Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Norefjell

En sand skiperle for hele familien

Når skiferien går til Norefjell, så er hele familien sikret fantastiske skioplevelser. Her venter lange pister til alle niveauer, et velfungerende liftsystem, sjove aktiviteter til alle familiens medlemmer og flotte boliger.En sand skiperle for hele familien
Når skiferien går til Norefjell, så er hele familien sikret fantastiske skioplevelser. Her venter lange pister til alle niveauer, et velfungerende liftsystem, sjove aktiviteter til alle familiens medlemmer og flotte boliger. Læs mere

Skiferie til Norefjell i Norge

Norefjell har skiløb til hele familien

I Norefjell venter jer noget af Norges bedste skiløb. Med 32 km velpræpareret pister at boltre sig på fra december til april og egner sig til nybegyndere på ski, såvel som erfarne skiløbere, der søger udfordringer. Norefjell byder nemlig på 30 pister i alle sværhedsgrader, fra lette grønne til udfordrende sorte. 

Med hele 3 børneområder har Norefjell de perfekte rammer for, at familiens mindstes kan tage de første sving på skiene. 

Til de adrenalinelskende sjæle er der desuden sjove funparker og selftimer pister. 

Alt dette finder I blot 1 t og 50 minutters kørsel fra Oslo, hvilket gør Norefjell oplagt til både heluges skiferier, weekendskirejser og miniskiferier.

Alt det bedste for børn i Norefjell

Norefjell bliver et hit for familiens små, og børnene har rig mulighed for at møde Norefjells søde maskot, Nore Rein, som bevæger sig rundt i hele skiområdet. På Norefjell Ski og Spa kan I desuden opleve Nore Reins aktivitetsprogram og i restauranten har Nore Rein sammensat sin helt egen velsmagende menu for børn. Alt dette sikrer børnene en mindeværdig skiferie fuld af sjove oplevelser på og uden for pisterne i Norefjell. 

Nore Rein Weeks
Skiområdet byder også på Nore Reins skiuger i uge 2-6 & 10-13 2024 for børn t.o.m 6 år. Her får børn op til og med 6 år gratis skileje i 6 dage, gratis liftkort og aktiviteter med Nore Rein. Ring til os på 7015 3939 for bestilling af dette tilbud. Skal bestilles inden ankomst! Tilbuddet gælder kun ophold i Fjellandsbyen & Norefjellstua fra søndag til og med fredag. Kan ikke bookes for længere ophold eller andre dage.

Norefjells fantastiske skiområde

I Norefjell venter skioplevelser for alle aldre og niveauer med 32 kilometers skiløb, der fordeler sig på 30 velpræpareret pister, hvoraf den længste nedfart er på hele 6 km. Til trods for at Norefjell kun ligger ca. 1 time og 50 minutters kørsel fra Oslo, så finder I Norges største alpine faldhøjde på 1.010 meter.

Det varierede skiløb foregår i et smukt skiterræn med udfordringer for alle sjæle. De brede grønne pister er perfekte til de første sving med skiene, mens Fun Parken, ski-cross og selftimer er suverænt til adrenalinsøgende skiløbere. I finder begynderområder både på toppen ved Norefjell Ski og Spa, samt i bunden ved siden af stoleliften. 

Langrend og alpin i særklasse!

Med både fantastisk alpint skiløb og suverænt langrendsløb er Norefjell en oplagt skidestination, hvis I ønsker at prøve kræfter med begge slags skiløb. Er I et selskab på skiferie, hvor nogle står på alpin ski og resten på langrend, så finder I noget for alles smag i Norefjell. Norefjell har nemlig meget mere at byde på end alpint skiløb. 

Elsker I langrend, så er Norefjell bestemt et besøg værd. Norefjell er nemlig kåret til en af Norges bedste langrendsdestinationer af langrendseksperter. Området byder på ca. 200 km langrend i Norges smukke landskab. Løjperne tager jer igennem et lettere kuperet terræn, hvor I undervejs kan opleve betagende udsigter.

Aktiviteter og spisesteder i Norefjell

Der bliver slet ikke tid til at kede sig på skiferien i Norefjell. Med et hav af aktiviteter er alle, uanset alder, sikre på at få en sjov skiferie i Norge. Maskotten Nore Rein sørger for underholdning for familiens mindste både på pisterne og udenfor løjperne. 

På Norefjell Ski og Spa kan I mod gebyr få adgang til hotellet pool og spa-afdeling, hvor I også kan forkæle jer selv med en wellnessbehandling. Læn jer tilbage i det udendørs boblebad og nyd den flotte udsigt over det norske landskab. Norefjell byder på 6 spisesteder fordelt over hele området, så uanset hvor I befinder jer, vil det være muligt at få stillet den lille sult eller varmet kroppen med en kop varm kakao. Der er altså rig mulighed for masser af hygge i Norefjell. Er I til afterski-stemning, så smut forbi en af barene og hyg jer med en kold øl.

Suveræn indkvartering i Norefjell

Hos Skiferie.dk har vi sørget for de bedste boliger til jeres skiferie i Norefjell, fx:

  • Hotel Norefjell Ski og Spa venter jer 1/4 pension, mulighed for adgang til pool (mod betaling), træningscenter, restauranter og en hyggelig lobbybar. Her kan I bo i flotte suiter med ski-in/ski-out
  • Er I mere til egen bolig uden pension, så er det muligt at booke Norefjell Ski og Spa Lejligheder, som ligger i en lille fjellandsby lige uden for hotellet. Her er der moderne lejligheder med plads til op i mod 8 personer. 

Vores skirådgivere har selv besøgt Norefjell og kender skiområdet og boligerne særdeles godt. Book boligen her på siden eller ring til os på 7015 3939. Vi sidder klar til at skræddersy jeres skiferie.