Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Hold skiferie i Livigno, Italien


Livigno ankomstdage Livigno skiloeber i fuld fart Livigno tre skiloebere nyder udsigten over bjerget Livigno skipause i solen Livigno langrendsloeber Livigno skiloeber paa offpist Livigno offpist-loebere saetter de foerste skispor Livigno skiby set fra oven Livigno snevandring Livigno par paa snevandring med snesko Livigno snevandring med udsigt Livigno mountainbiking i sneen Livigno boern paa skiskole Livigno skiinstruktoerer Livigno snelandskab Livigno pist og by Livigno sneen i solen Livigno soe Livigno bjerge og skyer Livigno snebeklaedte traeer Livigno aften

Der er ikke så langt som du tror..

Beliggende i det nordlige Italien tæt på grænsen til Schweiz, finder du Livigno, som er et helt exceptionelt skisportssted. Et velfungerende og moderne liftsystem, et væld af forskellige nedfarter, Italiens bedste freestyle-park, suveræne langrendsspor, børnevenlige rammer og et toldfrit indkøbsområde, hvilket alt sammen er med til at gøre Livigno til et skisportssted i særklasse. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 40 km
 • 55 km
 • 20 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Alt om skiferie i Livigno

  Alt om skiferie i Livigno

  Tag til det italienske skiområde Livigno hvor rammerne for en fremragende skiferie er i top. Skisportsstedet er en sand perle for familier, hvilket skyldes byens evne til at skabe de perfekte omgivelser for børnefamilier, såvel som familier med teenagere. Her får du også oplevelsen af den italienske kultur og gastronomi, som vi danskere holder så meget af. Skiområdet bugner af nedfarter i alle sværhedsgrader, og da der både er pister på øst og vestsiden af byen, vil der altid være mulighed for at finde en løjpe med solskin. Med 115 km pister vil I kunne finde et hav af sjove pister, der passer til jeres niveau og alder.

  Bestil jeres næste ferie her
  Familiens foretrukne skidestination og bolig kan bookes online her på Skiferie.dk eller på tlf. 7015 4141, hvor vores erfarne ferierådgivere vil guide jer til at finde jeres favorit skisportssted og bolig. I Livigno har vi prisgaranti på alle vores boligere. Det vil sige at hvis I mod forventning finder samme skiferie hos et andet selskab, så prismatcher vi!
  Varieret skiløb i Livigno

  Varieret skiløb i Livigno

  Livigno er et alsidigt skisportsområde, hvor der er noget at vælge imellem uanset om du er barn, voksen, nybegynder, øvet, alpinløber, langrendsløber eller snowboarder. De 115 km pister i 1800-2900 meters højde er fordelt på 30 km blå pister, hele 65 km røde pister og 20 km sorte pister samt  6 kabinelifte, 13 stolelifte og 11 slæbelifte. Hvis I ønsker at løbe langrend på jeres skiferie, er der hele 30 km langrendsløjper i smukke omgivelser, der er klar til at blive udforsket. Der er endda mulighed for at give sig i kast med biathlon, som kombinerer langrend med riffleskydning. Der er også flere skiskoler for både nybegyndere og øvede med Livignos 150 professionelle skiinstruktører. Ønsker I at øve jeres tricks på de lange brædder, er der et væld af muligheder i Livigno; hop, funparks, pipe, freeride cross, en kæmpe airbag og alverdens forhindringer. Ønsker I at stå på ski, når mørket falder på, er der aftenskiløb en gang om ugen.
  Dansk skiskole I Livigno

  Dansk skiskole I Livigno

  Der er gode muligheder for, at familiens mindste kan lære at stå på ski og elske det – Livigno har nemlig hele to skiskoler som tilbyder danske skilærer. Skischoolonline og Centrale Sci and snowboard har en masse dygtige danske skiinstruktører.  Der findes i alt over 150 professionelle skiinstruktører i Livigno, I er derved sikret jer at kunne få en god start på ski.

  Læs her mere om hvor i alperne der findes danske skiskoler.
   
  Livigno er ideel for børn. Her finder I nemlig mange små funparks med blandt andet sjove animationer og små hop. Livigno har formået at kreere et legeland i sneen, The Livin'Ice Park, som er én stor udendørs legeplads. Her kan de små bl.a. få lov til at more sig, og hygge sig med jævnaldrende på sjove rutsjebaner lavet ud af sne. Ydermere tilbyder Livigno en børneklub, hvor de små kan lege med spil eller på adventure stier med små forhindringer, deltage i racerløb eller hygge sig i det indendørs område hvor man kan købe frokost. Forældre, som vil nyde lidt alenetid, kan benytte sig af Kid's Clubs dygtige personale, som vil se efter jeres børn.

  Vandland, mountainbikes og vandreture

  Vandland, mountainbikes og vandreture

  I kan glæde jer til et alsidigt aktivitetsprogram, hvis I vælger at drage til Livigno på jeres næste skiferie. Efter en lang dag i den friske luft kan det være tiltrængt at få varmen med en svømmetur i det store vandland, Aquagrande, som ligger tæt på skisportsstedet. Der er et afslappende wellness område, hvor I kan få afstressende behandlinger, eller få pulsen op i motionscenteret. Ønsker I at opleve naturen, kan I give jer i kast med Fat Bike, som er mountainbikes med brede og tykke dæk, så I kan komme omkring på de tilsneede stier. Derudover er der gode vandrestier samt mulighed for gåture i snesko. Ønsker I en ekstraordinær oplevelse på ferien, kan I prøve en helikoptertur og nyde den spektakulære udsigt fra oven. Alle disse aktiviteter er mod betaling.
  Mad og drikke

  Mad og drikke

  Livigno har et væld af udsøgte restauranter og hyggelige caféer, hvor I med sikkerhed vil kunne finde noget at spise og drikke, som vil falde i god jord hos hele familien. Med alt fra traditionel schweizisk mad, til klassiske italienske retter, hyggelige varmestuer, finere restauranter og hurtig take-away er Livigno et rigt sted for al slags mad. Der er ligeledes flere barer, pubs og natklubber, hvis I ønsker at opleve et rigt byliv og gode cocktails på ferien.

  Shoppingmuligheder
  Da Livigno ligger i et toldfrit område, elsker ferierejsende at shoppe når de tager hertil. Foruden vilde rabatter på mad og drikke, kan I tage til det store shoppingcenter, hvor I kan købe tøj med hjem. Der er over 250 butikker i 1816 meters højde. 
  Tag bussen til Livigno

  Tag bussen til Livigno

  Sæt jer til rette i Danmark i de 4- og 5-stjernede busser fra SneXpressen fredag og ankom veludhvilede til Livigno lørdag morgen til en dag på ski. Bussen er perfekt til jer, der ikke orker besværet med at skulle køre selv og til jer, der rejser alene med børn. De søde chauffører har kørt ruten til Livigno siden 2005 og kender den som deres egen bukselomme. Undervejs vises der en familiefilm på bussens skærme, mens der også er indlagt en spisepause og en natklargøringspause.

  SneXpressen har ekstra god benplads i deres 4- og 5-stjernede busser, da de har valgt at tage 2 rækker med sæder ud for at gøre det mere komfortabelt for jer. Der er salg af kolde sodavand, vand, øl og kaffe/the ombord.  Bussen vender snuden hjemad til Danmark lørdagen om aftenen, så I har derved mulighed for at få hele 8 dage på ski. Læs mere om skiferie med bus.

  Populære boliger i Livigno

  Populære boliger i Livigno

  Hos Skiferie.dk finder I en lang række af skønne boligere. Nogle af vores helt store favoritter hos vores gæster i Livigno: 

  Hotel Paré ski in/ski out hotel med stort pool område, rummelige værelser og mange andre faciliteter.

  Chalet La Golp er beliggende kun 300 meter til liften og byder på enkle lejligheder til en skarp pris.

  Hotel Lanz er et hyggeligt familiedrevet moderne hotel beliggende kun 200 meter fra pisten. Perfekt til dem der vil have god mad og wellness.


  Prisgaranti i Livigno

  Prisgaranti i Livigno

  Hos Skiferie.dk synes vi at alle skal have råd til en skiferie. Derfor tilbyder vi prisgaranti på alle vores skiferier til Italien. Hvordan fungere det så?.. Jo, vi har i forvejen sænket vores priser helt i bund, så vi er billigst på markedet, men hvis du mod forventning skulle finde den samme rejse hos et andet selskab, så sænker vi prisen yderligere, så vi ligger billigere i pris. Det eneste du skal gøre, er at kontakte en af vores ski eksperter på 70154141 eller info@skiferie.dk.

  Gratis liftkort i Livigno

  Gratis liftkort i Livigno

  Hvis I ønsker at rejse på den helt billige skiferie, så skal I tage og besøge Livigno i en af deres 6 uger hvor liftkortene er gratis. 

  Hvis I rejser i uge 49, 50, 51, 16, 17 eller 18, så er liftkortet gratis på de fleste af vores indkvarteringer. Dette står noteret under indkvarteringen.
  Med bil til Livigno

  Med bil til Livigno

  Grundet Livigno´s specielle placering i dalen, så er der nogle ting I skal være opmærksomme på, når I kører i bil til Livigno. Der er i vintersæsonen tre muligheder for at komme til Livigno.

  1. Munt La Schera tunnellen. Dette er den mest populærer af de tre alternativer. Tunellen kan benyttes mod et fee og er 3,5 km lang med et spor som fører jer ind til Livigno. Tunellens åbningstid er som følger:
  05.00-09.00: Åben i retningen Livigno mod Schwiez. 
  11.00-18.00: Åben i retningen Schweiz mod Livigno
  19.00-05.00: Åbner retningen efter behov. 

  2. Passo Del Foscagno. En køretur ind over bjergtoppen. Her er det obligatorisk at have vinterdæk med snekæder på i perioden 15. oktober til 30. april.

  3. Vereina Tunnel. Her kører i bilen op på toget som fører jer sikkert fra "Kloster" til "Engadine". Turen tager 18 minutter og køres hvert 30. minut. 


  Luk vinduet X