Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie til Spindleruv Mlyn


Spindleruv Mlyn skihytte Spindleruv Mlyn pister Spindleruv Mlyn udsigt Spindleruv Mlyn skov

Tjekkiets største skiområde

Tag på skiferie og oplev det smukke skiområde, Spindleruv Mlyn, som er Tjekkiets største. Her finder I hele 15 lifter og 25 km pister, heraf 7 km blå, 13 km røde og 5 km sorte. Selve byen er en lille, hyggelig skiby, som minder om mange af de østrigske skisportsbyer. Vælger I at tage på skiferie til Tjekkiet, kan I nyde godt af fordelen ved, at priserne stadig er lave i forhold til de fleste andre skidestinationer. Ring og tal med vores eksperter om området og book hos dem på tlf. nr. 7015 4141 Læs mere

Fra: 2.986 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
19 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 7 km
 • 13 km
 • 5 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  06.02 til 13.02
  Torsdag - Torsdag
  07.02 til 14.02
  Fredag - Fredag
  08.02 til 15.02
  Lørdag - Lørdag
  08.02 til 14.02
  Lørdag - Fredag
  08.02 til 13.02
  Lørdag - Torsdag
  08.02 til 12.02
  Lørdag - Onsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om Spindleruv Mlyn

  Alt om Spindleruv Mlyn

  Tjekkiest største skiområde
  Spindleruv Mlyn er et fantastisk skiområde, der er placeret smukt i nationalparken Krkonose. I dalen finder I to skiområder Medvedin og Svaty Petr, som ligger med blot 3 km afstand fra hinanden, og her er en god variation af blå, røde og sorte pister, hvilket giver skønt skiløb til både nybegyndere og øvede. Selve byen er hyggelig og stemningsfuld, og ligger ca. 1000 m.o.h., mens skiområdet ligger 1320-1575 m.o.h.

  Find og book jeres næste skiferie online her på hjemmesiden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på
  tlf. 7015 4141. De sidder klar til at give jer gode råd og vejledning til at vælge netop den skiferie, der passer til jeres ønsker og behov.
  Dansk skiskole og guideservice i Spindleruv

  Dansk skiskole og guideservice i Spindleruv

  Som noget helt unikt i Spindleruv Mlyn, har vi samarbejde med Maskot Guideservice med danske guider og skiinstruktører. Guiderne kan træffes hele dagen på deres kontor-skiudlejning og skiopbevaring ved Medvedin liften. Her kan de hjælpe med alt fra leje ski, bestilling af skiskole (med dansktalende instruktør til børn) få svar på praktiske spørgsmål eller bare hyggesnakke. Derudover tilbyder Maskot en unik service med tjekkisk support der også taler dansk, de kan kontaktes under hele ferien hvis man har brug for hjælp med sproget.

  Hvis I vil flyve til Tjekkiet arrangere vi også transfer i samarbejde med Maskot. Husk at bestille i god tid hjemmefra, så i er sikre på plads. Ring til vores erfarne eksperter på ski og bestil til gode priser og få en fantastisk dansk service under hele ferien.


  Et dejligt skiområde med mange muligheder

  Et dejligt skiområde med mange muligheder

  Spindleruv Mlyn er det største, mest berømte og mest udfordrende skiområde i Tjekkiet. Her finder I et meget varieret terræn med 25 km pister og 15 lifter, som er med til at danne rammen om jeres skiferie. Foretrækker I at stå på snowboard, kan I nyde godt af de to moderne snowparker med bl.a. halfpipe, J-bar og boadercross tracks, og hvis I ønsker at prøve kræfter med langrend, venter der 75 km velplejede løjper. 

  Skiskole
  I Spindleruv Mlyn finder I en række skiskoler med veluddannede instruktører, der står klar til at hjælpe jer godt på vej, hvad end I er nybegyndere, der skal lære teknikken fra start eller erfarne skiløbere, der ønsker nye udfordringer. I kan desuden både få private lektioner og gruppeundervisning.
  Populære boliger i Spindleruv Mlyn

  Populære boliger i Spindleruv Mlyn

  Aqua Park Hotel beliggende lige overfor Maskot Skiudlejning og skiskole, inkl. i prisen er adgang til Aqua Park svømmehal med børnepool, boblebad, en afslapningszone og sjove vandrutsjebaner. Palace Club bliver til 2017/18 renoveret og har stadig en af de bedste priser meget populært for danskere og med en smuk placering oppe af en bjergside. Læs mere her.

  Harmony hotel byder på luksuriøse oplevelser, og her findes alle tænkelige facilliteter for både børn og voksne i lækre omgivelser. Hotellet med den bedste beliggenhed er Skihotel Lenka, kun 100 meter fra liften og direkte ved skiområdet Svaty Petr. Prøv vores nyheder Aspen og Minerva, rummelige lejligheder med fantastisk udsigt tæt på byen uden pension. Eller besøg vores nye hotel Tri Ruze, fantastisk beliggenhed tæt på byen og en flot udsigt. Læs mere her.
  En dejlig by

  En dejlig by

  Spindleruv Mlyn er placeret i smukke omgivelser i dalen mellem bjergene Svaty Petr og Medvedin, og her finder I små, hyggelige gader med bl.a. restauranter, tjekkiske ølhuse, butikker, cafeer og diskoteker. Her vil I opleve livligt afterski, og I kan f.eks. besøge Igloo bar, som er placeret ved skiområdet ved Medvedin lige bag Maskot skiudlejning.

  Når sulten skal stilles og tørsten skal slukkes, har I mulighed for at vælge mellem en masse hyggelige restauranter og stemningsfulde barer. Et must på skiferie er et besøg til Ceska Hospoda, der på dansk betyder værtshus, men lad jer ikke snyde af navnet, maden er helt fantastisk både fra det tjekkiske køkken og internationale retter, helt sikkert noget for en hver smag til rigtige gode priser. Orange le Moon er en stilfuld restaurant der byder på lokale specialiteter og internationale retter. Hos Bakchus Steak Restaurant & Café kan I få en god bøf tilberedt på grill. I Spindleruv Mlyn vil I helt sikkert kunne finde noget til enhver smag!
  Luk vinduet X