Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Idre Himmelfjäll

Familie- og børnevenligt skiløb

Idre Himmelfjäll er et mindre skianlæg fyldt med store oplevelser. Det er den oplagte familiedestination, hvis I ønsker at kombinere skiløb med underholdning, snelandskaber og oplevelser. I får tilmed snegaranti i højtiderne fra jul til påske.Familie- og børnevenligt skiløb
Idre Himmelfjäll er et mindre skianlæg fyldt med store oplevelser. Det er den oplagte familiedestination, hvis I ønsker at kombinere skiløb med underholdning, snelandskaber og oplevelser. I får tilmed snegaranti i højtiderne fra jul til påske. Læs mere

Velkommen til det nye Idre Himmelfjäll

Skianlæg for hele familien

Idre Himmelfjäll er et fantastisk skianlæg, hvor hele familien kan stå på ski i hyggelige omgivelser. Skiområdet har 8 lifte, der tager jer rundt omkring på fjeldet med dets 18 forskellige pister. Pisterne snor sig ned ad fjeldet igennem skovene og er et sandt eventyr for børnene. Det er meget børnevenligt med brede pister og en faldhøjde på højst 323 meter, hvilket giver jer god mulighed for at øve jeres teknik. Der er et varieret udvalg med både grønne, blå og røde pister, hvor den længste piste er hele 3,2 kilometer lang.

Børnenes drømmedestination

Alt fra pisterne til aktiviteterne er meget børnevenligt, hvilket er medvirkende til, at børnefamilien får en alletiders skiferie i Idre Himmelfjäll i Sverige

Der arrangeres forskellige aktiviteter hele sæsonen, og skiskolen er både lærerig og sjov med forskellige lege. Skiskolen er desuden for alle aldre og kan bestilles i både grupper og med privat skilærer. 

Ser I skygger i skoven, forsvinder dine vanter på mystisk vis og dukker pludseligt op igen, så er det nok fjeldets magiske væsner der lurer. Måske børnene kan få øje på fjeldtrolen Mossa, snealfen Flinga eller skovnymfen Myria?   

Idre Himmelfjälls skicentrum

I centrum af Idre Himmelfjäll finder I både skiudlejning samt den store eventhal og restaurant. Restauranten tilbyder en varieret á la carte menu, hvorfra I også kan bestille mad til at tage med hjem og slippe for madlavningen. Nyd måltiderne ude på terrassen til udsigt eller inde i restaurantens hyggelige atmosfære. Skicentrummet er også stedet for afterski samt familiehygge med underholdning og shows, hvor der blandt andet kommer besøg fra det populære forlystelsespark Tomteland.

Oplevelser og aktiviteter i sneen

I kommer ikke til at kede jer på familiens skiferie til Idre Himmelfjäll, for her er både snescooterture, rensdyr og hundeslæde. Slå jer løs på det 180 kilometer lange snescooterspor, klap et rensdyr og oplev den samiske kultur eller kombinér dyr og fart med en tur på hundeslæde ud i landskabet. 

Foruden det alpine anlæg byder Idre Himmelfjäll også på 84 kilometer langrendspor, hvoraf 30 kilometer er oplyst og giver jer mulighed for at tage på lange og smukke ture rundt i området ved Idre Himmelfjäll.