Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie til Bad Gastein - Skiferie med kurby, off piste og Østrigsk charme


Bad Gastein ankomstdage Bad Gastein skiloeb Bad Gastein landskab Bad Gastein bjerge Bad Gastein pist Bad Gastein boern Bad Gastein boern på ski Bad Gastein off pist Bad Gastein off pist Bad Gastein skiloeb Bad Gastein langrend Bad Gastein kabinelift Bad Gastein stollift Bad Gastein langrend Bad Gastein langrend Bad Gastein landskab Bad Gastein familie på ski Bad Gastein kabinelift Bad Gastein pause på pisten Bad Gastein restuarant Bad Gastein venner som slapper af på pisten Bad Gastein øl og venner Bad Gastein gangbro Bad Gastein kealk Bad Gastein hestevogn Bad Gastein hytte Bad Gastein sø Bad Gastein by Bad Gastein by Bad Gastein centrum

Skiferie i Bad Gastein - Et fantastisk skiområde

Bad Gastein er et stort, lækkert skiområde med plads til både nybegyndere og erfarne skiløbere. Her vil I opleve et fantastisk godt og varieret skiløb, og mange andre spændende oplevelser og aktiviteter. Byen er meget hyggelig og her finder du bl.a. velkendte bierstuber, knejper, restauranter, afterski-barer og gode butikker. Efter en lang dag på ski kan I komme helt ned i gear i de varme kilder i Felsentherme, som er et stort udendørs badeanlæg med varmt og helbredende termisk vand. Læs mere

Fra: 2.983 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
13 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 60 km
 • 117 km
 • 24 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om Bad Gastein

  Alt om Bad Gastein

  Et stort og populært skiområde
  Bad Gastein er en dejlig by beliggende i det centrale Østrig. Byen er en del af et stort skiområde med over 200 km pister, og har de seneste år opnået en fantastisk popularitet. Mange af hotellerne i Bad Gastein har termiske bade, hvor I kan koble helt af efter en lang dag på ski. I finder desuden et væld af restauranter og butikker. Bad Gastein er et sandt vinterparadis og her vil både nybegyndere og erfarne skiløbere uden tvivl få en uforglemmelig skiferie.

  Find og book jeres næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. De sidder klar til at give jer gode råd og vejledning i valget om den helt perfekte skiferie, der passer til netop jeres ønsker og behov.
  Et skiområde med mange muligheder

  Et skiområde med mange muligheder

  Skiområdet ved Bad Gastein byder på intet mindre end 200 km pister og 47 lifter. Skiområdet har en blanding af blå, røde og sorte pister, hvilket kan være en spændende udfordring for nybegyndere. Skiområdet kan nemt og hurtigt nås fra Bad Gastein via lift eller skibusser. Her får I varieret skiløb med alt fra fine carvingpister til sorte afgrunde, og her er sneforholdene helt i top. Uanset vejret er I altid tæt på fantastisk skiløb, da skibusserne og de moderne gondoler fragter jer mellem de forskellige systemer ved Bad Gastein, Bad Hofgastein og Dorfgastein.

  Med et liftkort til Gasteinerdalen har I ligeledes mulighed for at benytte hele Ski Amadé, som dækker over næsten 800 km pister. I bil kan man nå mange af de forskellige områder, der hører til Ski Amadé.
  Dansk skiskole i Bad Gastein/Bad Hofgastein

  Dansk skiskole i Bad Gastein/Bad Hofgastein

  Uanset om I tager afsted som nybegyndere, der ønsker at få styr på teknikken eller erfarne skiløbere, der har blod på tanden efter nye udfordringer, kan I nyde godt af skiskolerne. Hos Skimundi og Skischule Bad Hofgastein kan I booke danske skiinstruktører. Her har I både mulighed for at få privatlektioner eller gruppeundervisning, og de dygtige instruktører står klar til at hjælpe jer, uanset hvilket niveau I ligger på.

  Offpiste og langrend
  Bad Gastein er det oplagte sted at tage hen, hvis man ønsker en oplevelsesrig skiferie. De mange muligheder for offpiste er fantastiske, og her er der stor variation i både terræn og hældning. I kan desuden opleve de mange langrendsløjper, som måler intet mindre end 45 km tilsammen.
   
  Der findes flere andre destinationer syd for den danske grænse som tilbyder dansk skiskole. Bliver klogere på den danske skiskole her.
  Skiløb for hele familien

  Skiløb for hele familien

  Når I tager afsted på skiferie som familie, venter der sjove aktiviteter og godt skiløb for både små og store. Her kan børnene møde skiområdets maskot Gasti, som står klar til at hjælpe på pisten. Uanset om I er til alpin eller snowboard, er skiområdet fantastisk for hele familien, og her er desuden et 300 kvm stort Fun Center med bl.a. internet, en biograf til de yngste, et klatreområde, bordfodbold og PlayStation. Centret er placeret ved Stubnerkogel liften.

  Aktiviteter for små og store
  Hvis I ønsker et afbræk fra skiløbet, kan I med glæde prøve kræfter med både skøjteløb og kælkning i selskab med hele familien.
  Aktiviteter i Bad Gastein

  Aktiviteter i Bad Gastein

  Termiske bade
  Efter en lang dag på ski kan I koble helt af i det varme vand i Felsentherme, som tilbyder stor variation af wellnessfaciliteter både inden- og udendørs. Bad Gastein er desuden kendt for sine mange varme kilder i undergrunden, og derfor har I mulighed for at finde en wellnessafdeling på mange af hotellerne i byen.

  Afterski
  Når I har fået fornyet energi med en omgang wellness, kan I med glæde tage ud at more jer. I Bad Gastein er det oplagt at besøge den store casino, opleve legendarisk afterski eller udforske nattelivets gader.
  Populære boliger i Bad Gastein

  Populære boliger i Bad Gastein

  Hos Skiferie.dk finder I en lang række skønne boliger, som I kan indlogere jer i. Læs mere om to af dem her:

  Bergparadies
  Bo trygt i natuskønne omgivelser i de skønne lejligheder i Dorfgastein. Her er der delvis ski in/ski out, og efter en lang dag på pisten kan I få ro i sindet i det termiske spa- og saunaområde.

  Hotel Palace
  Det moderne hotel er placeret i hyggelige Bad Hofgastein og byder på gode faciliteter, såsom en hyggelig restaurant, en café med lounge og et fantastisk wellnesscenter. 
   Tag bussen til Bad Gastein

  Tag bussen til Bad Gastein

  Kan I ikke fylde en hel bil op eller måske er der kun en der har kørekort og skal kører hele vejen selv, så er bussen til Bad Gastein den helt rigtige løsning for jer. Her kan I nemlig allerede fra afrejsen hjemme i Danmark begynde at nyde hinandens selskab på bussen sæder. Her er får I enten et stort bor eller klap-ud borde, så I kan spille kort, tegne, læse og meget mere på turen frem og tilbage. I bussen bliver der vist en familiefilm og der er mulighed for at købe kolde og varme drikkevarer. Bussen er perfekt til jer der ikke gider alt det praktiske ved at skulle kører afsted selv i egen bil og til dem der gerne vil have muligheden for at have 8 hele dage på ski. Bliv klogere på bussen til alperne her.

  Luk vinduet X