Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Spindleruv Mlyn

Tjekkiets største skiområde

- Kort afstand i bil fra Danmark - skiferie.dk egne danske guider og skilærer i samarbejde med Maskot guideservice - Supergodt familieområde på størrelse med Idre Fjäll i SVerige - Billigt at gå ud og spise og drikke for hele familien - Gode restauranter med virkelig god mad. Pizzariaer, Gourmetrestaurant, steak houses og meget andetTjekkiets største skiområde
- Kort afstand i bil fra Danmark - skiferie.dk egne danske guider og skilærer i samarbejde med Maskot guideservice - Supergodt familieområde på størrelse med Idre Fjäll i SVerige - Billigt at gå ud og spise og drikke for hele familien - Gode restauranter med virkelig god mad. Pizzariaer, Gourmetrestaurant, steak houses og meget andet Læs mere

Skiferie til Spindleruv Mlyn

Alt om Spindleruv Mlyn Tjekkiest største skiområde

Spindleruv Mlyn er et fantastisk og prisbilligt sted til årets skiferie, og det er placeret smukt i nationalparken Krkonose. I dalen finder I to skiområder - Medvedin og Svaty Petr, som ligger med blot 3 km fra hinanden. Her får I en god variation af blå, røde og sorte pister, hvilket giver skønt skiløb til både nybegyndere og øvede. 

Selve byen er hyggelig og stemningsfuld, og ligger ca. 1000 m.o.h., mens skiområdet ligger 1320-1575 m.o.h.

Billige priser i Spindleruv Mylm

Her kommer eksempler på priser i Spindleruv Myln

En kop kaffe ca. 25,-dkk

En sodavand ca. 20,-dkk

Øl....de bedste man kan drikke i Tjekkiet, serveres 0,3 -0,5 l fra: 20,-til 30,-dkk

Frokost menu (i Tjekkiet spises er oftest varm mad midt på dagen, så de fleste restauranter tilbyder ”denni menu” som består af suppe, hovedret og nogle gange desert.  Prisen ligger fra 180,- til 250,-czk-(60-80,-dkk)

Pizza: fra 80,-dkk

Pomfritter: 20,-dkk

Frokost menu for familie 2 voksne , 2 barn

1xPizza, 1x pasta, 2x burger menu, 2 x sodavand, 1x øl, 1x vin ca.300,-dkk

Aften: Der ligger mange restauranter I byen, I kan bl.a. finde  italiensk, mexicansk, steakhouse, indisk, tjekkisk

Foret: 50,-dkk    Steak: 140,-dkk      Steg: 100,-dkk       Pasta: 70,-dkk        Stort salat: 70,-dkk      Desert:50,-dkk  


I den fine lille købmandsbutik kan man få alt og der bages risk brød hver dag.

Priser på daglig varer er ca.3 x billigere end i Danmark.        


Dansk skiskole og guideservice i Spindleruv

Som noget helt unikt i Spindleruv Mlyn, samarbejder vi med Maskot Guide Service, der har danske guider og skiinstruktører. Her kan de hjælpe med alt fra leje af ski og bestilling af skiskole (med dansktalende instruktører til børn) til at svare på praktiske spørgsmål eller bare hyggesnakke. 

Derudover tilbyder Maskot en unik service med tjekkisk support, der også taler dansk, og de kan kontaktes under hele ferien, hvis I får brug for hjælp med sproget. Hvis I vil flyve til Tjekkiet, arrangerer vi også transfer i samarbejde med Maskot. Husk at bestille i god tid hjemmefra, så I er sikre på plads. 

Ring til vores erfarne skieksperter på 7015 3939 og bestil til gode priser og få en fantastisk dansk service under hele skiferien.

Et dejligt skiområde med mange muligheder

Spindleruv Mlyn er det største, mest berømte og mest udfordrende skiområde i Tjekkiet. Her finder I et meget varieret terræn med 25 km pister og 15 lifter, som er med til at danne rammen om jeres skiferie. 

Foretrækker I at stå på snowboard, er der masse af sjov udfordring. Vil prøve kræfter med langrend, venter der 75 km velplejede løjper. Den gratis skibus i byen sørger for, at I altid nemt kan komme frem og tilbage til skiområdet. 

I Spindleruv Mlyn finder I en række skiskoler med veluddannede instruktører, der står klar til at hjælpe jer godt på vej, hvad end I er nybegyndere, der skal lære teknikken fra start eller erfarne skiløbere, der ønsker nye udfordringer. I kan desuden både få private lektioner og gruppeundervisning.

Populære boliger i Spindleruv Mlyn

Når I skal på skirejse til Tjekkiet, finder I et bredt udvalg af prisbillige indkvarteringer og generelt får I virkelig meget for pengene, når I fx er ude at spise eller handler ind. I kan fx på bo:

  • Aqua Park Hotel, som ligger lige overfor Maskot Skiudlejning og skiskole, er meget populært blandt danskere og har en smuk placering oppe af en bjergside. Inklusiv i prisen er adgang til Aqua Park svømmehal med børnepool, boblebad, en afslapningszone og sjove vandrutsjebaner. Palace Club blev renoveret i 2017/18, men har stadig de bedste priser.
  • Harmony club hotel, der byder på luksuriøse oplevelser og alle tænkelige facilliteter for både børn og voksne.

En dejlig by

Spindleruv Mlyn er placeret i smukke omgivelser i dalen mellem bjergene Svaty Petr og Medvedin, og her finder I små, hyggelige gader med bl.a. restauranter, tjekkiske ølhuse, butikker, cafeer og diskoteker. Her vil I opleve livligt afterski, og I kan f.eks. besøge Igloo bar, som er placeret ved skiområdet ved Medvedin lige bag Maskot skiudlejning. 

Når sulten skal stilles og tørsten skal slukkes, har I mulighed for at vælge mellem en masse hyggelige restauranter og stemningsfulde barer. Et must på skiferie er et besøg til Ceska Hospoda, der på dansk betyder værtshus, men lad jer ikke snyde af navnet, maden er helt fantastisk både fra det tjekkiske køkken og internationale retter, helt sikkert noget for en hver smag til rigtige gode priser. Orange le Moon er en stilfuld restaurant der byder på lokale specialiteter og internationale retter. Hos Bakchus Steak Restaurant & Café kan I få en god bøf tilberedt på grill. I Spindleruv Mlyn vil I helt sikkert kunne finde noget til enhver smag!

Lufthavnstransfer fra Prag til Spindleruv Mlyn

Det tager ikke lang tid at køre til Spindleruv Mlyn fra Danmark, men hvis I hellere vil flyve, så er dette faktisk lige så let som at køre og flybilletter til Prag er generelt rigtig billige. Prag lufthavn ligger 2 timer 35 minutter (171 km) fra Spindleruv Mlyn og her findes der forskellige transfer muligheder for at komme frem og tilbage. 

Vi har gode oplevelser ved at benytte Prague Airport Transfers som koster ca. 5000CZK 1500 dkr for en minibus med plads op til 8 personer.

Vores danske skiskole og guideservice på stedet, Mirka, vil også med glæde hjælpe med at booke en transfer til jer hvis I har specielle ønsker. Mirka kan kontaktes på mirka@maskot.dk.