Book online eller ring til os!
7015 4141
Halvpension
kun inkl. i hotel vær.
Ski lift
1.1 km
Skibus
100 m
Indkøb
1 km
Familiedrevet hotel med direkte adgang til skipisten og stort pool- og wellnessområde
Dette familiedrevet hotel emmer af venlighed og hygge, hvor I enten får pejs eller brændeovn i jeres egen lejlighed. Ønsker I at slappe helt af efter en lang dag i den friske luft, kan I nyde det dejlige poolområde eller få varmen i saunaen. Læs mere
Halvpension
kun inkl. i hotel vær.
Ski lift
1.1 km
Skibus
100 m
Indkøb
1 km
Boligtype
Lejlighed
Ski information
Ski lift
1.1 km
Skibus
100 m
Ski opbevaring
Spa & Wellnessfaciliteter
Indendørs pool
Udendørs pool
Sauna
Dampbad
Mod gebyr
Behandlinger
Mod gebyr
Massage
Mod gebyr
Måltider
Halvpension
kun inkl. i hotel vær.
Poolområde
Pool på stedet
Butikker
Centrum
350 m
Indkøb
1 km
Legerum til børn
Legerum til børn
Bordtennis
Aktiviteter
Billard
Mod gebyr
Dart
Generelt
Lounge / TV rum
Reception
Internet
Wifi
Parkering / vejafgift
Parkering
Restaurant/bar
Café
500 m
Restaurant
Afterski
Bar

Hotel Goldried Lejligheder i Matrei, Østrig

Alt om Hotel Goldried Lejligheder

Når I kommer hjem efter en aktiv dag på ski, og sulten melder sig, kan I godt glæde jer til aftenens middag. Hotellet har egen restaurant, som byder på et udvalg af lokale og internationale retter. Rund aftenen af med en drink i hotellets pianobar. 

Trænger I til afslapning og varme, kan I nyde godt af hotellets indendørs pool og sauna. Det 1000 m2 store pool- og wellnessområde skal bare opleves! Der er bjerg- og panoramaudsigt, spa-pool, finsk sauna, infrarød kabine, dampbad, loungeområde til ro og afslapning samt massage. Adgang til hotellets pool er gratis, og til wellnessafdelingen betales der 15 € på stedet pr besøg.

Mad og drikke

Alle lejlighederne har et godt køkken, men skulle der være dage hvor I ikke gider lave mad selv, kan I altid gå i restauranten på hotellet og købe jer fra det arbejde. Også i byen er der forskellige gode og hyggelige restauranter at vælge imellem. Mætte skal I nok blive! 

Besøg pianobaren efter maden og få en lille drink inden sengetid. Bemærk desuden at det er muligt at tilkøbe pension med morgenmad ved bookingen af ophold på hotellet. 

Skiområdet

Øverst på toppen er en restaurant med masser af plads, og lige ved siden finder du børnebakken og skiskolerne. Derudover er der flere dejlige hytter på pisterne. Her kan du hvile trætte ben, mens du nyder en Gløgg, varm chokolade eller Apfelstrudel. Og nu til det bedste af det hele: du skal ikke stå i en lang liftkø. Dette skyldes til dels Kals-Matrei og Gross Glockner Resort er serviceret af 16 topmoderne goldoler og stolelifter.