Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie til Spindleruv Mlyn


Spindleruv Mlyn pister Spindleruv Mlyn udsigt

Tjekkiets største skiområde

Tag på skiferie og oplev det smukke skiområde, Spindleruv Mlyn, som er Tjekkiets største. Her finder I hele 15 lifter og 25 km pister, heraf 7 km blå, 13 km røde og 5 km sorte - til sammenligning er Idrefjäll i Sverige samme størrelse. Selve byen er en lille, hyggelig skiby, som minder om mange af de østrigske skisportsbyer. Vælger I at tage på skiferie til Tjekkiet, kan I nyde godt af fordelen ved, at priserne stadig er lave i forhold til de fleste andre skidestinationer. Ring og tal med vores eksperter om området og book hos dem på tlf. nr. 7015 4141. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 7 km
 • 13 km
 • 5 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Alt om Spindleruv Mlyn

  Alt om Spindleruv Mlyn

  Tjekkiest største skiområde
  Spindleruv Mlyn er et fantastisk skiområde, der er placeret smukt i nationalparken Krkonose. I dalen finder I to skiområder - Medvedin og Svaty Petr, som ligger med blot 3 km afstand fra hinanden. Her får I en god variation af blå, røde og sorte pister, hvilket giver skønt skiløb til både nybegyndere og øvede. Selve byen er hyggelig og stemningsfuld, og ligger ca. 1000 m.o.h., mens skiområdet ligger 1320-1575 m.o.h.

  Find og book jeres næste skiferie online her på hjemmesiden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. De sidder klar til at give jer gode råd og vejledning til at vælge netop den skiferie, der passer til jeres ønsker og behov.
  Dansk skiskole og guideservice i Spindleruv

  Dansk skiskole og guideservice i Spindleruv

  Som noget helt unikt i Spindleruv Mlyn samarbejder vi med Maskot Guideservice, der har danske guider og skiinstruktører. Guiderne kan træffes hele dagen på deres kontor ved Medvedin liften. Her kan de hjælpe med alt fra leje af ski og bestilling af skiskole (med dansktalende instruktører til børn) til at svare på praktiske spørgsmål eller bare hyggesnakke. Derudover tilbyder Maskot en unik service med tjekkisk support, der også taler dansk, og de kan kontaktes under hele ferien, hvis I får brug for hjælp med sproget.

  Det er ikke kun i Spindleruv Mlyn, hvor det er muligt at blive undervist af danske skilærere. Se hvilke andre destinationer, som tilbyder dansk skiskole her.

  Hvis I vil flyve til Tjekkiet, arrangerer vi også transfer i samarbejde med Maskot. Husk at bestille i god tid hjemmefra, så I er sikre på plads. Ring til vores erfarne skieksperter på 7015 4141 og bestil til gode priser og få en fantastisk dansk service under hele skiferien.
  Et dejligt skiområde med mange muligheder

  Et dejligt skiområde med mange muligheder

  Spindleruv Mlyn er det største, mest berømte og mest udfordrende skiområde i Tjekkiet. Her finder I et meget varieret terræn med 25 km pister og 15 lifter, som er med til at danne rammen om jeres skiferie. Foretrækker I at stå på snowboard, kan I nyde godt af de to moderne snowparker med bl.a. halfpipe, J-bar og boadercross tracks. Vil prøve kræfter med langrend, venter der 75 km velplejede løjper. Den gratis skibus i byen sørger for, at I altid nemt kan komme frem og tilbage til skiområdet.

  Skiskole
  I Spindleruv Mlyn finder I en række skiskoler med veluddannede instruktører, der står klar til at hjælpe jer godt på vej, hvad end I er nybegyndere, der skal lære teknikken fra start eller erfarne skiløbere, der ønsker nye udfordringer. I kan desuden både få private lektioner og gruppeundervisning.
  Populære boliger i Spindleruv Mlyn

  Populære boliger i Spindleruv Mlyn

  Aqua Park Hotel beliggende lige overfor Maskot Skiudlejning og skiskole, inkl. i prisen er adgang til Aqua Park svømmehal med børnepool, boblebad, en afslapningszone og sjove vandrutsjebaner. Palace Club bliver til 2017/18 renoveret og har stadig en af de bedste priser meget populært for danskere og med en smuk placering oppe af en bjergside.

  Harmony club hotel byder på luksuriøse oplevelser, og her findes alle tænkelige facilliteter for både børn og voksne i lækre omgivelser. Hotellet med den bedste beliggenhed er Skihotel Lenka, kun 100 meter fra liften og direkte ved skiområdet Svaty Petr. Prøv vores nyheder Aspen og Minerva, rummelige lejligheder med fantastisk udsigt tæt på byen uden pension. Eller besøg vores nye hotel Tri Ruze, fantastisk beliggenhed tæt på byen og en flot udsigt. 
  En dejlig by

  En dejlig by

  Spindleruv Mlyn er placeret i smukke omgivelser i dalen mellem bjergene Svaty Petr og Medvedin, og her finder I små, hyggelige gader med bl.a. restauranter, tjekkiske ølhuse, butikker, cafeer og diskoteker. Her vil I opleve livligt afterski, og I kan f.eks. besøge Igloo bar, som er placeret ved skiområdet ved Medvedin lige bag Maskot skiudlejning.

  Når sulten skal stilles og tørsten skal slukkes, har I mulighed for at vælge mellem en masse hyggelige restauranter og stemningsfulde barer. Et must på skiferie er et besøg til Ceska Hospoda, der på dansk betyder værtshus, men lad jer ikke snyde af navnet, maden er helt fantastisk både fra det tjekkiske køkken og internationale retter, helt sikkert noget for en hver smag til rigtige gode priser. Orange le Moon er en stilfuld restaurant der byder på lokale specialiteter og internationale retter. Hos Bakchus Steak Restaurant & Café kan I få en god bøf tilberedt på grill. I Spindleruv Mlyn vil I helt sikkert kunne finde noget til enhver smag!
  Lufthavns transfer fra Prag til Spindleruv Mlyn

  Lufthavns transfer fra Prag til Spindleruv Mlyn

  Det tager ikke lang tid at køre til Spindleruv Mlyn fra Danmark, men hvis I hellere vil flyve så er dette faktisk lige så let som at kører. Flybilletter til Prag er generalt rigtig billige. Prag lufthavn ligger 2 timer 35 minutter (171 km) fra Spindleruv Mlyn og her findes der forskellige transfer muligheder for at komme frem og tilbage.

  Vi har gode oplevelser ved at benytte Prague Airport Transfers som koster 3420 CZK/988 DKK pr vej for en almindelig taxa til 4 personer eller 4275 CZK/1236 DKK for en minibus med plads op til 8 personer. 

  Vores danske skiskole og guideservice på stedet, Mirka, vil også med glæde hjælpe med at booke en transfer til jer hvis I har specielle ønsker. Mirka kan kontaktes på mirka@maskot.dk.
  Luk vinduet X