Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Tag på skiferie til snesikre Canazei i Italien


Canazei ankomstdage Canazei skiloeber paa pist Canazei bjergtoppe i aftensolen

Charmerende alpeby i ét af verdens største skiområder

Canazei er en lille landsby, der ligger op til ét af verdens største skiområder. Her kan I glæde jer til skiløb på hele 1220 kilometers pister. Så hvad enten I er til fart over feltet, ned ad stejle sorte nedfarter eller til store lækre carving-sving på de brede boulevarder, eller måske noget helt tredje, så vil Canazei bestemt ikke skuffe jer. Her finder I suverænt skiløb for enhver smag! Læs mere

Fra: 1.459 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
35 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • Ingen
 • 331 km
 • 737 km
 • 152 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  06.02 til 13.02
  Torsdag - Torsdag
  07.02 til 14.02
  Fredag - Fredag
  08.02 til 15.02
  Lørdag - Lørdag
  06.02 til 10.02
  Torsdag - Mandag
  06.02 til 11.02
  Torsdag - Tirsdag
  06.02 til 12.02
  Torsdag - Onsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Hvorfor vælge Canazei?

  Hvorfor vælge Canazei?

  Hyggelig alpestemning og gode skiforhold
  Tæt på grænsen til Østrig i det nordlige Italien, finder I de hyggelige alpebyer Canazei og Campitello. Byerne summer af hyggelig alpestemning, gode italienske restauranter og skønne vinbarer. Faktisk er hele tre af Canazei´s restauranter anbefalet af Michelin Guiden.

  Priserne er også til at juble over, for I kan nemt få et lækkert italiensk måltid inklusiv vin, sodavand eller øl for under 100 kr pr. person - både i selve byen og oppe på pisterne! 

  Canazei by er den mest populære af alpebyerne, som støder op til skiområdet Dolomitterne. Dette skyldes det store fokus, som de danske rejseselskaber har haft på lige netop denne by igennem de sidste 15 år. Men mange af Canazei´s nabobyer har lige så meget at byde på – og ofte til en lidt billigere penge, da disse ikke er lige så kendte. 

  Vi har derfor nøje udvalgt forskellige typer skiboliger, så I kan finde lige præcis den skibolig i Canazei, som passer bedst til jeres egne ønsker til skiferien i Canazei.
  Ski i Dolomitterne - ét af verdens største skiområder!

  Ski i Dolomitterne - ét af verdens største skiområder!

  Med over 1200 kilometer pister bliver skiløbet ikke større og bedre. Her er noget for enhver smag, hvad enten I er nybegyndere, øvede eller eksperter med mange kilometer skiløb i benene.

  Nybegyndere har rig mulighed for at stå på brede blå boulevarder, mens de mere erfarne skiløbere kan begive sig ud på nye eventyr hver dag på skiferien.

  Selv hvis I vælger at være afsted i flere uger i træk, får I svært ved at nå ud på alle 1200 kilometers skiløb, som Dolomitterne kan tilbyde jer. 

  Én af de mest kendte skiture I kan begive jer ud på, når I tager på skiferie til Canazei, er den kendte Sella Ronda rute, hvor I står på ski igennem 4 hyggelige dale. 
   
  I Canazei er hovedliften (kabinelift), placeret i bunden af byen, mens byens eneste pist ned fra det fantastiske skiområde, også kaldet skovpisten, ender i toppen af byen.
  Varierende skiløb for alle i Canazei

  Varierende skiløb for alle i Canazei

  Selvom man kan blive lidt overvældet af alle de sneklædte piste-kilometer, så er Canazei by ikke større end en lille landsby, hvor man nemt kan danne sig et overblik og gå fra ende til anden på kort tid.

  Så I kan roligt bruge jeres energi ude på pisterne i stedet for byvandring. Ved bunden af hovedliften findes der tilmed et mindre begynderområde til dem, der prøver at stå på ski for første gang eller vil pudse formen af.

  Her er der fokus på at give både børn og voksne en god start på deres skikarriere, så I kan rolig booke en skiskole tid hos de kyndige skilærere i byen.

  Når I føler jer trygge på skiene, tager I kabineliften op til toppen af bjerget, hvor der er store boulevarder, hvor I kan lave store sving hele vejen ned ad pisten.
   
  I nabobyen Campitello ligger byens hovedlift (kabinelift) ligeledes i bunden af byen. Liften fører jer hele vejen op til 2455 meters højde, så I med det samme kan opleve den knitrende sne under skiene.

  Når skidagen går på held, kan I blot tage liften ned til byen igen. Alternativt kan I tage skovpisten ned til nabobyen Canazei og derfra tage med skibussen de 2,5 km hjem til Campitello.
  Aktiviteter udenfor pisten i Canazei og Campitello

  Aktiviteter udenfor pisten i Canazei og Campitello

  Området omkring Canazei byder på meget mere end skiløb i storslåede snerige omgivelser. I kan blandt andet tage en tur i svømmehallen med tilhørende wellness afdeling. Så kan I forkæle jer selv efter en lang dag på ski.  

  I kan også runde dagen af med en sjov tur på bowlingbanen og dyste mod hinanden i at vælte kegler. Endeligt kan I også slutte af dagen af med et par piruetter på skøjtebanen, som I også finder i området.  

  Hvis I er til endnu flere oplevelser i snelandskabet, kan I prøve kræfter med både isklating, kælkning, hundeslæde og langrend.

  Og når dagen går på hæld, og I har lyst til fest og farver, er der rig mulighed for dette på nogle af byens mange forskellige hyggelige afterski barer.
  Tag bussen til Canazei

  Tag bussen til Canazei

  Der findes intet bedre end at ankomme veludhvilet til skiferien og en af de bedste måder at gøre dette på er at tage bussen på skiferie. SneXpressen kører hver uge igennem hele sæsonen til Canazei med en masse skiglade gæster. Tag fra flade Danmark om fredagen med bussen og ankom nede i snefyldte Canazei lørdag morgen til en dag på ski.

  I bussen bliver der vist familiefilm på vejen og der er mulighed for at købe varme og kolde drikke undervejs af de servicemindede chauffører. Ugen efter, lørdag aften, går turen tilbage mod Danmark. Efter en sidste dag på ski kan I sætte jer godt tilrette på de bløde sæder og lukke øjnene. Når I åbner dem igen dagen efter, er I ved den Danske grænse og lige ved at være hjemme. Læs mere om turen ned til Canazei her.

  Luk vinduet X