Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Norge

Oplev Danmarks største udvalg af skiferie til Norge

Tag på skiferie til Norge, hvor I vil opleve familievenlige skiområder med pister til alle niveauer, stor snesikkerhed i de smukke norske fjelde og børnevenlige skiskoler som sørger for, at familiens mindste får en uforglemmelig skioplevelse!

Oplev Danmarks største udvalg af skiferie til Norge
Tag på skiferie til Norge, hvor I vil opleve familievenlige skiområder med pister til alle niveauer, stor snesikkerhed i de smukke norske fjelde og børnevenlige skiskoler som sørger for, at familiens mindste får en uforglemmelig skioplevelse! Læs mere
Mest populære skiområder i Norge (13)
Trysil
Trysil er et komplet skianlæg med varieret skiløb for familien. På begge sider af fjeldet ligger luksuriøse hoteller og hyggelige træhytter samt børneområder, restauranter og aktiviteter. Det er let at forstå, hvorfor Trysil er et af Norges m...
Læs mere
Hemsedal
Hemsedal er en af danskernes favoritter i Norge og byder på et stort, særskilt børneområde, kilometerlange pister, afterski i verdensklasse, udfordrende off-piste, høj beliggenhed og hyggelige hytter med rig mulighed for ski-in/ski-out.
Læs mere
Hafjell
Hafjell er et fantastisk skiområde med lange løjper, et stort udvalg af pister og et gennemtænkt liftsystem. I kan prøve kræfter med de velholdte og udfordrende olympiske bakker fra Vinter-OL i 1994 eller tage en rolig tur med fantastiske panora...
Læs mere
Geilo
Geilo er Norges mest charmerende skisportssted med alt, hvad hjertet begærer af familiehygge, skiløb og aktiviteter. Her finder både skiløbere, snowboardere og langrendsentusiaster udfordringer. Der er gratis skibus i hele området, så I nemt ka...
Læs mere
Kvitfjell
Kvitfjell er et meget moderne skiområde med masser af aktiviteter og spændende udfordringer for skiløbere på alle niveauer. I Kvitfjell falder utroligt meget sne, som giver gode forhold på de brede pister og plads til leg i de trygge børneområ...
Læs mere
Gausta
Gausta skicenter har alverdens pister fra hyggelige grønne til stejle sorte med ca. 45 km i alt. Over tid har skiområdet udviklet sig meget og fremstår i dag yderst moderne med veludviklede liftsystemer og familievenlige faciliteter.
Læs mere
Rauland
Rauland i Norge er familievenligt skiområde, og her venter jer uforglemmelige skioplevelser for hele familien. Rauland har skiløb for både børn og nybegyndere, men her er også masser af udfordringer til de mere erfarne og dygtige skiløbere.
Læs mere
Norefjell
Når skiferien går til Norefjell, så er hele familien sikret fantastiske skioplevelser. Her venter lange pister til alle niveauer, et velfungerende liftsystem, sjove aktiviteter til alle familiens medlemmer og flotte boliger.
Læs mere
Gautefall
Gautefall ligger blot få timer fra Danmark og er et af de mest børnevenlige skiområder i Telemarken. Her venter mange gode timer for store og små - og I vil helt sikkert nyde godt af alle Gautefalls oplevelser.
Læs mere
Beitostølen
Beitostølen byder på en hyggelig fjeldlandsby, alpine familiepister, 320 km langrendsspor og skønne vinteraktiviteter for både store og små. Derfor er Beitostølen en meget populær destination til familiens skiferie i Norge.
Læs mere
Vrådal
Vrådal er det oplagte skisportssted for hele familien. Børneområdet ligger i bunden af området og destinationen er perfekt, når børnene skal med på ski. Vrådal byder på 18 bakker og på fjeldets top ligger flere pister til børnene.
Læs mere
Skeikampen
Skeikampen er en snesikker destination for både nybegyndere og de mere trænede skiløbere. Tag på smukke ture i højfældet på langrend, og nyd et hyggeligt skisportsted i fantastiske omgivelser i Gudbrandsdalen tæt på Lillehammer.
Læs mere
Hovden
Hovden Alpincenter ligger øverst i Setesdal med meget snesikre forhold. Hovden er et at de største skiområder i det sydlige Norge. Her er I sikret en skøn skioplevelse med gode langrendsmuligheder og et godt alpinanlæg for hele familien. Glæd j...
Læs mere

Skiferie til Norge

Den mest snesikre destination i Europa

Skiferie til Norge er et sikkert hit, og ikke langt fra den danske grænse finder I nogle af Europas mest populære skisportssteder. De norske fjelde er ren nydelse både for øjet og sjælen med et smukt snedækket landskab, som strækker sig over store områder med bjerge og fyrretræer, så langt øjet rækker. 

Norge byder på mange gode skisportssteder til familien, hvor børnene er i fokus med lærerig skiskole, sjove børneområder og brede pister. Men de voksne og mere erfarne skiløbere vil stadig blive udfordret. Det er netop de alsidige skiområder, som gør Norge meget populær blandt danskerne. I får også en meget lang skisæson, som løber helt fra midten af november til starten af maj, så der er rig mulighed for en skirejse, inden foråret for alvor tager fat - måske endda to. 

Hvorfor vælge en skiferie til Norge?

 • Fra november til april er der snesikkerhed på alle skisteder i Norge
 • Fantastisk skiløb blot få timers kørsel fra Danmark
 • God variation af pister til skiløbere på alle niveauer
 • Massevis af aktiviteter uden for pisterne, når skiene er klikket af
 • Suveræne børneområder til familiens mindste, så de kan lære at stå på ski i trygge rammer
 • Mange lejligheder og hytter i Norge med ski-in/ski-out

De mest populære skiområder i Norge

Skiferie.dk tilbyder et stort udvalg af Norges mest populære, anerkendte og største skisportssteder. De tre mest populære er:

 • Trysil i det østlige Norge, som er et af landets største og mest populære skiområder med hele 67 pister. Her er der stejle sorte pister til de garvede skiløbere og et stort udvalg af grønne, blå og røde pister, samt suveræne børneområder. 
 • Hemsedal ligger centralt i Norge og byder på et stort og rummeligt skiområde med pister til enhver smag og ethvert niveau. I Hemsedal er der mulighed for skiløb i hele seks måneder om året. 
 • Hafjell ligger lidt nord for Lillehammer og er Norges 3. største skiområde med 50 km pister. Skiområdet byder på familievenligt skiløb med tre gode børneområder, et godt liftsystem med gondollift og olympiske pister fra vinter-OLi 1994, som de garvede skiløbere kan suse ned af. 

Derudover byder Norge på mange andre gode destinationer, som I kan udforske her på siden.

Børnenes skiparadis med god skiskole

Norge er den perfekte destination til en skiferie for hele familien. Her er der masser af muligheder og sjov for familiens mindste medlemmer, så også de får en god oplevelse på ski. Langt de fleste skisteder i Norge har børneområder med børnevenlige pister, sjove figurer og lærerige faciliteter, så børnene vil komme hjem med mange glade øjeblikke i bagagen og en forbedret selvtillid og skiteknik. 

I stort set alle de norske skisportssteder tilbydes skiskole med skandinavisk talende skilærere. Skiskole er perfekt til familiens mindste nybegyndere, hvor de lærer at stå på ski i trygge omgivelser og i selskab med jævnaldrende børn, mens forældrene kan tage et par pister alene. Skiskole er dog også at anbefale til voksne nybegyndere eller hvis skiteknikken skal genopfriskes. Instruktører er erfarne og har viden om børns behov og læringsstile, så de kan tilpasse undervisningen til at være sjov, engagerende og sikker. Skiskolerne kan hjælpe med at opbygge de grundlæggende færdigheder og teknikker på en struktureret og sjove måde, der gør skiløbet til en succes.

Skiløb i Norge med langrend og alpin

Norge er mulighedernes land, når det kommer til en varierende og sjov skiferie. Her kan I suse ned af bjergene med vind i håret og fart over feltet på alpin ski og snowboard eller komme helt ned i gear i Norges fantastiske landskab, når I spænder langrendsskiene på. 

Norge er den perfekte skidestination, hvis du drømmer om en skiferie, hvor du kan kombinere langrend og alpin. På de alpine løjper er der skiløb for alle om I er nybegyndere, lettere øvede eller meget rutineret. Pisterne er velpræpareret og ofte brede for at sikre jer det bedste skiløb. På langrendsturene kommer I helt ud i den smukke natur og kan nyde snelandskabets ro og stilhed. Tag fx på skiferie til Telemarken, hvor der er optimale forhold til langrend og uforglemmelige naturoplevelser.

Skiferie til Norge i vinterferien i uge 7 eller uge 8

Skiferie til Norge er perfekt i vinterferien i uge 7 og 8 for børnefamilier, bl.a. fordi transporttiden er overskuelig og skiterrænet er velegnet til nybegyndere og børn grundet overvægt af grønne og blå løjper. Der findes selvfølgelig også løjper til de mere øvede og garvede skiløbere. Børneområderne er fantastiske med børnelifter, legeområder, nye legekammerater og skiskoler, hvor børnene nemt kan forstå skilærerne.

Tag på skiferie til de norske fjelde i uge 7 eller uge 8, der byder på høj snegaranti, og fantastiske skiforhold samt masser af hygge, sjov og uforglemmelige oplevelser for hele familien. Men bestil i god tid, for de populære destinationer bliver hurtigt udsolgt i vinterferien. Særligt med de store boliger går stærkt, så rejser I mange sammen, skal I ikke vente for længe med at planlægge årets skiferie.

Er du blevet fristet til at booke en vinterferie til Norge på skiferie.dk, så er der nogle overvejelser du bør gøre dig inden. Du kan læse mere om hver enkelt destination i Norge, for at finde ud af hvilket område der passer jer bedst. Ydermere er det vigtigt, at I ved hvilket skiterræn I ønsker, hvilken boligtype I leder efter, og om det skal være i nærheden af byliv og aktiviteter.

Massevis af sjove aktiviteter i Norge

En skiferie i Norge kan være meget andet end at suse ned af løjperne dagen lang. Har I brug for lidt afveksling fra skiene, eller mangler I noget at foretage jer efter en dag på farten, så finder I på mange af skisportsstederne en række sjove aktiviteter. 

I Hemsedal kan I prøve kræfter med klatring i et indendørs klatrerum eller spille en omgang bowling. I Trysil kan I smutte en tur i biografen og slappe af med en god film, og i Hafjell kan I suse ned af en bobslædebane med fuld fart. En spændende oplevelse for hele familien kan også være en aftentur på pisterne. Flere af skisportsstederne i Norge har nemlig oplyste pister om aftenen, som I kan begive jer ud på.

Indkvartering i skilejligheder og hytter

Hos Skiferie.dk er alle lejligheder og skihytter i Norge nøje udvalgt. Boligernes beliggenhed er prioriteret højt, således at I bor tæt på pisterne eller lifterne, så I hurtigt kan suse ned af bakkerne. Et stort antal af lejlighederne og hytterne har ski-in/ski-out, så I har friheden til at løbe hjem til boligen og nyde en frokost eller tage en lille lur ovenpå masser af frisk luft. 

Lejlighederne og hytter er komfortabelt indrettet med plads til hele familien. Flere af lejlighederne og skihytterne i Norge har desuden sauna, brændeovn eller spabad, som lige kan gøre skiferien en tand hyggeligere. Skihytterne i Norge er ofte opført som store, charmerende bjælkehytter, hvor mange sjove timer kan tilbringes.

Kør-selv skiferie i Norge med færgetur

Gør skirejsen billig og tag på kør-selv skiferie til Norge, så kommer I hurtigt til pisterne og kan pakke lige det I har lyst til i bilen. I kan tage et afbræk fra køreturen ved at sejle noget af vejen. Ombord på færgen kan I slappe af og nyde hinandens selskab og derved komme friske til jeres skisportssted. 

Har I planer om en skiweekend eller mini-skiferie i Norge, kan I også spare tid ved at sejle noget af vejen, så I får flest mulige timer på pisterne. Når først færgen ligger i havn, er I blot få timers kørsel til fantastisk skiløb på de bedste skisportssteder i Norge. 

Hos Skiferie.dk har I bl.a. mulighed for at bestille færge til Norge på ruterne: 

 • Frederikshavn - Oslo
 • København - Oslo
 • Hirtshals - Kristiansand

Brug for hjælp til at bestille skiferie i Norge?

Hvis en kør-selv skiferie til Norge lyder som noget for jer, så kan I gå på opdagelse på Skiferie.dk og finde det skiområde og den skibolig, der matcher jeres ønsker bedst. I kan også kontakte en af vores dygtige skieksperter på telefon 7015 3939. De kan hjælpe jer med at sammensætte den skiferie, I drømmer om og hjælpe jer, hvis I skulle have spørgsmål. Skiferie.dk er en del at Alltime Travel som også tilbyder skiferie til Norge

Vores rejserådgivere har selv besøgt skisportsstederne i Norge og kender derfor rigtig godt til alle områderne og ved præcis, hvilket sted som passer til jer. Glæd jer til at opleve en af vores 12 eminente skidestinationer i Norge: