Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Lindvallen

Lindvallen er Sälens største skiområde

Lindvallen er det største område i Sälen i Sverige og byder på uforglemmeligt skiløb for familien med et af Europas største sammenhængende skiområder for børn. Lindvallen hænger sammen med Högfjället og byder på mere end 50 lifter og pister.Lindvallen er Sälens største skiområde
Lindvallen er det største område i Sälen i Sverige og byder på uforglemmeligt skiløb for familien med et af Europas største sammenhængende skiområder for børn. Lindvallen hænger sammen med Högfjället og byder på mere end 50 lifter og pister. Læs mere

Mere om skiferie til Lindvallen i Sverige

Lindvallen er en del af Sälen

Lindvallen er en del af Sälen, som består af følgende skiområder:

Tilsammen danner skiområderne den største skidestination i Sverige, og alene er Lindvallen Sälens største skiområde. Lindvallen byder blandt andet på fantastisk skiløb og smukke omgivelser samt mulighed for at udforske de svenske fjelde. Området har i alt 52 nedfarter og 45 lifter, hvoraf de fleste er grønne eller røde, men der er også enkelte sorte. 

Derudover hænger Lindvallen sammen med Högfjället, så I får endnu flere pister at stå på. Pisterne varierer meget i niveau og form, og for de mere erfarne løbere er der også et fint offpist-område. Lindvallen har et af Europas største sammenhængende børne- og nybegynderområder med alle faciliteter i nærheden.

Brede og børnevenlige pister

Lindvallen er med sine brede og milde skråninger ideel for dem, som søger en afslappende skiferie i fredelige og smukke omgivelser. På grund af bakkernes hældning er området perfekt for nybegyndere og uerfarne skiløbere. Dog byder Lindvallen også på en række udfordringer for de mere garvede skiløbere. 

I Soderas Square og Løft Express finder du en række af Lindvallens sorte pister og endda også Sälens højeste fald på 303 meter. 

I Lindvallen finder du også en af Sveriges bedste Snow Parks med rails, hop og udfordringer for alle niveauer. Der er desuden et stort udvalg af almindelige nedfarter, så alle kan være med og hele familien kan stå samlet på ski.  

Lindvallen består af fire forskellige skitorve; Söderåstorget, Experiumtorget, Gustavtorget og Sälfjällstorget. På Experiumtorget er du tæt på alle Lindvallens sjove aktiviteter. 

Hele 3 store børneområder

Det høje antal af brede, åbne pister i Lindvallen er det rene paradis for børn og perfekt til at opbygge en del skierfaring. I Lindvallen har børnene deres helt eget fjeld med 18 pister og 21 nemme lifte samt et sjovt offpist-område, Fun Park og meget mere. 

Udover børnefjeldet findes der 3 andre børneområder i Lindvallen. Et af dem er Sydpolen med tallerkenlift, rullebånd og nemme, grønne bakker. Børnene kan også stå på ski ved Sälfjällstorget med børnevenlige pister tæt på parkeringsplads. Valleberget er et af Europas største børneområder med 10 tallerkenlifte, rullebånd, slædebakke og legeplads. 

På Valleberget ligger også et eventyrområde med tidsmaskine og stor musikscene. Alle børneområderne har toiletter, café, varmestue og grillplads i nærheden.


På Valletorget i Lindvallen kan I næsten hver dag hilse på snemanden Valle, som også underholder med et lille show med sang og dans.

Gratis skiskole og skileje for børn

Bemærk, det er ikke muligt at booke liftkort, skiskole og skileje endnu - forventes at være klar i løbet af sommeren

I kan få gratis skiskole og skileje til børn fra 0-6 år i uge 3-5 og 13-15 i 2025. Dette tilbud skal bestilles, mens der stadig er ledige pladser og inden tilbuddet slutter den 13. oktober 2024 (dato er ikke fastlagt endnu). Tilbuddet skal bestilles sammen med minimum 1 voksen liftkort på minimum 4 dage, og gælder ved ophold af minimum 4 nætter. Det er kun muligt at bestille gratis skiskole på telefon 70 15 39 39  i åbningstiden. Der er begrænset antal gratis pladser på skiskolen. Det er muligt at få skiskole gruppeundervisning fra 3 år. Alle ændringer på skiskole og skileje, der foretages efter tilbuddets udløb er til fuld pris og rabatten vil bortfalde. Læs mere om Valles Vinteruger her.

Spisesteder og underholdning

Spisesteder, barer og vaffelstuer

Lindvallen byder på en bred vifte af restauranter, caféer og vaffelstuer. De fleste er børnevenlige med legerum og børnemenuer. Desuden finder du supermarked, skiudlejning og skishop direkte ved pisten. I Lindvallen finder du den eneste McDonalds med ski-drive-in, som naturligvis hedder McSki. Lindvallen, Högfjället og Tandådalen/Hundfjället byder i alt på omkring 50 spisesteder og barer, der har specialiseret sig i alt fra vildt kød til italiensk. 


Aktiviteter i Lindvallen

Hvis du er ude efter et afbræk for skiløb, så byder Experium på et godt vandland, kurbade, massage, biograf, restauranter, bowling, spillemaskiner, legeland og shopping - alt sammen samlet i aktivitetscenteret Experium. Børnene vil helt sikkert elske en tur i Experiums eventyrbad efter en dag på ski. Her venter der både vandrutsjebaner, boblebade og indendørs surfing. Øverst i vandlandet finder I desuden en spaafdeling, hvor I kan nyde dejlige behandlinger, sauna og meget mere! Desuden vil det også være muligt at komme på opdagelse i vildmarken på hundeslæde eller snescooter. Lindvallen byder også på afterski i Wärdshuset og karaokebar, hvilket er perfekt til at afslutte skidagen på sjov vis. 

Populære boliger i Lindvallen

Hos Skiferie.dk tilbyder vi en bred vifte af hyggelige hytter og flotte lejligheder, som du og din familie trygt kan indlogere jer i på jeres næste skiferie til Lindvallen i Sverige. Blandt de mest populære er:

  • Sälfjällets Torgvågning med en række af flotte og rummelige lejligheder af fin standard og moderne indretning. Boligerne ligger blot 100 meter fra både lift, pist og indkøb. På det nærliggende torv, findes der restauranter, skiudlejning, skiskole, butikker og meget mere. 
  • HC Ski Lodge er lyse lejligheder beliggende i det hyggelige Högfjället. Boligerne ligger blot et stenkast fra liften og pisten. Herfra er der gåafstand til både butikker og restauranter.

Skibus mellem skiområderne

Når I køber liftkort til Lindvallen gælder kortet også i områderne Tandådalen, Hundfjället og Högfjället. For at komme nemt mellem de forskellige skiområder, skiboligerne og pisterne, kan I hoppe på skibussen, som kører hele sæsonen. Det er gratis ved fremvisning af gyldigt liftkort. 

Med fly til Lindvallen

Tag familien på skiferie med fly til Lindvallen på skiferie.dk og kom nemt og hurtigt frem. I flyver fra København eller Aalborg og direkte til lufthavnen, Scandinavian Mountains Airport, som ligger i Sveriges fjelde mellem Sälen og Trysil. Herfra tager I videre med transfer på blot 25 minutter.

Bestil fly direkte hos SAS.