Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Kläppen

Oplev fantastiske Kläppen på årets skiferie

Pisterne snor sig i alle retninger rundt om bjerget og hyggeligt mellem træerne. De mange pister gør Kläppen til et af Sveriges større områder, mens børneområdet, liftsystemet og faciliteterne gør Kläppen til en meget populær destination i Sälen.Oplev fantastiske Kläppen på årets skiferie
Pisterne snor sig i alle retninger rundt om bjerget og hyggeligt mellem træerne. De mange pister gør Kläppen til et af Sveriges større områder, mens børneområdet, liftsystemet og faciliteterne gør Kläppen til en meget populær destination i Sälen. Læs mere

Skiferie til Kläppen i Sverige

Alsidige Kläppen for store og små skiløbere

Skiferie til Kläppen i Sverige byder på et varieret skiterræn, hvor hele familien, både store som små, kan være med ski i de smukke omgivelser. Lige op af pisterne ligger de hyggeligste træhytter og moderne lejligheder, hvilket giver nemme og bekvemme forhold for familien, når I skal afsted på ski om morgen og måske igen om eftermiddagen. Dette gælder både langrend og alpint skiløb. 

Derudover er Kläppen rig på gode underholdningsmuligheder både med og uden ski under fødderne med alt fra klatrebane, over vildmarksbad til indendørs golfbane.

Sammenhængende og familievenligt område

Kläppen ligger i det populære skiområde Sälen i Sverige, som byder på utroligt godt skiløb hele sæsonen. I selve Kläppen kan I stå på ski på flere af fjeldets sider, hvor I finder pister til både de øvede og til nybegynderen. 

Der er 16 grønne pister, 10 blå, 4 røde og 7 sorte, hvilket giver jer mulighed for afvekslende skiløb, og så er skiområdet tilmed sammenhængende, så familien nemt kan mødes til frokost. Alt dette er med til at gøre Kläppen til en af de mest populære skidestinationer i Sverige.

Alt fra børnevenlige område til adrenalinpark

I kommer ikke til at kede jer på skiferien i Kläppen, hvor de små familiemedlemmer kan suse ned ad kælkebakken, lege og lære sammen med andre børn på skiskolen og køre børneområdet tyndt. Hver onsdag kan familien dyste i storslalom på tid. 

I Kläppen får børn under 8 år tilmed gratis liftkort, hvis de kører med hjelm! Alt dette er med til at gøre skiferien med børn både overskuelig og underholdende. Blandt andet fordi de store børn også kan slå sig løs i Kläppens Snow Park med store rails og hop samt Big Air Bag til at øve nye tricks på ski og snowboard.

Hyggelige restauranter med gode oplevelser

Er det tid til en lille pause eller skal I have frokost, så finder I rundt omkring på fjeldet i Kläppen flere restauranter, grillpladser og varmestuer. 

På Tranantorget ligger en dejlig varmestue med både toiletter, mikroovne og siddepladser. I kan også besøge Fred's Corner til en toast, kaffe og chokolade. Derudover kan I nyde lækkerier i restauranten Brasserie Karelius både til frokost og aften eller bestille takeaway i form af pizza. 

I kan tage gondolliften til toppen af fjeldet, hvor Toppstugan til en skøn udsigt serverer frokost a la carte hver dag fra kl. 11-15.

Liftkort inkl. ved lørdagsankomst i uge 8, 9 og 10

Ved lørdagsankomster i uge 8, 9 og 10 er liftkort inkluderet i prisen. Betingelser for liftkortene er, at ankomst skal være lørdag med en varighed på 7 dage.  

  • Boliger med plads op til 6 personer er 2 liftkort (voksen i 6-8 dage) inkl. i prisen
  • Boliger med plads op til 7-10 pers er 4 liftkort (voksen i 6-8 dage) inkl. i prisen
  • Boliger med mere end 11 sengepladser eller flere er der 6 liftkort (voksen i 6-8 dage) inkl. i prisen

Er I flere voksne end det inkluderede antal, er det muligt at tilkøbe flere liftkort inden ankomst til det oplyste pris eller købe liftkort ved ankomst i Kläppen. Børn under 8 år får gratis liftkort, hvis de kører uden hjelm. 

Fly eller færge samt hjælp og vejledning

I kan både tage på kør-selv skiferie til Kläppen i Sverige, hvor I kører hele vejen eller transportere jer noget af vejen med færge. I kan også flyve på skiferie direkte fra København eller Aalborg til Scandinavian Mountain Airport i Sverige. Der er ca. 40 minutters kørsel fra lufthavnen til Kläppen. Der findes transferløsninger. Det er muligt at booke fly direkte hos SAS.

Hvis I vil vide mere om transporten, indkvarteringer, muligheder eller andet, så sidder vi klar til at hjælpe jer afsted på skiferie. I kan kontakte vores ferierådgivere på telefon 7015 3939 eller se mere online her på hjemmesiden.