Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Sölden

Gletscherskiløb og niveauer til alle

Sölden er et fremragende skiområde, der er placeret smukt i den vestligste del af Østrig. Her venter du intet mindre end 145 km pister med sværhedsgrader til alle niveauer, og området er spækket med et væld af lifter direkte forbundet med gletscherløjper. Skiområdet er placeret 1377-3250 m.o.h. og har i alt 33 lifter. I Sölden kan I desuden se frem til meget mere end skiløb. Her er der f.eks. også et stort sportscenter, hvor I kan prøve kræfter med mere end 30 forskellige sportsgrene.Gletscherskiløb og niveauer til alle
Sölden er et fremragende skiområde, der er placeret smukt i den vestligste del af Østrig. Her venter du intet mindre end 145 km pister med sværhedsgrader til alle niveauer, og området er spækket med et væld af lifter direkte forbundet med gletscherløjper. Skiområdet er placeret 1377-3250 m.o.h. og har i alt 33 lifter. I Sölden kan I desuden se frem til meget mere end skiløb. Her er der f.eks. også et stort sportscenter, hvor I kan prøve kræfter med mere end 30 forskellige sportsgrene. Læs mere

Skiferie i Sölden

Alt om skiferie i Sölden

Et varieret skiområde
Når I tager på skiferie til Sölden, vil I opleve et fremragende skiområde med et varieret terræn. Her er der ca. 70 km blå pister, 45 km røde pister og 29 km sorte pister, og dermed er der noget for både nybegyndere og de mere erfarne skiløbere. I Sölden venter der desuden to funparks til snowboardere, mere end 30 restauranter i skiområdet, sjove sportsaktiviteter og god afterski.

Find og book jeres næste skiferie til Sölden online på skiferie.dk eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 3939. De sidder klar til at give jer gode råd og vejledning til den perfekte skiferie, der passer til netop jeres ønsker og behov.

Et fantastisk skiområde

I det store og varierede skiområde ligger de fleste pister i over 2000 meters højde, hvor der er forskellige sværhedsgrader til både begyndere og øvede, og terrænets længste nedfart er på hele 11 km. Eftersom pisterne ligger i den højde, kan I være sikre på god sne under jeres skiferie i Sölden. Skiområdet er ikke et af Østrigs største, hvis man måler på pistekilometer, men til gengæld byder Sölden på et moderne liftsystem, der er helt i top.

I kan desuden tage kælken ned ad en af Söldens 5 km piste, som er perfekte for dem, der ønsker at kælke. Her er der fart over feltet, og både små og store vil more sig gevaldigt. Der er desuden mulighed for at lave et lille stop på vejen ved en af de mange restauranter på pisterne.

Dansk skiskole i Sölden

I Sölden finder I flere forskellige skiskoler alt efter hvilket område, I bor i. Hos Skischoolonline har I mulighed for at booke danske skilærer.  Her kan I lære teknikken til bl.a. alpin og snowboarding. De certificerede instruktører står klar til at hjælpe jer på vej mod en fantastisk skiferie, hvor I trygt og sikkert kan prøve kræfter med skiene, inden I suser ned ad pisterne på egen hånd. Her vil der blive taget hånd om jer uanset niveau, og I bestemmer selv, om I ønsker gruppeundervisning eller privatundervisning alene eller i mindre grupper. 

I kan desuden tage på heldagsskiture med jeres instruktører, hvor I kan opleve alt hvad Sölden har at byde på. 

Læs mere om dansk skiskole her.

Aktiviteter i Sölden

I Sölden venter der meget mere end bare skiløb for hele familien. Ud over de mere end 30 restauranter i alperne kan I more jer med både sport, kælkning og i vandland. 

Freizeit Arena
I Sölden finder I det store sportscenter, Freizeit Arena, hvor der tilbydes mere end 30 forskellige sportsgrene.

Aqua Dome
Blot 10 minutters kørsel fra centrum af Sölden ligger badelandet Aqua Dome, som bl.a. har et kæmpe wellnessområde og et børneområde til de mindste vandhunde.