Book online eller ring til os!
7015 4141

Inspiration

Find inspiration til familiens næste skiferie

Find inspiration til familiens næste skiferie

Find inspiration til den næste skiferie på skiferie.dk.  Vi er eksperter i kør-selv skiferie for børnefamilier, men tilbyder et bredt udvalg af alle de bedste skiområder i hele Europa. Her på siden kan du se en oversigt over forskelige temaer og finde præcis den destination eller hytte, lejlíghed eller hotel som passer præcis til jeres familie. Se fx. hvor du både kan stå på ski og boltre dig i badelande om eftermiddager, i kan læse alt om kørselv skiferie, se hvortil vi tilbyder færger eller om Snälltåget til Åre.

Inspiration og temaer

Bo på pisten

Som børnefamilie er det nemt og dejligt at bo tæt på pisten. Se vores store udvalg af hytter, lejligheder og hoteller som ligger direkte på pisten.

Med tog til Åre

På skiferie.dk kan du online bestille skiferie med tog til Åre i Sverige. Oplev Sverige største skiområde. Skiferie med Snälltåget er sjovt og børnene vil elske det.

Skiferie med færge

Book skiferie med færge til Norge og Sverige. Vi tilbyder alle færgeruter til Norge og Sverige. Book skiferie med DFDS, Fjordline og Stene Line.

Store skiboliger

Det er hyggeligt at rejse mange på skiferie sammen. Find den store hytte eller lejligheden til skiferien med vennerne eller bedsteforældrene her på siden.

OVERSIGT

DE BEDSTE TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og de bedste tilbud, spændende nyheder, rabatter og information og spændende konkurrencer med lækre præmier.