Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Canazei

Canazei er et unikt skiområde i Italien

Canazei hører til et af verdens største skiområde. Tag på en dagstur rundt om Sella massivet. Ruten er også kendt som Sella Ronda'en og er på ca. 40 km. I pauser på hyggelige restauranter i området.Canazei er et unikt skiområde i Italien
Canazei hører til et af verdens største skiområde. Tag på en dagstur rundt om Sella massivet. Ruten er også kendt som Sella Ronda'en og er på ca. 40 km. I pauser på hyggelige restauranter i området. Læs mere

Bestil næste skiferie til Canazei

Hyggelig alpestemning og gode skiforhold

Tæt på grænsen til Østrig i det nordlige Italien, finder I de hyggelige alpebyer Canazei og Campitello. Byerne summer af hyggelig alpestemning, gode italienske restauranter og skønne vinbarer. Faktisk er hele tre af Canazeis restauranter anbefalet af Michelinguiden. Priserne er også til at juble over, for I kan nemt få et lækkert italiensk måltid inklusiv vin, sodavand eller øl for under 100 kr pr. person - både i selve byen og oppe på pisterne! 

Canazei by er den mest populære af alpebyerne, som støder op til skiområdet Dolomitterne. Dette skyldes det store fokus, som de danske rejseselskaber har haft på lige netop denne by igennem de sidste 15 år. Men mange af Canazeis nabobyer har lige så meget at byde på – og ofte til en lidt billigere penge, da disse ikke er lige så kendte.

Vi har nøje udvalgt forskellige typer skiboliger, så I kan finde lige præcis den skibolig i Canazei, som passer bedst til jeres ønsker til skiferien.

Ski i Dolomitterne - ét af verdens største skiområder

Med over 1200 km pister bliver skiløbet ikke større og bedre. Her er noget for enhver smag, hvad enten I er nybegyndere, øvede eller eksperter med mange km skiløb i benene. Nybegyndere har rig mulighed for at stå på brede blå boulevarder, mens de mere erfarne skiløbere kan begive sig ud på nye eventyr hver dag på skiferien. 

Selv hvis I vælger at være afsted i flere uger i træk, får I svært ved at nå ud på alle 1200 km skiløb, som Dolomitterne kan tilbyde jer. Én af de mest kendte skiture I kan begive jer ud på, når I tager på skiferie til Canazei, er den kendte Sella Ronda rute, hvor I står på ski igennem 4 hyggelige dale. I Canazei er hovedliften (kabinelift), placeret i bunden af byen, mens byens eneste pist ned fra det fantastiske skiområde, også kaldet skovpisten, ender i toppen af byen.

Varierende skiløb for alle i Canazei

Selvom man kan blive lidt overvældet af alle de sneklædte piste-kilometer, så er Canazei by ikke større end en lille landsby, hvor man nemt kan danne sig et overblik og gå fra ende til anden på kort tid. Så I kan roligt bruge jeres energi ude på pisterne i stedet for byvandring. 

Ved bunden af hovedliften findes der tilmed et mindre begynderområde til dem, der prøver at stå på ski for første gang eller vil pudse formen af. Her er der fokus på at give både børn og voksne en god start på deres skikarriere, så I kan rolig booke en skiskole tid hos de kyndige skilærere i byen. Når I føler jer trygge på skiene, tager I kabineliften op til toppen af bjerget, hvor der er store boulevarder, hvor I kan lave store sving hele vejen ned ad pisten. 

I nabobyen Campitello ligger byens hovedlift (kabinelift) ligeledes i bunden af byen. Liften fører jer hele vejen op til 2455 meters højde, så I med det samme kan opleve den knitrende sne under skiene. Når skidagen går på held, kan I blot tage liften ned til byen igen. Alternativt kan I tage skovpisten ned til nabobyen Canazei og derfra tage med skibussen de 2,5 km hjem til Campitello.

Aktiviteter udenfor pisten i Canazei og Campitello

Området omkring Canazei byder på meget mere end skiløb i storslåede snerige omgivelser. I kan blandt andet tage en tur i svømmehallen med tilhørende wellnessafdeling. Så kan I forkæle jer selv efter en lang dag på ski. I kan også runde dagen af med en sjov tur på bowlingbanen og dyste mod hinanden i at vælte kegler. Endeligt kan I også slutte af dagen af med et par piruetter på skøjtebanen, som I også finder i området. 

Hvis I er til endnu flere oplevelser i snelandskabet, kan I prøve kræfter med både isklating, kælkning, hundeslæde og langrend. Og når dagen går på hæld, og I har lyst til fest og farver, er der rig mulighed for dette på nogle af byens mange forskellige hyggelige afterskibarer.

De mest populære boliger og hoteller i Canazei/Campitello/Alba

På Skiferie.dk kan du finde et stort udvalg af hyggeligt hytter, lækre lejligheder og herlige hoteller, som du kan booke dig ind i når du skal besøge Canazei og dolomitterne. Se fx nærmere på vores gæsters favoritter: 

  • Garni Serena ligger midt i Canazeis centrum og har kun 300 meter til skovpisten. Hyggeligt lille morgenmadspensionat. 
  • Residence Casa Canazei er placeret smukt i mellem Alba og Canazei, kun 450 m til liften. Rummelige og hyggelige lejligheder med gode faciliteter.  
  • Park Hotel Faloria er et klassisk skihotel i Canazei som gennemgår en renovering frem til vintersæsonen 2020, så I kan glæde jer til at nyde de nye faciliteter. Beliggende kun 200 mr til liften.