Book online eller ring til os!
7015 4141

Winterberg er danskernes ski-favorit i Tyskland

Kun 5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse, kan I hoppe ud af bilen og klikke skiene på i vinterparadiset Winterberg. Winterberg er danskernes mest foretrukne skiområde i Tyskland. Godt udvalg af sneklædte pister.Winterberg er danskernes ski-favorit i Tyskland
Kun 5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse, kan I hoppe ud af bilen og klikke skiene på i vinterparadiset Winterberg. Winterberg er danskernes mest foretrukne skiområde i Tyskland. Godt udvalg af sneklædte pister. Læs mere

Skiferie i Winterberg/Willingen

Derfor skal I vælge Winterberg til skiferien

Winterberg er perfekt til en kort mini skiferie eller en forlænget weekend på ski i Tyskland, da der er hele 34 pister, som I kan boltre jer på! Der er fokus på både børnene, nybegyndere samt de rutinerede skiløbere. Til børnene er der et farverigt 10.000 m2 stort børneområde med gode danske ski-instruktører (Skischule Kahler Asten). 

Winterberg kan sagtens måle sig med de populære ski-destinationer i Skandinavien, og faktisk er det næsten ca. på størrelse med de kendte svenske skiområder Idre Fjäll (28 km pister) og Lindvallen (40 km pister).

Winterberg skal bare prøves

Som rutineret skiløber, kan I glæde jer til at udforske områdets store skiterræn med brede blå pister hvor I rigtig kan nyde jeres carvingsving til de stejle røde og sorte pister. Vi kan især anbefale erfarne skiløbere at prøve kræfter med pist nr. 14, som udmærker sig ved at være den stejleste pist nord for Alperne. 

Udover alle de varierende pister, er skiområdet også kendt i hele Tyskland for deres 14 suveræne oplyste pister, der danner rammerne for hyggeligt aftenskiløb, som er åbent hver tirsdag og fredag fra kl. 18.30-22.00. 

Hvis I er til freestyle, så er Winterberg også stedet for jer. Her ligger der nemlig en helt fantastisk Snowpark kaldet Shredland Snowpark Winterberg. Både nybegyndere og øvede kan kaste sig ud på de mange rails, flat-boxes og kickers. Hvis dette ikke er vildt nok, så finder I også et område, hvor I kan prøve kræfter med skihop.

Wintersport Arena Sauerland

Har I købt et liftkort på 3 dage eller derover, så gælder det til det samlede skiområde kaldet Wintersport Arena Sauerland. Området dækker over 65 km pister fordelt over flere skiområder i nærheden af Winterberg i Tyskland. Her har I rig mulighed for at udforske nye skiområder, da der hele vejen rundt i det nærliggende bjerglandskab findes mange mindre skiområder.

Skiområdet Willingen

Det er meget populært at tage til Willingen, som ligger blot 35 minutters kørsel fra Winterberg. Her finder I hele 17 km blå, røde og sorte pister, hvoraf den længste er på 2 kilometer, som byder på varierende skiløb. 

Skidestinationen er ikke større end at man altid kan finde hjem igen, og Willingen er derfor i særlig grad velegnet til skiløbere med børn. Hver onsdag, fredag og lørdag fra kl. 18.30-21.45 byder Willingen f.eks. på aften-skiløb med hele 11 oplyste pister. Udover pisterne, finder I også 2 sjove kælkebakker i Willingen, som går igennem det sneklædte tyske landskab. Kælkebanerne kan naturligvis benyttes både af børn og barnlige sjæle. 

Skiområdet Altastenberg

En anden af danskernes favoritter er nabobyen, Altastenberg. Det vil med sikkerhed være et stort hit blandt børnene, da der i bunden af dette område er et sjovt og hyggeligt børneområde med et "magisk tæppe" (transportrullebånd). 

Skiområde er lidt mindre med sine 11 km, så mor og far kan sagtens tage en pause for at nyde sneen og solen, mens børnene udforsker områdets 17 pister på skiene.

Tag toget til Winterberg

Har I ikke bil eller bare ønsker I at slappe helt af på vej ned til Winterberg, så kan I nemt og hurtigt tage toget fra Danmark til Winterberg. Hvis I hopper på toget fra Københavns hovedbanegård, så kan I være i Winterberg 10 1/2 time efter med EuroCity og IC toget. Fra Hamborg er der ca. 5 1/2 time til Winterberg med toget. 

Prisen er også lige til at overkomme. Det er nemlig muligt at komme hele vejen derned fra kun 340 kr hver vej fra København til Winterberg. Billigere og nemmere bliver det ikke! Perfekt til den forlængede weekend på ski eller den korte skiferie.

Populære boliger i Winterberg

Hos Skiferie.dk tilbyder vi et bredt udvalg af boliger til skiferien i Winterberg. Der er dog i særdeleshed to indkvarteringer som vores gæster er helt vilde med:

  • Hochsauerland byder på et af Tysklands bedste badelande samt utallige aktivitets mulige såsom bowling, basketball, børneklub og meget mere
  • Pension-Gästehaus Waldhof er et hyggeligt mindre morgenmadspensionat til en super skarp pris!  

Pulserende byliv og hyggelig afterski i Winterberg

Tyske Winterberg har alt dét, de kendte og store skidestinationer i Østrig også har - nemlig masser af charme, hygge samt pulserende og livlig afterski. Både på pisten og i byen spilles der op til dans på de mange hyggelige værtshuse, moderne barer samt autentiske og charmerende skihytter med afterski. 

Med over 45 skihytter og 40 diskoteker, barer og restauranter, er I derfor garanteret en festlig aften efter dagens skiløb på pisterne i tyske Winterberg. Så hvis I ikke kan vente med at synge med på "Anton aus Tirol", så er det bare at bestille skiferien til Winterberg i Tyskland allerede i dag!

Dansk skiskole i Winterberg

Danskernes helt store favorit når det kommer til hvor skiferien skal gå hen i Tyskland er Winterberg. Derfor kan I selvfølgelig også booke dansk skiskole hos Skischule Kahler Asten. Her er I sikret en god oplevelse på ski sammen med de danske skilærer.

Vi anbefaler altid at booke jeres skiskole hjemmefra, da der er et begrænset antal danske skilærere. Winterberg er det perfekte sted for børn og nybegyndere der skal lære at stå på ski.