Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Branäs


Sne / Ski Garanti Branäs


I Branäs er der snegaranti og du kan derfor trygt bestille din skiferie i god tid. Snegarantien gælder i skisæsonen. Med snegarantien er du sikret at mindst to pister er åbne - ellers kan du afbestille og få pengene tilbage.  
Garantien gælder fra den 16/12-16 til 17/04/17.
Snegarantien dækker:

- Indkvartering
- Skiskole
- Skileje
- Liftkort

Gælder indtil 48 timer før ankomst og frem til kl. 11.00 dagen efter ankomst.

Perfekt skiområde for børn

Branäs ligger i det sydlige Sverige og er et perfekt skiområde for børnefamilier. Her er fantastisk skiløb, gode børneforhold, og moderne liftsystem med gondol. Branäs tilbyder de perfekte rammer for en skiferie med sikkerheden og trygheden i top, og destinationen er endda blevet kåret som den bedste svenske familiedestination i flere år. Læs mere

Fra: 325 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
72 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 8 km
 • 10 km
 • 5 km
 • 1 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  19.01 til 23.01
  Søndag - Torsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  På skiferie i Branäs

  På skiferie i Branäs

  Skiferie for hele familien
  Branäs er den perfekte skidestination for børnefamilier. Her er børnevenligheden i top og der masser af sjov i vente. I kan desuden finde moderne og hyggelige boliger der ligger tæt på både pist, lift og by. Rejsetiden fra Danmark er forholdsvis kort, hvilket også gør det nemmere at rejse med små børn. 

  Lyder dette som noget for dig og din familie? Så kan du
  booke skiferie til Branäs i Sverige online her på siden eller kontakte vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. De kender alle til området og kan hjælpe dig med at finde den perfekte indkvartering, og dele erfaringer og gode råd med dig.
  Skiterrænet i Branäs

  Skiterrænet i Branäs

  Fantastisk børneområde
  Branäs har et meget familievenligt terræn, hvor der er god plads på de brede pister. Destinationen har moderne gondollift, som gør det nemt at transportere sig rundt mellem pisterne. Børnevenligheden viser sig i sandhed i det fantastiske børneskiområde, som også er blevet kåret som Sveriges bedste af flere omgange. Dette betyder dog ikke, at der ikke er noget for de lidt mere øvede skiløbere. Der er både sorte pister, snowpark med udfordringer og Sveriges længste nedfart på mere end 2,5 km. Vil man hellere tage den lidt med ro og opleve den smukke svenske natur i hvidt idyl, så har Branäs mere end 20 km langrendsspor. Dette svenske område er derfor perfekt til hvilken som helst skiløber - store som små, øvede som nybegyndere.
  På ski i børneparadiset

  På ski i børneparadiset

  For både store og små børn
  Af flere omgange er Bränas skiområde blevet kåret som Sveriges bedste til børn - og det er der god grund til! Her er en lang række børnebakker med mange grønne pister. Skulle børnene være lidt usikre på pisten, så er det muligt at få en af de fantastiske skilærere som en hjælp, så børnene kan få en tryg start på ski i de bedste rammer. Inden for kort tid, vil de kunne stå på ski i terrænet med resten af familien.
  Til de lidt større børn, er der gode muligheder for at udfordre sig selv lidt. Her er områdets snowpark en sikker vinder! Der er både hop, rails og en stor luftpude i forskellige niveauer, så alle kan prøve at få en smag af adrenalinsuset.
  Aktiviteter uden for pisten

  Aktiviteter uden for pisten

  Underholdning alle vegne
  I Branäs er det muligt at afprøve flere sjove aktiviteter som  ikke foregår med ski eller snowboard på fødderne. Så hvis benene er lidt trætte, kan man altid underholdes på anden vis. I den hyggelige by er det muligt at finde skønne restauranter og stemningsfulde caféer og barområder. Vil man stadig gerne ud i sneen, kan man få sig en kælketur eller kører på snescooter. Der vil også være aftenski, hvor man kan suse ned af de oplyste pister. Adrenalinsuset vil du kunne finde på bobslæden, og ønsker du lidt mere spænding, så er der mulighed for at afprøve paragliding. Skiområdet i Branäs er en oplevelse ud over det sædvanlige!
  Luk vinduet X