Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Familievenlig skiferie i Passo Tonale for både nybegyndere og øvede


Passo Tonale ankomstdage

Passo Tonale - børnefamiliens favorit i de Italienske Alper

Passo Tonale er det snesikre valg, som hvert år får tusindvis af danskere til at starte bilen og køre ned til NordItaliens lille perle i Adamello regionen. Passo Tonale er børnefamiliernes foretrukne valg i Italien på grund af det store børneområde med danske skilærere og store brede blå boulevarder. I Passo Tonale finder I noget af Italiens bedste skiløb, samtidigt med at det er én af alpernes billigste skidestinationer, hvor priserne er helt i bund når det gælder bolig, skileje, skiskole og mad på pisten. Læs mere

Fra: 3.078 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
7 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • km
 • 24 km
 • 61 km
 • 15 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Skiferie for hele familien i Passo Tonale

  Skiferie for hele familien i Passo Tonale

  I Adamello regionen, oppe blandt skyerne, finder I Passo Tonale by, som er omgivet af skønne pister hele vejen rundt. 

  Passo Tonale er uden sammenligning det mest populære skiområde i Italien blandt nybegyndere og børnefamilier. Her har I ikke længere til pisten og liften end I selv kan gå til fods. 

  Det smukke og charmerende skiområde Passo Tonale, er som taget fra forsiden af et postkort. Her finder I høje bjerge med knirkende sne så langt øjet rækker.

  Langs hele byen finder I alle de begyndervenlige pister, så hvis I er afsted som familie, hvor I vil hjem og spise forkost og hygge jer i stuen på den bløde sofa i jeres egen skibolig med en kop varm kakao, så er Passo Tonale stedet for jer!  
  Glæd jer til skiløb oppe blandt skyerne

  Glæd jer til skiløb oppe blandt skyerne

  Med 100 kilometer pister i Passo Tonale, finder I alt hvad I kan ønske jer af varierende udfordringer på alle niveauer og for alle aldersgrupper, så hele familien kan få en fantastisk skioplevelse i de Italienske Alper.   

  Hvad enten det gælder glestcher skiløb, lange hyggelige pister imellem trætoppene, store blå boulevarder, offpiste ruter, portbaner og funparks, finder I skiløb for enhver smag i Italienske Passo Tonale.     

  En anden fordel ved at vælge Passo Tonale er, at I sagtens kan lade børnene tage på opdagelse på egen hånd i skiområdet, da det er svært at fare vildt i dette børnevenlige område. 
  Dansk skiskole i Passo Tonale

  Dansk skiskole i Passo Tonale

  Da Passo Tonale er populær blandt danskerne, tilbyder The Tonale Presena Ski School danske skiinstruktører, så børnene kan få en god og læringsrig start på deres skikarriere i sneen.
       
  Der findes mange forskellige skiskoler i Passo Tonale med danske skilærere, som tilbyder privat undervisning og gruppe lektioner på lige præcis det tidspunkt, som passer jer bedst. Det er ikke kun i Passo Tonale at I kan booke danske skiinstruktører. Faktisk kan I booke dansk skiskole på hele 13 forskellige destinationer i alperne. Læs mere her om danske skiskoler.

  Skiskolerne ligger centralt i børneområdet, så I vil nemt som forældre kunne nå at få en masse gode kilometers skiløb i benene og nå tilbage igen, for at hente børnene fra skiskolen.

  Perfekt placering mellem Alperne og Dolomitterne

  Perfekt placering mellem Alperne og Dolomitterne

  Når skiferien går til skiområdet Passo Tonale i Italien, bor I i grænseområdet mellem Alperne og Dolomitterne, hvilket gør det muligt, at I kan stå på ski mellem hele to bjergkæder!  

  Italienske Passo Tonale ligger i bjergpasset mellem regionerne Lombardiet og Trentino og er samtidigt en del "Adamello Ski", som består af områderne omkring byerne Passo del Tonale, Ponte di Legno og Temu.
    
  Tag bussen til Passo Tonale

  Tag bussen til Passo Tonale

  Nyd de moderne og nye busser fra SneXpressen. Her tager I afsted fra Danmark fredag og ankommer veludhvilede til Passo Tonale lørdag om morgenen så I kan få en hel dag på ski. Efter en dejlig uge på ski, så vender bussen snuden hjem imod Danmark lørdag aften.

  SneXpressen er den perfekte løsning til jer der gerne vil have trygheden ved ikke selv at skulle kører samt til dem der tager på skiferie alene med børnene. Buschaufførerne har kørt ruten til Passo Tonale i mange år og kende den ud og ind. Under køreturen bliver der vist familiefilm på bussens skærme. I har mulighed for at tilkøbe varm the/kaffe, kolde øl og sodavand på turen. Bliv klogere på busrejsen her.

  De mest populære boliger i Passo Tonale

  De mest populære boliger i Passo Tonale

  I Passo Tonale har vi mange forskellige hoteller til en hver smag. Der er dog et par stykker som vores gæster slet ikke kan få nok af! 

  Hotel Sciatori byder på skarpe priser og god beliggenhed kun 300 meter fra pisten beliggende midt i centrum af byen.

  Hotel Adamello har med sine lækre familieværelser slået benen væk under mange af vores danske familier. Derudover ligger hotellet kun 300 meter fra pisten.

  Hotel Delle Alpi har alt hvad I skal bruge under jeres skiferie - og lidt mere til. Moderne og lækkert hotel med plads til både den lille familie og vennegruppen der rejser sammen.
  Prisgaranti i Passo Tonale

  Prisgaranti i Passo Tonale

   Alle skal have mulighed for at komme på skiferie! Det er vores motto. Derfor tilbyder Skiferie.dk prisgaranti på alle vores rejser til Italien. Vi vil være billigst og har derfor skåret rejserne helt ned til benet. Hvis du mod forventning finder den samme rejse billigere hos et andet selskab, så sænker vi prisen yderligere. Det eneste du skal gøre, er at tage fat i en af vores ski eksperter på enten info@skiferie.dk eller på 70154141.

  Luk vinduet X