Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie til Tandådalen/Hundfjället, Sverige


Sne / Ski Garanti Tandådalen/Hundfjället

I Tandådalen / Hundfjället i Sälen får du en af Sveriges længste snegarantier, som sikrer dig økonomisk ved tidlig bestilling og i lavsæsonen. Tandådalen / Hundfjället er utrolig snesikkert og med snegarantien er der ingen grund til at bekymre sig om sne på skiferien.


I perioden fra d. 17. december og frem til sidste skidag forår 2018 er du garanteret mindst 15 åbne pister i Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället tilsammen - ellers får du pengene igen. Gælder indtil kl. 11.00 dagen inden ankomst.

Snegarantien dækker:

- Indkvartering
- Skiskole
- Skileje
- Liftkort

*Dækker ikke transport
Tandådalen / Hundfjället udsigt Tandådalen / Hundfjället snelandskab Tandådalen / Hundfjället skiløb Tandådalen / Hundfjället pist Tandådalen / Hundfjället skihytter Tandådalen / Hundfjället skilift Tandådalen / Hundfjället stolelift Tandådalen / Hundfjället bjergtop Tandådalen / Hundfjället skiområde Tandådalen / Hundfjället Tandådalen / Hundfjället skihop Tandådalen / Hundfjället skipause Tandådalen / Hundfjället afterski Tandådalen / Hundfjället skitur Tandådalen / Hundfjället børn

Uendelige skimuligheder

Tandådalen og Hundfjället er to store, børnevenlige og udfordrende skisportssteder. Grundet deres tætte placering, får I adgang til begge områder ved køb af et liftkort. Et imponerende pistekort, udsøgte spisesteder og skøn mulighed for afslapning venter jer, når I besøger Tandådalen/Hundfjället i Sverige. Læs mere

Fra: 816 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
34 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 15 stk.
 • 13 stk.
 • 14 stk.
 • 11 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  13.02 til 20.02
  Lørdag - Lørdag
  14.02 til 21.02
  Søndag - Søndag
  13.02 til 17.02
  Lørdag - Onsdag
  14.02 til 20.02
  Søndag - Lørdag
  14.02 til 18.02
  Søndag - Torsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Gratis skiskole og skileje til børn - Valles Vinteruger 2021

  Gratis skiskole og skileje til børn - Valles Vinteruger 2021

  Valles vinteruger gælder i uge 2-5 og 15 2021. Nyd skiløb i vinterens bedste uger med skiløb i verdensklasse og få del i et godt tilbud.

  Giv børnene den bedste skioplevelse og få gratis skiskole og skileje til børn under 7 år. Der er skiskole fra 3 år!

  For at få dette tilbud skal det bestilles sammen med minimum 1 voksen liftkort af minimum 4 dage og indkvartering i 4 nætter eller flere. Ankomst kan ske i perioden 9/1-1/2 eller 10-12/4 2021.  

  Valles vinteruger skal bestilles på telefon 7015 4141 senest 15. oktober 2020 i kontorets åbningstid. 
  Alt om skiferie i Tandådalen/Hundfjället

  Alt om skiferie i Tandådalen/Hundfjället

  Med Tandådalen og Hundfjället har I den ideelle kombination af udfordrende løjper, begynderbakker, funparks og eventyr for de mindste skiløbere. De to fjelde er forbundet med en transportlift og med jeres liftkort, kan I frit vælge, hvilket fjeld I vil suse ned ad. Hundfjället byder på et magisk område for de små på bakken Trollskogen, samt Sveriges stejleste pist, som bliver kaldt for Väggen. I Tandådalen finder I samlet set Sälens mest udfordrende pister. I kan bl.a. give jer i kast med tricks og hop i ski- og snowboardparken eller på den såkaldte halfpipe. Hyggelige varmestuer, skiskole og børneområder er alt sammen at finde i både Tandådalen og Hundfjället.

  I kan booke familiens næste skiferie online på skiferie.dk, og for gode råd og tips kan I kontakte vores erfarne rejsekonsulenter på 7015 4141.
  Find familiens foretrukne bolig

  Find familiens foretrukne bolig

  Med Skiferie.dk kan I skræddersy jeres skiferie, så I netop kan finde den skidestination og bolig, der matcher jeres ønsker. 

  Tandådalen Fjällhotell Lägenhet er et skønt beliggende lejlighedshotel i Tandådalen, hvor I har alt, hvad I behøver inden for rækkevidde. Pisten er lige uden for døren og det samme er flere restauranter og cafeer.

  Trollbäcken er placeret i Hundfjället ikke langt fra hverken lift eller service. Lejlighedsområdet er ideelt for store familier eller to mindre familier som ønsker at bo sammen. 
  Skiløb for hele familien

  Skiløb for hele familien

  I Tandådalen/Hundfjället vil I finde udfordringer og morskab for alle uanset niveau og alder. I kan begive jer ud på 15 grønne pister, 13 blå pister, 14 røde pister og 9 sorte pister med i alt 36 lifte og 4 rullebånd. Der er en Junior Park og Super Park i Tandådalen, hvor de mere garvede skiløbere og snowboardere kan slå sig løs med vilde tricks og lir.

  Ønsker I at udforske grænser, kan I prøve Sveriges absolut stejleste løjpe Väggen på Hundfjället, hvor der bl.a. afvikles konkurrencer i speedskiing i påsken. Hundfjället er ligeledes et sandt skiparadis for de mindste, hvor 1,5 km skiløb gennem Troldeskoven med 450 trolde vil sørge for sjov underholdning.
  For langrendsløbere er der forskellige ruter at begive sig ud på. Og uanset om du er skiløber eller snowboarder, er der gode muligheder for udfordring.
  Børnevenlige faciliteter

  Børnevenlige faciliteter

  Børnene elsker Tandådalen og Hundfjället
  Der er rig mulighed for at familiens mindste kan føle sig godt tilpas i Tandådalen/Hundfjället. I Troldeskoven bor i alt 450 trolde, hvor børn som voksne vil komme ud af skoven med et stort smil på læben. Trolden Orvar, syngende fugle, en uhyggelig troldetunnel, trolde-teater og meget mere er hvad, der venter jer i Troldeskoven. Den magiske stemning vil byde på sang og leg, som gør det endnu sjovere for de små at lære at stå på ski. I Tandådalen er der to børneområder nær centrum, hvor rullebånd og masser af sjov for børnene vil være at finde. Valles ski- og snowboardskole for både store og små, tilbyder erfarne og professionelle instruktører, som vil give jer en behagelig førstegangs oplevelse på de lange brædder. Igennem grin, leg og sjov vil I lære den rette teknik og de flotte omgivelser at kende på bedste vis og i trygge rammer. I vil måske endda finde nye ferievenner til både forældre og børn.
  Transport til Tandådalen/Hundfjället

  Transport til Tandådalen/Hundfjället

  Transport til Tandådalen/Hundfjället
  Hos skiferie.dk vil vi hjælpe jer med at skræddersy jeres families næste skiferie. Fra København til Tandådalen/Hundfjället er der lige knap 800 km, som vil tage omkring 9,5 time i bil afhængig af vejr og antal stop. Vejen til Tandådalen/Hundfjället byder på smuk natur, sneklædte bjerge og muligvis en elg eller to. Hvis en ti-timers køretur synes at være for lang, kan I sejle noget af vejen. I kan f.eks. sejle fra København, Grenaa eller Frederikshavn til Oslo, Göteborg eller Varberg. I får rig mulighed for at slappe af, få lidt at spise, shoppe og få ny energi til at køre det sidste stykke til skisportsstedet.

  Find og book jeres næste skiferie online her på siden, eller ring på 7015 4141, hvor vores dygtige rejserådgivere vil hjælpe jer med at finde det rette skisportssted, familiens foretrukne bolig og færge.
  Tag bussen til Tandådalen/Hundfjället

  Tag bussen til Tandådalen/Hundfjället

  Hvis det skal være så nemt som muligt at komme på skiferie, så skal I bare hoppe på bussen fra SkiSwedenExpress i Danmark. Her tager I afsted om eftermiddagen og ankommer i Tandådalen/Hundfjället dagen efter om morgenen veludhvilet og friske til en dag på ski. De servicemindede buschauffører sørger for at I får en bekvem rejse til Sverige, så det eneste I skal tænke på er alle de gode oplevelser som I kommer til at få på jeres skiferie. Busserne kører så I har mulighed for enten 4, 5 eller 8 dage på ski.
  Luk vinduet X