Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939
Skiløb til/fra boligen/området
Halvpension
Morgenmad
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skibus
150 m
Skiløb til/fra boligen/området
Halvpension
Morgenmad
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skibus
150 m
Afstand til piste / lift
Mindre end 100 m.
Boligtype
Hotel
Ski information
Piste
50 m
Ski lift
50 m
Ski opbevaring
Skibus
150 m
Skiløb til/fra boligen/området
Spa & Wellnessfaciliteter
Fitnessrum
Sauna
Dampbad
Infrarød kabine
Måltider
Halvpension
Morgenmad
Butikker
Centrum
Generelt
Lounge / TV rum
Reception
Vaskemuligheder
Mod betaling
Internet
Wifi
Gratis på hele hotellet
Parkering / vejafgift
Parkering
Restaurant/bar
Bar
500 m
Café
500 m
Restaurant
200 m

Bestil Hotel Almrausch i Hinterglemm

Alt om Hotel Almrausch

Dette skønne 4-stjernede skihotel er et sikkert feriehit. I bliver budt velkommen af hotellets venlige personale i receptionen og lobbyen, hvor der er gratis WiFi.  I kan starte dagen godt ud med en lækker morgenmad i morgenmadsrummet, så I er klar til en lang dag i den friske luft på de lange brædder. I kan runde dagen af med en lille drink eller noget varmt at drikke i hotellets bar. Hotellet har elevator og fri parkering, hvilket gør det let for jer at bevæge jer rundt - både på og uden for hotellet. Hotellet Almrausch har en helt exceptionel beliggenhed i det centrale Hinterglemm, hvor der er liv, charme og indkøbsmuligheder inden for rækkevidde. Kan I ikke vente med at komme ud ad døren for at stå på ski, er Hotel Almrausch det rette hotel for jer. Her bor I blot 50 meter fra liften, samt 150 meter fra hvor skibussen holder til.


Hotellets luksuriøse faciliteter

Foruden ekstraordinær beliggenhed byder Hotel Almrausch på afslappende og luksuriøse faciliteter, da velvære og komfort er i fokus på dette skønne hotel. Hotellet har både bio sauna, finsk sauna, dampbad og et afslapningsrum, som er med til at få jer helt ned i gear efter en lang dag på ski. Bemærk, at wellness afdelingen har åben fra 15:00-20:00.


Mere om skiområdet

Skiløbet her i Saalbach er fantastisk. Området hænger direkte sammen med områderne Fiberbrun og Leogang og der er en samlet længe på ca. 270 km pister at boltre sig på. Derudover er her langrendsløjpe, funparker og et antal skiskoler, med stor chance for at få en dansktalende skilære, hvis man ønsker det.