Book online eller ring til os!
7015 4141
Skiløb til/fra boligen
Morgenmad
Halvpension
Ski lift
50 m
Skibus
150 m
Ideel beliggenhed ved skilift
Hotellet ligger i centrum af Hinterglemm, hvor I har både indkøbsmuligheder og lift inden for den nærmeste afstand. Hotel Almrausch byder på lækre wellness-faciliteter, hvor I har rig mulighed for at slappe af, samt udsøgt morgenmad og rum til støvler og ski, som giver jer de bedste forudsætninger for en komplet skiferie. Læs mere
Skiløb til/fra boligen
Morgenmad
Halvpension
Ski lift
50 m
Skibus
150 m
Boligtype
Hotel
Ski information
Skiløb til/fra boligen
Ski lift
50 m
Skibus
150 m
Ski opbevaring
Spa & Wellnessfaciliteter
Fitnessrum
Sauna
Dampbad
Infrarød kabine
Måltider
Morgenmad
Halvpension
Butikker
Centrum
1.1 km
Generelt
Vaskemuligheder
Mod betaling
Lounge / TV rum
Reception
Internet
Wifi
Parkering / vejafgift
Parkering
Restaurant/bar
Café
500 m
Restaurant
200 m
Bar
500 m

Bestil Hotel Almrausch i Hinterglemm

Alt om Hotel Almrausch

Dette skønne 4-stjernede skihotel er et sikkert feriehit. I bliver budt velkommen af hotellets venlige personale i receptionen og lobbyen, hvor der er gratis WiFi.  I kan starte dagen godt ud med en lækker morgenmad i morgenmadsrummet, så I er klar til en lang dag i den friske luft på de lange brædder. I kan runde dagen af med en lille drink eller noget varmt at drikke i hotellets bar. Hotellet har elevator og fri parkering, hvilket gør det let for jer at bevæge jer rundt - både på og uden for hotellet. Hotellet Almrausch har en helt exceptionel beliggenhed i det centrale Hinterglemm, hvor der er liv, charme og indkøbsmuligheder inden for rækkevidde. Kan I ikke vente med at komme ud ad døren for at stå på ski, er Hotel Almrausch det rette hotel for jer. Her bor I blot 50 meter fra liften, samt 150 meter fra hvor skibussen holder til.


Hotellets luksuriøse faciliteter

Foruden ekstraordinær beliggenhed byder Hotel Almrausch på afslappende og luksuriøse faciliteter, da velvære og komfort er i fokus på dette skønne hotel. Hotellet har både bio sauna, finsk sauna, dampbad og et afslapningsrum, som er med til at få jer helt ned i gear efter en lang dag på ski. Bemærk, at wellness afdelingen har åben fra 15:00-20:00.


Mere om skiområdet

Skiløbet her i Saalbach er fantastisk. Området hænger direkte sammen med områderne Fiberbrun og Leogang og der er en samlet længe på ca. 270 km pister at boltre sig på. Derudover er her langrendsløjpe, funparker og et antal skiskoler, med stor chance for at få en dansktalende skilære, hvis man ønsker det.