Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie til Kvitfjell - lange pister og super god sne!


Sne / Ski Garanti Kvitfjell

01. dec. 2017 - 24. dec. 2017: minimum 5 kilometer skibakker.

25. dec. 2017 - slutningen af sæsonen 2018:  minimum 15 kilometer skibakker.

Er ovenstående betingelser ikke opfyldt får du pengene tilbage.

Snegarantien dækker:


- Indkvartering
- Skiskole
- Skileje
- Liftkort

Hvis antallet af kilometer pister ikke er i henhold til garantien, kan du vælge, at annullere din ferie senest kl. 10.00 dagen før ankomst. Du vil få tilbagebetalt et udlæg for liftkort, skiskole og indkvartering i Kvitfjell booking, gælder ikke for Kvitfjell Hotell og Kvitfjell Alpinlejligheder 4-8 pers..

NB! Dette gælder ikke, hvis du allerede har benyttet liftkortet, startet på skiskolen og/eller deltaget i nogle af de andre forhåndsbestilte aktiviteter.

Transport er ikke dækket!
Kvitfjell stolelift Kvitfjell skisport Kvitfjell skihop Kvitfjell funpark Kvitfjell loejpe Kvitfjell snelandskab Kvitfjell boliger Kvitfjell skiloeb Kvitfjell udsigt Kvitfjell skilift Kvitfjell skistation

En skitur med masser af sne

Kvitfjell er et meget moderne skiområde med masser af fine aktiviteter og spændende udfordringer for skiløbere på alle niveauer. Området har en unik atmosfære der er godt til både skiløb og hygge. I Kvitfjell er der masser af sne. Ydermere er destinationen meget familievenlig med brede pister og trygge børneområder. I uge 9/10 er der World Cup i Kvitfjell og få løjper vil dertil være spærret. Der kan også være dage i ugen før og efter hvor nogle eller dele af løjperne er spærret. Læs mere

Fra: 1.150 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
31 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 6 stk.
 • 12 stk.
 • 6 stk.
 • 3 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  12.02 til 14.02
  Fredag - Søndag
  12.02 til 17.02
  Fredag - Onsdag
  14.02 til 19.02
  Søndag - Fredag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om skiferie i Kvitfjell

  Alt om skiferie i Kvitfjell

  Et ægte vinterparadis
  Kvitfjell er den helt rigtige destination at vælge hvad end du er nybegynder eller en sand skiløber. Området her har åbent fra efteråret og til slutningen af april, hvor der typisk vil være massevis af sne at finde. Kvitfjell er desuden et rigtigt familievenligt og hyggeligt område med en masse brede bakker og trygge børneområder. 

  Find og bestil familiens næste skiferie til denne fantastiske destination i Kvitfjell, Norge. I kan bestille online på skiferie.dk eller I kan ringe på 7015 4141, hvor vores erfarne ferierådgivere sidder klar med gode råd og kvalificeret vejledning.

  I uge 9 er der World Cup i Kvitfjell og få løjper vil dertil være spærret. Der kan også være dage i ugen før og efter, hvor nogle eller dele af løjperne er spærret.
  De bedste boliger i Kvitfjell

  De bedste boliger i Kvitfjell

  I Kvitfjell findes et væld af skønne lejligheder, hytter og hoteller, som vil være med til at danne rammen om jeres skiferie. Herunder kan I læse om to af dem:

  Krystallen
  Krystallen består af 2 store lejlighedsbygninger der ligger med den bedst tænkelige udsigt. Bygning A er nærmest og lige bag ved ligger bygning B - herfra er I hurtigt på ski!

  Læs mere om Krystallen lejlighederne her.
  Skimulighederne i Kvitfjell

  Skimulighederne i Kvitfjell

  En skiferie med sjove udfordringer 
  Kvitfjell er et skiområde der tilbyder intet mindre end 600 kilometer langrendsløjper, hvor man kan udfordre sig selv. Dette betyder også, at man stort set kan køre en hel uge uden at prøve den samme løjpe to gange. Derudover har Kvitfjell 29 kilometer alpinpist. Her er alt fra grønne familievenlige bakker til de mest udfordrende sorte løjper. Sneforholdene i Kvitfjell er også en af de ting der tiltrækker mange, da der typisk er rigtig god sne og snegaranti på pisterne fra midten af november. Destinationen er også populær blandt de norske skistjerner og resten af verdenseliten inden for skisport, da de ofte kommer til Kvitfjell for at træne til World Cup på de olympiske pister. Med denne information, kan du ikke være i tvivl om at løjperne er fantastiske at suse ned af!
  Skiløb for de mindste

  Skiløb for de mindste

  Sjov og ballade for børn
  I børneområdet kan de mindste skiløbere i familien prøve kræfter med en række parkelementer, hop og junior-skicross. Her er både rullebånd og særlige lifter som er velegnet til de små skiløbere. Det er også muligt, at finde skiskoler til børnene, hvor nogle dygtige instruktører vil være med til at give en hjælpende hånd. Desuden er der et ugentlig aktivitetsprogram for de små. De større børn der er lidt større vovehalse, kan øve tricks og skills i Kvitfjellparken hvor der er jumps og rails i forskellige former, størrelser og sværhedsgrader. Derudover er det også muligt at finde en snowboardpark. Det kan endda være muligt at møde Kvitfjell Bamsen, den lokale maskit, mens du står på ski.
  Andre aktiviteter

  Andre aktiviteter

  Alternative aktiviteter
  Hvis du er en del af en større gruppe og ønsker lidt mere action på din ferie, kan det arrangeres at I kan prøve ATV eller I kan prøve en rolig tur på en hesteslæde. Desuden tilbyder Kvitfjell også aktiviteter såsom isklatring, slalom og slæde konkurrencer. 

  Spisesteder
  Langs de 29 kilometer alpinpiste finder I en lang række hyggelige caféer og forskellige afterskisteder, som altid er en oplagt mulighed for en lille pause. Hele området i Kvitfjell byder på spændende mad på spisesteder, hvor I kan smage de råvarer der er fokus i Norge. 
  Vi kan varmt anbefale en middag på Gudbrandsgaard Hotel, eller en middag på pisten i Tyri Hans.
  Luk vinduet X