Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

De bedste lejligheder til jeres skiferie

En skilejlighed er et oplagt valg for familien på skiferie, da I får god plads til hygge og samtidig kan vælge at bo tæt på pisterne, byliv eller aktiviteter. Derudover byder en skilejlighed på komfortable forhold, høj grad af frihed og stor fleksibilitet. Bliv meget klogere på, hvorfor I skal vælge en skilejlighed til årets skiferie, og om turen skal gå til Norge, Sverige eller Østrig, der alle har et stort udbud af lækre lejligheder for familien. Læs mere

Centrale skilejligheder i Norge

Når I tager på skiferie til Norge finder I både store lejlighedskomplekser med central beliggenhed og dobbeltlejligheder i hyttelignende huse oppe i terrænet. Alle indkvarteringerne er familievenlige og giver gode muligheder for at forme skiferien efter jeres behov. Vælg fx:

  • De populære Mountain Resort Lejligheder i Trysil byder på moderne faciliteter med både restaurant, pool og afterski og er et godt valg til jer, der vil have det hele tæt på. 
  • De luksuriøse lejligheder på Skistar Lodge Suite med ski-in/ski-out i Hemsedal.

Sveriges familievenlige lejligheder

Vælger I Sverige til årets skiferie, vil I opleve, at alle indkvarteringer har det til fælles, at de er ekstra familievenlige, og så har vi nøje udvalgt skilejlighederne, så I får de bedste forhold på skiferien. Vi anbefaler bl.a.:

  • Sälfjällets Torgvågning i Lindvallen, som byder på med en række flotte og rummelige lejligheder blot 100 meter fra både lift, pist og indkøb. 
  • Sofia lejlighederne på Idre Fjäll, der ligger med blot 100 meter til pisterne. 
  • Björnenvägen, som er stilfulde lejligheder med sauna i det hyggelige Åre, hvorfra I nemt kan komme til centrum ved hjælp af skibussen eller liftsystemet.

Book store skilejligheder i Østrig

Østrig har skilejligheder i mange størrelser, forskellige standarder og prislejer til enhver pengepung, og så er der rigtig gode muligheder for at finde en lejlighed til skiferien, der passer til jeres ønsker og behov. Find skilejligheder oppe på bjerget med skøn udsigt eller nede i byen tæt på byliv med afterski. Vælg fx:

  • Bergparadis i Bad Gastein, som består af 26 moderne og velindrettede skilejligheder med hjemmelig atmosfære og rolige omgivelser, som er perfekte til familien. 
  • Lorivita residenz Saalbach, der er et luksuriøst lejlighedshus med ski in og kun 400 meter fra Saalbachs centrum.