Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie til Saalbach/Hinterglemm


Saalbach/Hinterglemm skiloeb mellem traeer Saalbach/Hinterglemm familie der staar paa ski side om side Saalbach/Hinterglemm familiehygge paa ski Saalbach/Hinterglemm familie der venter paa foerste loeber afsted paa ski Saalbach/Hinterglemm familiehygge med race paa ski Saalbach/Hinterglemm skipause paa toppen Saalbach/Hinterglemm glad familie paa praepareret pist Saalbach/Hinterglemm far og soen paa bobslaede Saalbach/Hinterglemm snesjov med familien Saalbach/Hinterglemm stolelift Saalbach/Hinterglemm familie i gondollift Saalbach/Hinterglemm klar til race Saalbach/Hinterglemm skiloeber der proever styrtløb Saalbach/Hinterglemm tricks i luften paa ski Saalbach/Hinterglemm tricks i snowpark Saalbach/Hinterglemm skihop Saalbach/Hinterglemm kaelketur Saalbach/Hinterglemm hyggelig restaurant Saalbach/Hinterglemm tubing i sneen Saalbach/Hinterglemm daekkede borde i restaurant Saalbach/Hinterglemm alpehyggei restaurant Saalbach/Hinterglemm laekker mad til aftenes middag Saalbach/Hinterglemm pist og lift Saalbach/Hinterglemm foerste skispor i sneen paa offpist Saalbach/Hinterglemm skiomraade set fra oven Saalbach/Hinterglemm bjergtop Saalbach/Hinterglemm skiomraade og bjerge i baggrunden

Skiferie i Saalbach/Hinterglemm - Et hav af muligheder

Saalbach/Hinterglemm har i årevis været blandt danskernes foretrukne rejsemål i Østrig. Byen er placeret dybt inde i Glemmtaler dalen, som danner rammen om et af Østrigs største og mest sammenhængende skiområder. Her er der skiløb for alt og alle, så du og din familie med sikkerhed vil få en helt fantastisk skiferie. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 140 km
 • 112 km
 • 18 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Alt om Saalbach/Hinterglemm

  Alt om Saalbach/Hinterglemm

  Saalbach/Hinterglemm kan anbefales til begyndere såvel som øvede, og indeholder alt fra brede boulevarder ned igennem skoven, til sorte nedfarter på toppen af bjergsiderne. Saalbach hænger uløseligt sammen med vaskeægte østrigsk afterski, hvilket ikke mindst skyldes det legendariske Hinterhag Alm, der flere gange er blevet kåret til det bedste afterski sted i Østrig. Selve byen er bygget op omkring den charmerende gågade og oser af hyggelig atmosfære med de mange forretninger, restauranter og cafeer.

  Book din skiferie til Saalbach/Hinterglemm gennem Skiferie.dk eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter til at skabe den perfekte skiferie for dig og din familie. Kontakt vores erfarne skientusiaster på 7015 4141.
  De mest populære boliger i Saalbach/Hinterglemm

  De mest populære boliger i Saalbach/Hinterglemm

  Hos Skiferie.dk tilbyder vi en lang række hyggelige hytter og flotte lejligheder, som du og din familie trygt kan indlogere jer i på jeres næste skiferie til Saalbach/Hinterglemm i Østrig. Nedenfor ser du to af de mest populære boliger. 

  Clubhotel Sonnalp er et luksuriøst hotel med en livlig atmosfære for familier og venner. Hotellet ligger i centrum af Hinterglemm med gode indkøbsmuligheder og blot 250 m fra den store lift. Læs mere her.

  Residenz Hochalm er et hyggeligt men samtidig moderne hotel, som rummer en skøn atmosfære med direkte adgang til pisten. Læs mere her.
  Alpin løb i Saalbach/Hinterglemm

  Alpin løb i Saalbach/Hinterglemm

  I Saalbach/Hinterglemm finder du et hav af endeløse pister, snedækkede bakker og fascinerende landskaber. Med mere end 270 km pister er Saalbach/Hinterglemm en af Østrigs største og mest populære skiområder.

  Om du er begynder, familie eller ekspert så er der med garanti masser af skimuligheder til dig. Her har du nemlig rådighed over 140 km blå pister, 112 km røde pister og 18 km sorte pister. Desuden er der omkring 70 lifter, et hav af snowparker, freeriding parker og meget mere. Alt i alt er Saalbach/Hinterglemm en af de mest alsidige skiområder i alperne. 
  Restauranter & afterski

  Restauranter & afterski

  I Saalbach/Hinterglemm finder du mere end 60 forskellige restauranter og barer, alle med et hav af lokale specialiteter. Om du er til traditionel østrigsk mad eller til anerkendste internationale retter, så finder du det hele i Saalbach/Hinterglemm. Området byder desuden på særdeles høje restaurantstandarder, så der er rigeligt med muligheder hvis du vil ud og forkæle dine smagsløg lidt. 

  Saalbach/Hinterglemm er kendt for sine unikke natklubber, barer og afterski. Her kan gæster fra hele verdenen mødes og more sig i en festlig atmosfære, som er med til at danne rammen for uforglemmelige oplevelser. 
  Skileje og skiskole

  Skileje og skiskole

  Med den rigtige teknik kan det være super sjovt at stå på ski. Derfor finder du et hav af skieksperter i Saalbach/Hinterglemm. Flere af dem er specialiseret i at hjælpe børn, unge og uerfarne med at lære teknikken og finde roen og trygheden med et par ski under fødderne. 

  Skiudstyr er det mest essentielle for at få en succesfuld og god oplevelse på pisterne. Derfor er det naturligvis muligt at leje ski og andet udstyr på destinationen, med kyndig vejledning fra skiudlejningens ansatte. Hvis du hellere vil have dit eget udstyr, så finder du også et hav af butikker og specialister til at rådgive dig om købet af dit skiudstyr. 
  Børn på ski i Saalbach/Hinterglemm

  Børn på ski i Saalbach/Hinterglemm

  I Saalbach/Hinterglemm finder du nogle af de bedste skiskoler med specielle områder dedikeret til børn og skibørnehaver. Med mere end 110 km blå pister er Saalbach/Hinterglemm det perfekte sted at lære de første sving. 

  Udenfor pisterne er der også massere at lave. Området byder nemlig på et hav af spændende aktiviteter, som blandt andet skøjteløb, snowtubing, slædeturer, snescootere og meget mere. Saalbach/Hinterglemm er en fantastisk skidestination fyldt med sjove oplevelser og spændende aktiviteter, som du og din familie kan nyde godt af på jeres næste skiferie til Østrig.
  Luk vinduet X