Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie & skirejser til Norefjell, Norge


Norefjell - en sand skiperle for hele familien

Når skiferien går til Norefjell, så er hele familien sikret fantastiske skioplevelser. Her venter lange pister til alle niveauer, et velfungerende liftsystem, sjove aktiviteter til alle familiens medlemmer og flotte boliger. Alt dette finder I blot 90 minutters kørsel fra Oslo, hvilket gør Norefjell oplagt til både heluges skiferier, weekendskirejser og miniskiferier. De velpræpareret pister er klar til at byde jer velkommen fra december til april og egner sig til nybegyndere på ski, såvel som erfarne skiløbere, der søger udfordringer. Læs mere

Fra: 1.606 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
4 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 9 stk.
 • 11 stk.
 • 7 stk.
 • 3 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  12.02 til 14.02
  Fredag - Søndag
  14.02 til 19.02
  Søndag - Fredag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Velkommen til Norefjell

  Velkommen til Norefjell

  I Norefjell venter jer noget af Norges bedste skiløb. Med 32 km velpræpareret pister at boltre sig på, finder I skiløb for alle familiens medlemmer. Norefjell byder nemlig på 30 piste i alle sværhedsgrader, fra lette grønne til udfordrende sorte. Med hele 3 børneområder har Norefjell de perfekte rammer for familiens mindstes første sving på skiene. Til de adrenalinelskende sjæle er der desuden sjove funparker og selftimer pister. 

  På skiferie.dk finder I Norefjells bedste skiboliger, som alle ligger lige til pisterne. Book skiferie til Norefjell her på siden eller ring til os på 70154141. 

  Alt det for børn i Norefjell

  Alt det for børn i Norefjell

  Norefjell bliver et hit for familiens små. Børnene har rig mulighed for at møde Norefjells søde maskot, Nore Rein, som bevæger sig rundt i hele skiområdet. På Norefjell Ski og Spa kan I desuden opleve Nore Reins aktivitetsprogram og i restauranten har Nore Rein sammensat sin helt egen velsmagende menu for børn. Alt dette sikrer børnene en mindeværdig skiferie fuld af sjove oplevelser på og uden for pisterne i Norefjell.

  Nore Reins skiuger i uge 2-6, uge 10-12 & uge 14-15 - for børn t.o.m 6 år:
  Børn op til 6 år får desuden gratis skileje i 6 dage, 45 minutters gratis gruppeskiskole (begrænset antal - børn min. 4 år), gratis liftkort og aktiviteter med Nore Rein. Ring på 70154141 for bestilling - skal bestilles inden ankomst. 


  Skiløb for alle niveauer og aldre i Norefjell

  Skiløb for alle niveauer og aldre i Norefjell

  I Norefjell venter fantastiske skioplevelser for alle aldre og niveauer. De 32 kilometers skiløb fordeler sig på 30 velpræpareret pister, hvoraf den længste nedfart er på hele 6 km. Til trods for at Norefjell kun ligger 90 minutters kørsel fra Oslo, så finder I her Norges største alpine faldhøjde på 1.010 meter. Det varierede skiløb foregår i et smukt skiterræn, hvor der er udfordringer for alle.

  De brede grønne pister er perfekte til de første sving med skiene på, mens fun-parken, ski-cross og selftimer pisterne er suveræne for de skiløbere, som vil have adrenalinen til at pumpe. I finder begynderområder både på toppen ved Norefjell Ski og Spa, samt i dalen.  


  Aktiviteter for hele familien i Norefjell

  Aktiviteter for hele familien i Norefjell

  Der bliver slet ikke tid til at kede sig på skiferien i Norefjell. Med et hav af aktiviteter er alle, uanset alder, sikre på at få en sjov skiferie i Norge. Maskotten Nore Rein sørger for underholdning for familiens mindste både på pisterne og udenfor løjperne. 

  På Norefjell Ski og Spa kan I, mod et gebyr, få adgang til hotellets pool og spa-afdeling, hvor I også kan forkæle jer selv med en wellnessbehandling. Læn jer tilbage i det udendørs boblebad og nyd den flotte udsigt over det norske landskab. 

  Norefjell byder på 6 spisesteder fordelt over hele området, så uanset hvor I befinder jer, vil det være muligt at få stillet den lille sult eller varmet kroppen med en kop varm kakao. Der er altså rig mulighed for masser af hygge i Norefjell. 
  På langrend i Norefjell

  På langrend i Norefjell

  Norefjell har meget mere at byde på end alpint skiløb. Elsker I langrend, så er Norefjell bestemt et besøg værd. Norefjell er nemlig kåret til en af Norges bedste langrendsdestinationer af langrendseksperter. Området byder på ca. 200 km langrend i Norges smukke landskab. Løjperne tager jer igennem et lettere kuperet terræn, hvor I undervejs kan opleve betagende udsigter. 

  Med både fantastisk alpint skiløb og suverænt langrendsløb er Norefjell en oplagt skidestination, hvis I ønsker at prøve kræfter med begge slags skiløb. Er I et selskab på skiferie, hvor nogle står på alpin ski og resten på langrend, så finder I noget for alles smag i Norefjell. 
  Suveræn indkvartering i Norefjell

  Suveræn indkvartering i Norefjell

  Hos skiferie.dk har vi sørget for de bedste boliger til jeres skiferie i Norefjell. Vores skirådgivere har selv besøgt Norefjell og kender skiområdet og boligerne særdeles godt. Book boligen her på siden eller ring til os på 70154141. Vi sidder klar til at skræddersy jeres skiferie. 

  På Hotel Norefjell Ski og Spa venter jer 1/4 pension, adgang til pool og træningscenter, restauranter og en hyggelig lobbybar. Her kan I bo i flotte suiter med ski in/ski out. Er I mere til selvhushold, så er det muligt at booke Norefjell Ski og Spa Fjeldlandsby, som ligger lige ved hotellet. Her er der moderne lejligheder med plads til op i mod 8 personer. 


  Luk vinduet X