Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Passo Tonale

Passo Tonale er børnefamiliernes favorit

Passo Tonale er det snesikre valg, som hvert år får tusindvis af danskere til køre til Norditaliens perle i Adamello regionen. Passo Tonale er børnefamiliernes favorit i Italien grundet det store børneområde med danske skilærere og brede blå boulevarder.Passo Tonale er børnefamiliernes favorit
Passo Tonale er det snesikre valg, som hvert år får tusindvis af danskere til køre til Norditaliens perle i Adamello regionen. Passo Tonale er børnefamiliernes favorit i Italien grundet det store børneområde med danske skilærere og brede blå boulevarder. Læs mere

Passo Tonale er skiferie for nybegyndere og øvede

Skiferie for alle i Passo Tonale

I Adamello regionen, oppe blandt skyerne, finder I Passo Tonale by, som er omgivet af skønne pister hele vejen rundt. Passo Tonale er uden sammenligning det mest populære skiområde i Italien blandt nybegyndere og børnefamilier. Her har I ikke længere til pisten og liften end I selv kan gå til fods. 

Det smukke og charmerende skiområde Passo Tonale, er som taget fra forsiden af et postkort. Hér finder I høje bjerge med knirkende sne så langt øjet rækker. Langs hele byen finder I alle de begyndervenlige pister, så hvis I er afsted som familie, hvor I vil hjem og spise forkost og hygge jer i stuen på den bløde sofa med en kop varm kakao, så er Passo Tonale stedet for jer!  

Glæd jer til skiløb oppe blandt skyerne

Med 100 km pister i Passo Tonale finder I alt hvad I kan ønske jer af varierende udfordringer på alle niveauer og for alle aldersgrupper, så hele familien kan få en fantastisk skiferie i de Italienske Alper. Hvad enten det gælder glestcher-skiløb, lange hyggelige pister imellem trætoppene, store blå boulevarder, offpiste ruter, portbaner og funparks, finder I skiløb for enhver smag i Passo Tonale. 

En anden fordel ved at vælge Passo Tonale er, at I sagtens kan lade børnene tage på opdagelse på egen hånd i skiområdet, da det er svært at fare vildt i dette børnevenlige område.  

Send børnene trygt afsted på dansk skiskole

Da Passo Tonale er populær blandt danskerne, tilbyder flere af skiskolerne danske skiinstruktører, så børnene kan få en god og læringsrig start på deres skikarriere i sneen. Der findes mange forskellige skiskoler i byen med danske skilærere, som tilbyder privat undervisning og gruppe lektioner på lige præcis det tidspunkt, som passer jer bedst.

 Skiskolerne ligger centralt i børneområdet, så man vil nemt som forælder kunne nå at få en masse gode kilometers skiløb i benene og nå tilbage igen for at hente børnene fra skiskolen.

Perfekt placering mellem Alperne og Dolomitterne

Når skiferien går til skiområdet Passo Tonale, bor I i grænseområdet mellem Alperne og Dolomitterne, hvilket gør det muligt, at I kan stå på ski mellem hele to bjergkæder!  

Passo Tonale ligger i bjergpasset mellem regionerne Lombardiet og Trentino og er samtidig en del "Adamello Ski", som består af områderne omkring byerne:

  • Passo del Tonale
  • Ponte di Legno 
  • Temu