Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Alpestemning i enkle lejligheder

Residence Casa Canazei er beliggende i Canazei´s nabo by - Alba di Canazei, som ligger 900 meter fra Canazei. Fra Alba di Canazei går der en lift og pist op til det fantatsiske skiområde. Hvis I benytter jer af liften, som ligger i Alba er der 450 meter, mens der er 900 meter til liften i Canazei. Mange lokale bruger netop at tage til Alba for at undgå den lange liftkø om morgenen i Canazei. Hvis I ikke ønsker at gå, så stopper den lokale bus kun 50 meter fra døren. Det koster 2 euro pr dag for at benytte sig af bussen. Ved begge lifter er der gode parkeringsmuligheder, så I vil også sagtens kunne tage bilen, hvis benene en af dagene er for trætte til at gå. Lejlighederne er alle indrettet forskelligt, men i ægte alpestil. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Piste: 450m
 • Lift: 450m
 • Skibus: 50m
 • Centrum: 300m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Faciliteter i Casa Canazei

  Faciliteter i Casa Canazei

  Til lejlighederne er der en garage, hvor I gratis kan stille bilen. Derudover er der inkluderet rengøring i prisen, med undtagelse af køkkenet, som i selv skal gøre rent. 

  I lejlighedsbygningen finder i et stort opholdsrum, reception, skirum, legerum for børn, bar og Wifi. Derudover kan I også benytte bygningens sauna mod en merbetaling på 5 euro pr person. 

  Hvis I har behov for at få vasket skiundertøjet og de sure skistrømper, så er der ligeledes mulighed for at benytte stedets vaskemaskine og tørretumbler for et mindre beløb.

  Prisen inkluderer sengelinned, håndklæder og slutrengøring.
  Mere om Alba di Canazei

  Mere om Alba di Canazei

  Alba er en lille bydel som ligger et par minutter fra Canazei. Skiområdet er det samme, men man får en god start fra Alba idet der er en gondol, der fører én op i terrænet. Vel oppe løsner morgen-køen, og der er rigeligt med plads til alle. Inde i selve Canazei kan der godt være lidt kødannelse om morgenen til alle er kommet op og har fordelt sig.
  Der kører skibus i alle døgnets lyse timer, og de kører med kun få minutters mellemrum.
  Luk vinduet X