Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Vrådal

Familiens vidunderlige Vrådal

Vrådal er det oplagte skisportssted for hele familien. Børneområdet ligger i bunden af området og destinationen er perfekt, når børnene skal med på ski. Vrådal byder på 18 bakker og på fjeldets top ligger flere pister til børnene.Familiens vidunderlige Vrådal
Vrådal er det oplagte skisportssted for hele familien. Børneområdet ligger i bunden af området og destinationen er perfekt, når børnene skal med på ski. Vrådal byder på 18 bakker og på fjeldets top ligger flere pister til børnene. Læs mere

Skiferie til Vrådal i Norges Telemark

Vrådal er en rigtig familiedestination

Vrådal i Norge er perfekt for børnefamilierne, da det er et mindre og overskueligt skiområde. Børnene kan slå sig løs i børneområdet med børnelifter, små skipister med figurer og kælkebakke. Imens kan de voksne og mere erfarne skiløbere stå alpint eller måske prøve kræfter med langrend, som Telemarken er så berømt for. 

Den længste nedfart er på hele 3600 meter, og I kan vælge mellem 18 forskellige pister med forskellige sværhedsgrader i Vrådal. Pisterne er typisk grønne og blå, men her er også enkelte sorte og røde pister.

Bekvemmelighed og hyggelige pauser

Kom hurtigt ud på ski med rullebånd. Skiområdet i Vrådal byder på et transportbånd lige ved varmestuen og skicentret, som bringer jer direkte til skiskolen og liften. Det er en 8-sæders stolelift, som bringer jer hurtigt til toppen, så I kan nemt komme ud på ski og suse ned ad pisterne. 

Når I kommer ned fra bakken, så skal I helt sikkert prøve den lokale specialitet i varmestuen. Specialiteten er en burger med elgkød! Så er I helt sikkert klar til endnu en tur på ski bagefter.

Find de bedste skiboliger i Vrådal

Telemarken er noget ganske særligt og naturen er storslået og bjergtagende, som intet andet sted i Norge, så I kan roligt lade skiferien gå til Vrådal. 

I Vrådal kan I bo på hotel, i lejlighed eller norske bjælkehytter, så der er noget for enhver smag og familie. Har I spørgsmål eller brug for hjælp, så sidder vores skirådgivere klar til at hjælpe jer ved at kontakte os på telefon 7015 3939. Vi glæder os til at høre fra jer!

Kom nemt til Vrådal fra Danmark

Det er nemt at komme til Vrådal i Norges Telemark fra Danmark. I kan sejle med færge fra Hirtshals til Kristiansand, og herfra er der kun ca. 2 1/2 time til Vrådal. Fra Oslo tager det 3 timer og 20 minutter, og vælger I at køre hele vejen, tager det 9 timer og 15 minutter fra København. 

Har I brug for hjælp til at finde den mest optimale vej på ski i Vrådal, så sidder vi klar på telefon 7015 3939 med gode råd, vejledning og hjælp.