Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Branäs

Kåret som det bedste familieområde

Branäs i det sydlige Sverige er flere år i træk blevet kåret som det bedste skiområde til skiferien med børn tæt på Danmark. Oplev fantastisk skiløb, gode børneforhold og et moderne liftsystem med hurtig og nem gondollift til toppen.Kåret som det bedste familieområde
Branäs i det sydlige Sverige er flere år i træk blevet kåret som det bedste skiområde til skiferien med børn tæt på Danmark. Oplev fantastisk skiløb, gode børneforhold og et moderne liftsystem med hurtig og nem gondollift til toppen. Læs mere

Skiferie til Branäs i Sverige

Branäs er børnefamiliernes favorit

Branäs er den perfekte skidestination for børnefamilier med børnevenligheden helt i top og masser af sjov i vente. I kan desuden finde moderne og hyggelige boliger, der ligger tæt på både pist, lift og by. Rejsetiden fra Danmark er forholdsvis kort, hvilket også gør det nemmere at rejse med små børn. 

Lyder dette som noget for dig og din familie? Så kan du booke skiferie til Branäs i Sverige online her på siden eller kontakte vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 3939. 

Optimalt skiløb for store og små

Af flere omgange er Bränas blevet kåret som Sveriges bedste skiområde til børnefamilier - og det er der god grund til med en lang række af børnebakker med mange grønne pister. 

Skulle børnene være lidt usikre på pisten, så er det muligt at få hjælp af de fantastiske skilærere, så børnene kan få en god start på ski i trygge rammer. Inden for kort tid vil børnene kunne stå på ski i terrænet sammen med resten af familien. 

Til de lidt større børn, er der gode muligheder for at udfordre sig selv lidt. Her er områdets Snow Park en sikker vinder! Der finder I både hop, rails og en stor luftpude i forskellige niveauer, så alle kan prøve at få en smag af adrenalinsuset.

Skiparadiset Branäs i smuk natur

Branäs har et meget familievenligt skiterræn, hvor der er god plads på de brede pister og en moderne gondollift, som gør det nemt at transportere sig rundt mellem pisterne. Børnevenligheden viser sig i sandhed i det fantastiske børneskiområde, som også er blevet kåret som Sveriges bedste af flere omgange. 

Det betyder dog ikke, at der ikke er noget for de lidt mere øvede skiløbere - I finder både sorte pister, Snow Park med udfordringer og Sveriges længste nedfart på mere end 2,5 km. 

Vil I hellere tage den lidt med ro og opleve det smukke svenske snelandskab, så har Branäs mere end 20 km langrendsspor.

Aktiviteter uden for pisten i Branäs

I Branäs er det muligt at prøve kræfter med flere sjove aktiviteter, som ikke foregår med ski eller snowboard på fødderne. Så hvis benene er lidt trætte, kan I altid underholdes på anden vis. I den hyggelige by er det muligt at finde skønne restauranter og stemningsfulde caféer samt barområder. 

Vil familien stadig gerne ud i sneen, kan I få jer en kælketur eller køre på snescooter. Der vil også være aftenski, hvor hele familien kan suse ned af de oplyste pister. Adrenalinsuset vil du kunne finde på bobslæden, og ønsker du lidt mere spænding, så er der mulighed for at afprøve paragliding. 

Skiområdet i Branäs er en oplevelse ud over det sædvanlige!