Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Sölden


Sölden skiomraade paa bjerget Sölen pisten set fra oven Sölden omraadet ved skiliften paa toppen Sölden gondollift Sölden to skiloebere der nyder udsigten og solen Sölden venner i stolelift Sölden boerneomraade Sölden boern paa ski Sölden byen om aftenen Sölden varme bade udenfor

Gletscherskiløb og niveauer til alle

Sölden er et fremragende skiområde, der er placeret smukt i den vestligste del af Østrig. Her venter du intet mindre end 145 km pister med sværhedsgrader til alle niveauer, og området er spækket med et væld af lifter direkte forbundet med gletscherløjper. Skiområdet er placeret 1377-3250 m.o.h. og har i alt 33 lifter. I Sölden kan I desuden se frem til meget mere end skiløb. Her er der f.eks. også et stort sportscenter, hvor I kan prøve kræfter med mere end 30 forskellige sportsgrene. Læs mere

Fra: 7.196 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
2 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 45 km
 • 73 km
 • 23 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om skiferie i Sölden

  Alt om skiferie i Sölden

  Et varieret skiområde
  Når I tager på skiferie til Sölden, vil I opleve et fremragende skiområde med et varieret terræn. Her er der ca. 70 km blå pister, 45 km røde pister og 29 km sorte pister, og dermed er der noget for både nybegyndere og de mere erfarne skiløbere. I Sölden venter der desuden to funparks til snowboardere, mere end 30 restauranter i skiområdet, sjove sportsaktiviteter og god afterski. 

  Find og book jeres næste skiferie til Sölden online på skiferie.dk eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. De sidder klar til at give jer gode råd og vejledning til den perfekte skiferie, der passer til netop jeres ønsker og behov.
  Populære boliger i Sölden

  Populære boliger i Sölden

  Hos skiferie.dk finder I skønne hoteller og lejligheder til jerers skiferie i Sölden, og her kan I læse lidt om to af dem:

  Hotel Regina
  Når I bor på Hotel Regina, er der lagt op til ren afslapning, når I ikke står på ski. I bor i luksuriøse omgivelser, og i hotellets store spa kan I koble helt af efter en lang dag på ski. I den hyggelige restaurant serveres der lækre retter. Læs mere her.

  Hotel Erhart
  Bo i naturskønne omgivelser med blot 5 minutters gang til centrum af Sölden. Her finder I bl.a. en stor restaurant samt en spa med sauna og dampbad. Læs mere her.
  Et fantastisk skiområde

  Et fantastisk skiområde

  I det store og varierede skiområde ligger de fleste pister i over 2000 meters højde, hvor der er forskellige sværhedsgrader til både begyndere og øvede, og terrænets længste nedfart er på hele 11 km. Eftersom pisterne ligger i den højde, kan I være sikre på god sne under jeres skiferie i Sölden. Skiområdet er ikke et af Østrigs største, hvis man måler på pistekilometer, men til gengæld byder Sölden på et moderne liftsystem, der er helt i top.

  I kan desuden tage kælken ned ad en af Söldens 5 km piste, som er perfekte for dem, der ønsker at kælke. Her er der fart over feltet, og både små og store vil more sig gevaldigt. Der er desuden mulighed for at lave et lille stop på vejen ved en af de mange restauranter på pisterne.
  Skiskole til både ski og snowboarding

  Skiskole til både ski og snowboarding

  I Sölden finder I flere forskellige skiskoler alt efter hvilket område, I bor i. Her kan I lære teknikken til bl.a. alpin og snowboarding. De certificerede instruktører står klar til at hjælpe jer på vej mod en fantastisk skiferie, hvor I trygt og sikkert kan prøve kræfter med skiene, inden I suser ned ad pisterne på egen hånd. Her vil der blive taget hånd om jer uanset niveau, og I bestemmer selv, om I ønsker gruppeundervisning eller privatundervisning alene eller i mindre grupper. 

  I kan desuden tage på heldagsskiture med jeres instruktører, hvor I kan opleve alt hvad Sölden har at byde på. 
  Aktiviteter i Sölden

  Aktiviteter i Sölden

  I Sölden venter der meget mere end bare skiløb for hele familien. Ud over de mere end 30 restauranter i alperne kan I more jer med både sport og i vandland. 

  Freizeit Arena
  I Sölden finder I det store sportscenter, Freizeit Arena, hvor der tilbydes mere end 30 forskellige sportsgrene.

  Aqua Dome
  Blot 10 minutters kørsel fra centrum af Sölden ligger badelandet Aqua Dome, som bl.a. har et kæmpe wellnessområde og et børneområde til de mindste vandhunde.
  Luk vinduet X