Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Lindvallen


Sne / Ski Garanti Lindvallen - Høgfjället

I Lindvallen / Högfjället i Sälen får du en af Sveriges længste snegarantier, som sikrer dig økonomisk ved tidlig bestilling og i lavsæsonen. Lindvallen / Høgfjället er utrolig snesikkert og med snegarantien er der ingen grund til at bekymre sig om sne på skiferien.

I perioden fra d. 17. december og frem til sidste skidag forår 2018  er du garanteret mindst 15 åbne pister i Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället tilsammen - ellers får du pengene igen. Gælder indtil kl. 11.00 dagen inden ankomst.

Snegarantien dækker:

- Indkvartering
- Skiskole
- Skileje
- Liftkort

*Dækker ikke transport
Lindvallen boern Lindvallen nybegynder Lindvallen skilift Lindvallen by Lindvallen afterski Lindvallen skiløb Lindvallen boliger Lindvallen skiomraade Lindvallen Lindvallen boerneomraade Lindvallen skihop Lindvallen skisport Lindvallen skiskole Lindvallen swimmingpool Lindvallen badeland Lindvallen boern som bader Lindvallen vandrutchebane Lindvallen bowling Lindvallen bowling

Lindvallen - En del af Sveriges største skiområde!

Lindvallen er det største område i Sälen og byder på uforglemmeligt skiløb. Skidestinationen er perfekt for familier med børn eller dem som ønsker brede pister i fredelige og smukke omgivelser. Lindvallen hænger sammen med Högfjället og byder på mere end 50 lifter samt Europas største sammenhængende skiområde for børn. Læs mere

Fra: 795 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
54 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 29 stk.
 • 9 stk.
 • 15 stk.
 • 3 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  13.02 til 20.02
  Lørdag - Lørdag
  14.02 til 21.02
  Søndag - Søndag
  13.02 til 17.02
  Lørdag - Onsdag
  14.02 til 20.02
  Søndag - Lørdag
  14.02 til 18.02
  Søndag - Torsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Gratis skiskole og skileje for børn - Valles vinteruger

  Gratis skiskole og skileje for børn - Valles vinteruger

  Få gratis skiskole og skileje til børn fra 0-6 år i uge 2, 3, 4, 5 og 15 2021!

  Bestil dette tilbud mens der er ledige pladser og inden tilbuddet slutter den 15. oktober 2020.

  Tilbuddet skal bestilles sammen med minimum 1 x voksen liftkort, som har varighed af minimum 4 dage, og gælder ved ophold af minimum 4 nætter med ankomst i perioden 9. januar til 1. februar eller 10. til 12. april 2021.

  I skal bestille gratis skiskole og skileje på telefon 70154141. Liftkort bestilles inden via kundelogin.

  Der er begrænset antal gratis pladser på skiskolen. Det er muligt, at få skiskole gruppeundervisning fra 3 år. Alle ændringer på skiskole og skileje der foretages efter 15.10.20 er til fuld pris og rabatten vil bortfalde. 
  Alt om skiferie i Lindvallen

  Alt om skiferie i Lindvallen

  Sälen er en gruppe af 4 forskellige skiområder ikke langt fra grænsen til Norge. Til sammen danner disse 4 områder den største skidestination i Sverige. Lindvallen byder blandt andet på fantastisk skiløb og smukke omgivelser samt mulighed for at udforske de svenske fjelde. Området har i alt 56 nedfarter og 36 lifter, Pisterne varierer meget i niveau og form, og for de mere erfarne løbere er der også et fint offpist område.

  Book din skiferie til Lindvallen gennem Skiferie.dk eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter til at skabe den perfekte skiferie for dig og din familie. Kontakt vores erfarne skientusiaster på 7015 4141.
  De mest populære boliger i Lindvallen

  De mest populære boliger i Lindvallen

  Hos Skiferie.dk tilbyder vi en bred vifte af hyggelige hytter og flotte lejligheder, som du og din familie trygt kan indlogere jer i på jeres næste skiferie til Lindvallen i Sverige. Nedenfor ser du 2 af de mest populære boliger.

  Sälfjällets Torgvågning er en række flotte og rummelige lejligheder af fin standard og moderne indretning. Boligerne ligger blot 100 m fra både lift, pist og indkøb. På det nærliggende torv, findes der restauranter, skiudlejning, skiskole, butikker og meget mere. Læs mere her.

  HC Ski Lodge er lyse lejligheder beliggende i det hyggelige Högfjället. Boligerne ligger blot et stenkast fra liften og pisten. Herfra er der gåafstand til både butikker og restauranter. Læs mere her.
  Skiløb i Lindvallen

  Skiløb i Lindvallen

  Lindvallen er med sine brede og milde skråninger ideel for dem som søger en afslappende skiferie i fredelige og smukke omgivelser. På grund af bakkernes hældning er området perfekt for nybegyndere og uerfarne skiløbere. Dog byder Lindvallen også på en række udfordringer for de mere garvede skiløbere. I Soderas Square og Løft Express finder du en række af Lindvallens sorte pister og endda også Sälens højeste fald på 303 meter. 

  I Lindvallen finder du også en af Sveriges bedste Snow parker - Dreams - med rails, hop og udfordringer for alle niveauer. Der er desuden et stort udvalg af almindelige nedfarter så alle kan være med. 
  Børn i Lindvallen

  Børn i Lindvallen

  Lindvallen er sammensat med Högfjället og er perfekt for voksne, børn og uerfarne skiløbere. Det høje antal af bredde åbne pister er det rene paradis for børn og perfekt til at opbygge noget skierfaring.

  I Lindvallen har børnene deres helt eget fjeld med 18 pister og 21 nemme lifte samt et sjovt offpist område, Fun Park og meget mere. Udover børnefjeldet findes der 3 andre børneområder i Lindvallen, som blandt andet det berømte Snögubbeborg. Her går skiløbet gennem borge, tunneler og kæmpe æbler. Det er en fantastisk oplevelse for alle familiens små medlemmer.
  Mad & underholdning

  Mad & underholdning

  Lindvallen byder på en bred vifte af restauranter, caféer og vaffelstuer. De fleste er børnevenlige med legerum og børnemenuer. Desuden finder du supermarked, skiudlejning og skishop direkte ved pisten. I Lindvallen finder du den eneste McDonalds med ski-drive-in som naturligvis hedder McSki.

  Hvis du er ude efter et afbræk for skiløb. så byder Experium på vandland, kurbade, biograf, restauranter, bowling og shopping. Desuden vil det også være muligt at komme på opdagelse i vildmarken på hundeslæde eller snescooter. Og for dem som elsker afterski er Wärdshuset i Lindvallen perfekt. 
  Tag bussen til Lindvällen

  Tag bussen til Lindvällen

  Sæt jer til rette i Danmark i de rummelige busser fra SkiSwedenExpress lørdag eller onsdag og ankom veludhvilede til Lindvällen morgenen efter til en dag på ski. Bussen er perfekt til jer, der ikke orker besværet med at skulle køre selv og til jer, der rejser alene med børn. De søde chauffører har kørt ruten til Lindvällen i mange år og kender den som deres egen bukselomme. Undervejs vises der en familiefilm på bussens skærme, mens der også er indlagt en spisepause og en natklargøringspause. Bussen vender snuden hjemad til Danmark søndag og torsdag om aftenen, så I har derved mulighed for at få enten 8, 5 eller 4 dage på ski, hvis I vælger at tage bussen på skiferie. 

  Luk vinduet X