Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Kvitfjell

Snedækket vinterparadis med unik atmosfære

Kvitfjell er et meget moderne skiområde med masser af aktiviteter og spændende udfordringer for skiløbere på alle niveauer. I Kvitfjell falder utroligt meget sne, som giver gode forhold på de brede pister og plads til leg i de trygge børneområder.Snedækket vinterparadis med unik atmosfære
Kvitfjell er et meget moderne skiområde med masser af aktiviteter og spændende udfordringer for skiløbere på alle niveauer. I Kvitfjell falder utroligt meget sne, som giver gode forhold på de brede pister og plads til leg i de trygge børneområder. Læs mere

Skiferie til Kvitfjell i Norge

Kvitfjell er et ægte vinterparadis

Kvitfjell i Norge er den helt rigtige destination at vælge, hvad end du er nybegynder eller en sand skiløber. Området her har åbent fra efteråret og til slutningen af april, hvor der typisk vil være massevis af sne at finde. Kvitfjell er desuden et rigtigt familievenligt og hyggeligt område med en masse brede bakker og trygge børneområder. Fjeldsiden Varden egner sig særlig godt til nybegyndere med brede grønne piste, men Vestisiden er også oplagt til familier. Mellem Vestsiden og Varden kører der en gondollift.

I uge 9 er der World Cup i Kvitfjell og få løjper vil dertil være spærret. Der kan også være dage i ugen før og efter uge 9 hvor nogle eller dele af løjper er spærret. 

Find og bestil familiens næste skiferie til denne fantastiske destination online på skiferie.dk eller I ring på 7015 3939, hvor vores erfarne ferierådgivere sidder klar med gode råd og kvalificeret vejledning.

Flere gode skimuligheder i Kvitfjell

Kvitfjell er et skiområde, der tilbyder intet mindre end 600 kilometer langrendsløjper, hvor I kan udfordre sig selv. Dette betyder også, at I stort set kan køre en hel uge uden at prøve den samme løjpe to gange. 

Derudover har Kvitfjell 34 kilometer alpine pister. Her er alt fra grønne familievenlige bakker til de mest udfordrende sorte løjper. Sneforholdene i Kvitfjell er også en af de ting, der tiltrækker mange, da der typisk er rigtig god sne og snegaranti på pisterne fra midten af november. 

Destinationen er også populær blandt de norske skistjerner og resten af verdenseliten inden for skisport, da de ofte kommer til Kvitfjell for at træne til World Cup på de olympiske pister. Så kan du vist ikke være i tvivl om at løjperne er fantastiske at suse ned ad! Får I lyst til at prøve nogle andre pister, så kan I tage bilen og køre ca. 45 minutter til Hafjell, hvor liftkortet også kan benyttes, hvis det er gyldigt i minimum 6 dage.

Fantastisk skiløb for de mindste

I børneområdet kan de mindste skiløbere i familien prøve kræfter med en række parkelementer, hop og junior-skicross. Her er både rullebånd og særlige lifter, som er velegnet til de små skiløbere. 

Det er også muligt at finde skiskoler til børnene, hvor nogle dygtige instruktører vil være med til at give en hjælpende hånd. Desuden er der et ugentlig aktivitetsprogram for de små. 

De større børn, der måske er lidt større vovehalse, kan øve tricks og skills i Kvitfjellparken, hvor der er jumps og rails i forskellige former, størrelser og sværhedsgrader. Derudover er det også muligt at finde en snowboardpark. Det kan endda være muligt at møde den lokale bamsemaskot Jøkul, mens du står på ski.

Spisesteder og aktiviteter i Kvitfjell

Hvis du er en del af en større gruppe og ønsker lidt mere action på din ferie, er det muligt at arrangere en prøvetur på ATV, eller I kan prøve en rolig tur med kane. Desuden tilbyder Kvitfjell også aktiviteter såsom isklatring, slalom og slæde konkurrencer. 

Langs de 29 kilometer alpine piste finder I en lang række hyggelige caféer og forskellige afterskisteder, som altid er en oplagt mulighed for en lille pause. Hele området i Kvitfjell byder på spændende mad på spisesteder, hvor I kan smage de råvarer, der er fokus i Norge.  Vi kan varmt anbefale en middag på Gudbrandsgaard Hotel eller en middag på pisten i Tyri Hans.

Kvitfjells bedste boliger med ski-in/out

I Kvitfjell findes et væld af skønne lejligheder, hytter og hoteller, som vil være med til at danne rammen om jeres skiferie. Mange af boligerne ligger tæt på det alpine område, og I kan også booke boliger med ski-in/ski-out

  • Kvitfjell Hotel Alpinlejligheder er rigtig flotte, nye lejligheder med ski-in/ski-out, så I kan klikke skiene på lige uden for døren og straks suse afsted. I kan desuden bo med egen lift og løjpe i Studio-H. 
  • Krystallen er en anden indkvarteringsmulighed, som består af 2 store lejlighedsbygninger, der ligger med den bedst tænkelige udsigt. Bygning A er nærmest og lige bag ved ligger bygning B. Fra denne bolig kommer I hurtigt ud på ski!