Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Tandådalen / Hundfjället

To fjelde i Sälen med et væld af muligheder

Tag på skiferie til Tandådalen/Hundfjället, hvor I både får to børnevenlige skiområder og Sälens mest udfordrende pister. Tandådalen/Hundfjället byder på et imponerende pistekort, udsøgte spisesteder og Sveriges stejleste piste. I får adgang til hele fire skiområder på ét liftkort.To fjelde i Sälen med et væld af muligheder
Tag på skiferie til Tandådalen/Hundfjället, hvor I både får to børnevenlige skiområder og Sälens mest udfordrende pister. Tandådalen/Hundfjället byder på et imponerende pistekort, udsøgte spisesteder og Sveriges stejleste piste. I får adgang til hele fire skiområder på ét liftkort. Læs mere

Skiferie til Tandådalen/Hundfjället i Sverige

To fjelde forbundet af transportlift

På en skiferie til Tandådalen og Hundfjället får I den ideelle kombination af udfordrende løjper, begynderbakker, funparks og eventyr for de mindste skiløbere. De to fjelde er forbundet med en transportlift og med jeres liftkort, kan I frit vælge at suse ned ad pisterne i de fire skiområder Tandådalen, Hundfjället, Lindvallen og Högfjället. 

  • Hundfjället byder på et magisk område for de små på bakken Trollskogen, samt Sveriges stejleste piste, som bliver kaldt for Väggen. 
  • I Tandådalen finder I samlet set Sälens mest udfordrende pister. I kan blandt andet begive jer i kast med tricks og hop i ski- og snowboardparken eller på den såkaldte halfpipe. 

Hyggelige varmestuer, god skiskole og underholdende børneområder er alt sammen at finde i både Tandådalen og Hundfjället.

Underholdende og udfordrende skiløb

I Tandådalen/Hundfjället vil I finde udfordringer og morskab for alle uanset niveau og alder, der er perfekt til både alpint skiløb, snowboard og langrend. I kan begive jer ud på 15 grønne pister, 13 blå pister, 14 røde pister og 9 sorte pister med i alt 36 lifte og 4 rullebånd. Der er en Junior Park og Super Park i Tandådalen, hvor de mere garvede skiløbere og snowboardere kan slå sig løs med vilde tricks og lir. 

Ønsker I at udforske grænser, kan I prøve Sveriges absolut stejleste løjpe Väggen på Hundfjället, hvor der blandt andet afvikles konkurrencer i speedskiing i påsken. Hundfjället er ligeledes et sandt skiparadis for de mindste, hvor 1,5 km skiløb gennem Troldeskoven med 400 trolde vil sørge for sjov underholdning.

Børnene elsker Tandådalen/Hundfjället

Tandådalen/Hundfjället byder på skønne faciliteter til børn med Troldeskovens 400 trolde, heriblandt Trolden Orvar, syngende fugle, en uhyggelig troldetunnel, trolde-teater og meget mere venter jer inde i skoven. Den magiske stemning vil byde på sang og leg, som gør det endnu sjovere for de små at lære at stå på ski. 

I Tandådalen er der to børneområder nær centrum, hvor rullebånd og masser af sjov for børnene vil være at finde. Valles ski- og snowboardskole for både store og små, tilbyder erfarne og professionelle instruktører, som vil give jer en behagelig førstegangsoplevelse med de lange brædder. Igennem grin, leg og sjov vil I lære den rette teknik og de flotte omgivelser at kende på bedste vis og i trygge rammer.

Find familiens foretrukne bolig

Hos Skiferie.dk kan I skræddersy jeres skiferie, så I kan finde netop den skidestination og bolig, der matcher jeres ønsker for en skiferie. I Tandådalen/Hundfjället ligger de fleste boliger meget tæt på pisten, hvilket gør skidagen nem og bekvem. 

Blandt de mest populære indkvarteringsmuligheder tilbydes Skistar Lodge Hundfjället, som er skønt beliggende i Hundfjället, hvor I har alt, hvad I behøver inden for rækkevidde. Pisten er næsten lige uden for døren og det samme er flere restauranter og cafeer. 

Röda Byn er placeret i Tandådalen ikke langt fra hverken lift eller service. Lejlighedsområdet er ideelt for store familier eller to mindre familier som ønsker at bo sammen.

Transport til Tandådalen/Hundfjället

I kan kombinere kør-selv skiferien med færgetransport til Tandådalen/Hundfjället. Fra København til Tandådalen/Hundfjället er der lige knap 800 km, som vil tage omkring 9,5 time i bil afhængig af vejr og antal stop. Vejen til Tandådalen/Hundfjället byder på smuk natur, sneklædte bjerge og muligvis en elg eller to. 

Hvis en ti-timers køretur synes for lang, kan I sejle noget af vejen. I kan f.eks. sejle fra København, Grenaa eller Frederikshavn til Oslo, Göteborg eller Varberg. I får rig mulighed for at slappe af, få lidt at spise, shoppe og få ny energi til at køre det sidste stykke til skisportsstedet. 

Find og book jeres næste skiferie online her på siden eller ring på 7015 3939, hvor vores dygtige rejserådgivere vil hjælpe jer med at finde det rette skisportssted, familiens foretrukne bolig og færge.

Flyv til Tandådalen / Hundfjället

Kom nemmest og hurtigst på skiferie, når I flyver til Tandådalen / Hundfjället! I kan flyve fra København eller Aalborg og direkte til Scandinavian Mountains Airport, som ligger mellem Sälen og Trysil. Herfra tager I videre med transfer til Tandådalen / Hundsjället, som kun tager 10 minutter. Nemmere bliver det ikke at komme på skiferie.

Fly kan bookes direkte hos SAS