Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie St. Anton am Arlberg

Skiferie i St. Anton am Arlberg - Få en uforglemmelig skiferie i Østrig

St. Anton am Arlberg er et af de mest snesikre områder i Alperne. Her venter pister, der tilfredsstiller alle - lige fra nybegyndere til mere øvede skiløbere. Selve byen ligger 1.200 m.o.h. og er en typisk tyrolerby med et væld af gode restauranter og hyggelige beværtninger med et livligt afterski miljø. Her er der mange diskoteker og flere steder med levende musik og dans.Skiferie i St. Anton am Arlberg - Få en uforglemmelig skiferie i Østrig
St. Anton am Arlberg er et af de mest snesikre områder i Alperne. Her venter pister, der tilfredsstiller alle - lige fra nybegyndere til mere øvede skiløbere. Selve byen ligger 1.200 m.o.h. og er en typisk tyrolerby med et væld af gode restauranter og hyggelige beværtninger med et livligt afterski miljø. Her er der mange diskoteker og flere steder med levende musik og dans. Læs mere

Skiferie og skirejser til St. Anton am Arlberg

Alt om ski i St. Anton am Arlberg

St. Anton am Arlberg er et snedækket paradis af højeste kaliber. Denne moderne ferieby, har formået at bevare sin traditionelle charme og stemning. Gæstfrihed og tyroler atmosfære er lige så meget et varemærke af St. Anton, som den internationale kosmopolitiske karakter. Området tilbyder ikke kun en kolossal mængde bjergtoppe og fantastiske pister, det har også alle de bekvemmeligheder du kan forvente fra et topkvalitets ferieparadis. Book din skiferie til St. Anton gennem skiferie.dk eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter til at skabe den perfekte skiferie for dig og din familie. Kontakt vores erfarne skientusiaster på 7015 3939.

De mest populære hoteller og hytter i St. Anton

Hos Skiferie.dk tilbyder vi et væld af hyggelige hytter og flotte lejligheder, som du og din familie trygt kan indlogere jer i på jeres næste skiferie til St. Anton i Østrig. Nedenfor har vi listet nogle af de mest populære boliger i området.  Hotel Arlberg er et flot og charmerende hotel, der ligger midt i centrum af St. Anton med både lift og indkøb inden for rækkevidde. Hotellet tilbyder desuden ski-in/ski-out, når sneen tillader det. Læs mere her. Hotel Karl Schranz er et dejligt hotel beliggende i fredelige omgivelser blot 600m fra Galzig liften, der bringer dig direkte til skiområdet. Hotellet tilbyder gratis shuttlebus, som kører til både lift og centrum. Læs mere her.

Skimuligheder i St. Anton

St. Anton har altid været berømt for sin betagende skønhed, den pålidelige snemængde og den fremragende kvalitet af pister og lifter. Området har i alt 87 lifter og tilbyder den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. I St. Anton finder du ikke mindre end 305 km afmærkede pister, fremragende præparerede pister til alle niveauer og mere end 200 km off-pister. Desuden tilbyder skidestinationen også et utal af udfordrende stejle skråninger, dybe sneløjper, showboard park og et hav af hyggelige restauranter og caféer.  

Snowboard & snowpark

I St. Anton finder du ikke blot et utal af pister og betagende sceneri, men skiområdet tilbyder også en kæmpe arena i innovativt design nemlig Stanton park. Parken har længe været samlingspunktet for ægte freestyle entusiaster.  Hvis du ikke kun vil nyde de endeløse pister, men også er på udkig efter en mesterlig formet snowpark, så er Stanton Park lige noget for dig. Parken er let tilgængelig og huser hele 2 lifter. For dig som ønsker at se, hvad der foregår i parken, men på en mere afslappet måde, så vil det være muligt at benytte den omkringliggende terrasse, som byder på både barer og restauranter.  

Børnenes paradis

St. Anton am Arlberg tilbyder et hav af gode programmer for både børn og deres forældre. St. Anton am Arlberg er det rene børneparadis. Her har man blandt andet mulighed for at opleve Märchenwiese, Geländegarten eller den glidende Orgelbahn! Alle skiinstruktører i St. Anton er dygtige børneinstruktører og har masser af tålmodighed, fantasi og forståelse. Området tilbyder desuden en Kindergarten for de små mellem et halvt til 2 år, som er ideel for de forældre, der elsker skiløb. Derudover vil det være muligt at få passet børnene efter skiskole og/eller Kindergarten, hvis dette ønskes.  

Ski- & snowboard skole

Arlberg skiområdet dækker over en lang række landsbyer heriblandt St. Anton, St. Christoph, Zürs og Lech am Arlberg, som alt i alt danner de perfekte rammer for et af Europas største og mest fantastiske vintersportsområder. Området dækker 87 lifter og uendelige skiløbsmuligheder. I området findes der blandt andet ski- og snowboard instruktører samt ski- og bjerg guider. I St. Anton alene finder du mere end 17 ski- og snowboard skoler samt 26 enkeltmands skiskoler. Så der er rig mulighed for at blive bedre på skiene eller snowboardet, hvad end du er helt grøn nybegynder eller har et par år på bagen, men ønsker at blive endnu bedre.