Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Branäs


Sne / Ski Garanti Branäs


I Branäs er der snegaranti og du kan derfor trygt bestille din skiferie i god tid. Snegarantien gælder i skisæsonen. Med snegarantien er du sikret at mindst to pister er åbne - ellers kan du afbestille og få pengene tilbage.  
Garantien gælder fra den 16/12-16 til 17/04/17.
Snegarantien dækker:

- Indkvartering
- Skiskole
- Skileje
- Liftkort

Gælder indtil 48 timer før ankomst og frem til kl. 11.00 dagen efter ankomst.

Perfekt skiområde for børnefamilier

Branäs ligger i det sydlige Sverige og er et perfekt skiområde for børnefamilier. Her finder I fantastisk skiløb, gode børneforhold og moderne liftsystem med gondol. Branäs tilbyder de perfekte rammer for en yderst børnevenlig skiferie med sikkerheden og trygheden i top - Branäs er endda flere år i træk blevet kåret som det bedste skiområde for børnefamilier! Læs mere

Fra: 1.043 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
35 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 8 km
 • 10 km
 • 5 km
 • 1 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  14.02 til 18.02
  Søndag - Torsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Børnefamiliernes favorit i Branäs

  Børnefamiliernes favorit i Branäs

  Skiferie for hele familien
  Branäs er den perfekte skidestination for børnefamilier. Her er børnevenligheden i top og der masser af sjov i vente. 

  I kan desuden finde moderne og hyggelige boliger der ligger tæt på både pist, lift og by. Rejsetiden fra Danmark er forholdsvis kort, hvilket også gør det nemmere at rejse med små børn. 

  Lyder dette som noget for dig og din familie? Så kan du
  booke skiferie til Branäs i Sverige online her på siden eller kontakte vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. 

  Vores skieksperter kender alle til Branäs, og kan hjælpe dig med at finde den perfekte indkvartering, dele erfaringer og gode råd med dig.
  Varieret skiterræn i Branäs

  Varieret skiterræn i Branäs

  Fantastisk børneområde
  Branäs har et meget familievenligt skiterræn, hvor der er god plads på de brede pister. Branäs har moderne gondollift, som gør det nemt at transportere sig rundt mellem pisterne.  

  Børnevenligheden viser sig i sandhed i det fantastiske børneskiområde, som også er blevet kåret som Sveriges bedste af flere omgange. Dette betyder dog ikke, at der ikke er noget for de lidt mere øvede skiløbere - I finder både sorte pister, snowpark med udfordringer og Sveriges længste nedfart på mere end 2,5 km. 

  Vil I hellere tage den lidt med ro og opleve det smukke svenske snelandskab, så har Branäs mere end 20 km langrendsspor. Skidestinationen Branäs er derfor perfekt til hvilken som helst skiløber - store som små, øvede som nybegyndere.
  Børnenes skiparadis i Branäs

  Børnenes skiparadis i Branäs

  Optimalt skiløb for både store og små børn
  Af flere omgange er Bränas blevet kåret som Sveriges bedste skiområde til børnefamilier - og det er der god grund til! Hér finder I en lang række børnebakker med mange grønne pister. 

  Skulle børnene være lidt usikre på pisten, så er det muligt at få hjælp af de fantastiske skilærere, så børnene kan få en god start på ski i trygge rammer. Inden for kort tid, vil børnene kunne stå på ski i terrænet sammen med resten af familien.

  Til de lidt større børn, er der gode muligheder for at udfordre sig selv lidt. Her er områdets snowpark en sikker vinder! Der finder I både hop, rails og en stor luftpude i forskellige niveauer, så alle kan prøve at få en smag af adrenalinsuset.
  Spændende aktiviteter uden for pisten i Branäs

  Spændende aktiviteter uden for pisten i Branäs

  Masser af aktiviteter og underholdning
  I Branäs er det muligt, at prøve kræfter med flere sjove aktiviteter som ikke foregår med ski eller snowboard på fødderne. Så hvis benene er lidt trætte, kan man altid underholdes på anden vis.

  I den hyggelige by er det muligt at finde skønne restauranter og stemningsfulde caféer og barområder. Vil man stadig gerne ud i sneen, kan man få sig en kælketur eller køre på snescooter. Der vil også være aftenski, hvor man kan suse ned af de oplyste pister.

  Adrenalinsuset vil du kunne finde på bobslæden, og ønsker du lidt mere spænding, så er der mulighed for at afprøve paragliding. Skiområdet i Branäs er en oplevelse ud over det sædvanlige!
  Luk vinduet X