Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Saalbach/Hinterglemm

Skiferie i Saalbach/Hinterglemm med et hav af muligheder

Saalbach/Hinterglemm er placeret dybt inde i Glemmtaler dalen, som danner rammen om et af Østrigs største og mest sammenhængende skiområder. Her er der skiløb for alle, så du og din familie får en helt fantastisk skiferie.Skiferie i Saalbach/Hinterglemm med et hav af muligheder
Saalbach/Hinterglemm er placeret dybt inde i Glemmtaler dalen, som danner rammen om et af Østrigs største og mest sammenhængende skiområder. Her er der skiløb for alle, så du og din familie får en helt fantastisk skiferie. Læs mere

Skiferie til Saalbach/Hinterglemm

Alt om Saalbach/Hinterglemm

Skiferie til Saalbach/Hinterglemm kan anbefales til begyndere såvel som øvede, og indeholder alt fra brede boulevarder ned igennem skoven, til sorte nedfarter på toppen af bjergsiderne. Saalbach hænger uløseligt sammen med vaskeægte østrigsk afterski, hvilket ikke mindst skyldes det legendariske Hinterhag Alm, der flere gange er blevet kåret til det bedste afterski sted i Østrig

Selve byen er bygget op omkring den charmerende gågade og oser af hyggelig atmosfære med de mange forretninger, restauranter og cafeer.

Book din skirejse til Saalbach/Hinterglemm gennem Skiferie.dk eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter til at skabe den perfekte skiferie for dig og din familie. Kontakt vores erfarne skientusiaster på 7015 3939.

Skiløb i Saalbach/Hinterglemm

I Saalbach/Hinterglemm finder du et hav af endeløse pister, snedækkede bakker og fascinerende landskaber. Med mere end 270 km pister er Saalbach/Hinterglemm et af Østrigs største og mest populære skiområder. 

Om du er begynder, familie eller ekspert så er der med garanti masser af skimuligheder til dig. Her har du nemlig rådighed over 140 km blå pister, 112 km røde pister og 18 km sorte pister. Desuden er der omkring 70 lifter, et hav af snowparker, freeriding parker og meget mere. Alt i alt er Saalbach/Hinterglemm en af de mest alsidige skiområder i alperne.  

Dansk skiskole I Saalbach/Hinterglemm

Med den rigtige teknik kan det være super sjovt at stå på ski, og derfor finder du et hav af danske skilærere og skiskoler i Saalbach/Hinterglemm. De er alle specialiseret i at hjælpe børn, unge og uerfarne med at lære teknikken og finde roen og trygheden med et par ski under fødderne. Hos Snowacademy og Skischoolonline kan I booke danske skiinstruktører til jeres skiferie. 

Skiudstyr er det mest essentielle for at få en succesfuld og god oplevelse på pisterne. Derfor er det naturligvis muligt at leje ski og andet udstyr på destinationen, med kyndig vejledning fra skiudlejningens ansatte. Hvis du hellere vil have dit eget udstyr, så finder du også et hav af butikker og specialister til at rådgive dig om købet af dit skiudstyr.

Børn på ski i Saalbach/Hinterglemm

I Saalbach/Hinterglemm finder du nogle af de bedste skiskoler med specielle områder dedikeret til børn og skibørnehaver. Med mere end 110 km blå pister er Saalbach/Hinterglemm det perfekte sted at lære de første sving.  

Udenfor pisterne er der også massere at lave. Området byder nemlig på et hav af spændende aktiviteter, som blandt andet skøjteløb, snowtubing, slædeturer, snescootere og meget mere. Saalbach/Hinterglemm er en fantastisk skidestination fyldt med sjove oplevelser og spændende aktiviteter, som du og din familie kan nyde godt af på jeres næste skiferie til Østrig.

Restauranter & afterski

I Saalbach/Hinterglemm finder du mere end 60 forskellige restauranter og barer, alle med et hav af lokale specialiteter. Om du er til traditionel østrigsk mad eller til anerkendte internationale retter, så finder du det hele i Saalbach/Hinterglemm. Området byder desuden på særdeles høje restaurantstandarder, så der er rigeligt med muligheder hvis du vil ud og forkæle dine smagsløg lidt. 

Saalbach/Hinterglemm er kendt for sine unikke natklubber, barer og afterski. Her kan gæster fra hele verdenen mødes og more sig i en festlig atmosfære, som er med til at danne rammen for uforglemmelige oplevelser.  

De mest populære boliger i Saalbach/Hinterglemm

Hos Skiferie.dk tilbyder vi en lang række hyggelige hytter og flotte lejligheder, som du og din familie trygt kan indlogere jer i på jeres næste skiferie til Saalbach/Hinterglemm i Østrig. Nedenfor ser du to af de mest populære boliger:

  • Lorivita residenz Saalbach er et luksuriøst lejlighedshus med en livlig atmosfære for familier og venner. Lejlighederne ligger med ski in og kun 400 meter fra Saalbachs centrum.
  • Hotel Almrausch er et hyggeligt, men samtidig moderne hotel, som rummer en skøn atmosfære med kun 50 meter til liften.