Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Hotel Montana udefra Hotel Montana restaurant Hotel Montana landskab Hotel Montana reception Hotel Montana restaurant Hotel Montana udefra Hotel Montana aften Hotel Montana restaurant

Hyggeligt hotel med dejlig atmosfære

Hotel Montana er et lækkert 3-stjernet hotel, som er beliggende centralt i Spindleruv Mlyn. Alle værelser er renoveret indenfor de sidste par år, lyst og hyggeligt og udstyret med tv. Familieværelset består af ét dobbeltværelse og ét enkeltværelse overfor hinanden med plads til max 5 personer. Hotellet har halvpension, som kan nydes i den store restaurant, og derudover kan I læne jer tilbage i wellnessområde og koble helt af. Læs mere

Fra: 3.153 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
3 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 650m
 • Piste: 400m
 • Skibus: 50m
 • Centrum: 600m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Læs mere om Hotel Montana her...

  Læs mere om Hotel Montana her...

  Hotel Montana er et attraktivt valg af skibolig med god grund. Det hyggelige hotel har med sin beliggenhed i det centrale Spindleruv Mlyn de vigtigste faciliteter indenfor rækkevidde. Hotel Montana ligger tættest på Medvelin skiområde, hvor I har blot 400 m. til nærmeste løjpe og 800 m. til nærmeste lift. Det er ligeledes let at besøge det andet store skiområde, Svaty Petr, da skibussen holder kun 50 m. fra hotellet.

  Skiferien kan bestilles her
  Det kan være svært at vælge blandt de mange skisportsområder og skiboliger. I kan derfor kontakte vores dygtige rejsekonsulenter, som sidder klar til at vejlede jer til at finde den skiferie, der passer til netop jeres familie. I kan ringe på 7015 4141 eller bestille online her på skiferie.dk.
  Wellness & restaurant

  Wellness & restaurant

  Afslapning på Hotel Montana
  Der er rig mulighed for at glæde sig efter en lang dag i den friske luft til at komme hjem til hotellet. Hotel Montana har et lille wellnessområde, hvor I kan nyde varmen i saunaen, en afspændende massagebehandling eller holde træningen vedlige i fitnessrummet.

  Mad og drikke
  Hotel Montana har halvpension inkluderet i prisen, hvor I kan nyde Tjekkiets lokaliteter samt internationale favoritter. Hvis I ønsker at spise ude, kan vi anbefale at prøve en af de mange restauranter i centrum af Spindleruv Mlyn kun 1700 meter væk til fods.
  I nærheden af Hotel Montana

  I nærheden af Hotel Montana

  Mulighed for dansk skiskole
  Hotel Montana ligger kun 1400 meter fra den danske guideservice, Maskot. Maskot er et specielt tilbud for jer, der bestiller igennem skiferie.dk eller på 7015 4141. I kan give de mindste i familien en fantastisk første oplevelse med skiene, da Maskot tilbyder dansk børne ski- og snowboardskole. I kan tage skibussen fra hotellet, og 10 min. efter vil I være fremme ved Maskot.

  Sjove aktiviteter i området
  Ikke langt fra Hotel Montana findes en snowtube bane, som er til glæde for hele familien og vil være med til at danne morsomme ferieminder, hvis man er til fart og spænding.
  Luk vinduet X