte adgang til skiløb, når det har sneet, kun 100 meter til skibussen og 350 meter til centrum. Hotellet serverer udsøgt traditionel spise i restauranterne, en kop varm kakao i pianobaren samt et luksuriøst spaområde med sauna og massagebehandlinger. De hyggelige værelser har plads til 2-4 personer, som er ideel til par eller familien. I starten af 2018 åbnede hotellet for deres helt nye pool- og wellnessområde. Hotellet tilbyder også et 1000 m2 NYT pool- og wellnessområde med bjerg- og panoramaudsigt, spa-pool, finsk sauna, infrarød kabine, dambad, loungeområde til ro og afslapning samt massage. Adgang til hotellets pool er gratis, og til wellness afdelingen betales der 15 € på stedet pr besøg. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Ski-in: Delvis
 • Skibus: 100m
 • 1/2 pension inkl.: Ja
 • Centrum: 350m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Alt om Hotel Goldried

  Alt om Hotel Goldried

  Hotellets fantastiske faciliteter
  Drag på skiferie til Matrei i Østrig og bo på det pragtfulde hotel, Hotel Goldried! Her kan I for alvor få slappet af i hotellets skønne spa- og wellnessafdeling, som vælgter jeres komfort og velvære højt. I kan nyde godt af den indendørs swimmingpool, som er omkranset af liggestole, få varmen i saunaen eller vælge iblandt en af af de dejlige massagebehandlinger, det professionelle personale tilbyder mod betaling. 

  Rejs afsted på jeres drømme skiferie
  Der er masser af lækre skisportssteder at rejse til og en bred vifte af hyggelige skiboliger at bo i på skiferien. I kan finde og booke jeres foretrukne destination og bolig online her på Skiferie.dk eller via vores kompetente ferierådgivere på 7015 4141.
  Halvpension er inkl

  Halvpension er inkl

  De lækreste lokalretter venter de rumlende maver, efter en lang dag på pisterne! En stor sund morgenmadsbufet starter dagen og skulle I være sultne, når I kommer fra ski, så er der altid en lille snack at købe.
  Om aftenen bliver serveret en lækker 3-retters menu med både lokale og internationale retter
  Skiområdet - Skønt familieområde

  Skiområdet - Skønt familieområde

  Og måske bedst af alt: du skal ikke vente i liftkøen. Dette skyldes til dels Kals-Matrei og Gross Glockner Resort er serviceret af 16 topmoderne goldoler og stolelifter.
  Og måske bedst af alt: du skal ikke vente i liftkøen. Dette skyldes til dels Kals-Matrei og Gross Glockner Resort er serviceret af 16 topmoderne goldoler og stolelifter.
  Luk vinduet X