Book online eller ring til os!
7015 4141

Skiferie i Bad Gastein - Forkæl familien med en kejserlig skiferie og oplev varme kilder

Bad Gastein er et stort, lækkert skiområde med plads til både nybegyndere og erfarne skiløbere. Her vil I opleve et fantastisk godt og varieret skiløb, og mange andre spændende oplevelser og aktiviteter.Skiferie i Bad Gastein - Forkæl familien med en kejserlig skiferie og oplev varme kilder
Bad Gastein er et stort, lækkert skiområde med plads til både nybegyndere og erfarne skiløbere. Her vil I opleve et fantastisk godt og varieret skiløb, og mange andre spændende oplevelser og aktiviteter. Læs mere

Skiferie i Bad Gastein

Et stort og populært skiområde


Bad Gastein er en dejlig by beliggende i det centrale Østrig. Byen er en del af et stort skiområde med over 200 km pister, og har de seneste år opnået en fantastisk popularitet. Mange af hotellerne i Bad Gastein har termiske bade, hvor I kan koble helt af efter en lang dag på ski. I finder desuden et væld af restauranter og butikker. Bad Gastein er et sandt vinterparadis og her vil både nybegyndere og erfarne skiløbere uden tvivl få en uforglemmelig skiferie. Find og book jeres næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. De sidder klar til at give jer gode råd og vejledning i valget om den helt perfekte skiferie, der passer til netop jeres ønsker og behov.

Et skiområde med mange muligheder

Skiområdet ved Bad Gastein byder på intet mindre end 200 km pister og 47 lifter. Skiområdet har en blanding af blå, røde og sorte pister, hvilket kan være en spændende udfordring for nybegyndere. Skiområdet kan nemt og hurtigt nås fra Bad Gastein via lift eller skibusser. Her får I varieret skiløb med alt fra fine carvingpister til sorte afgrunde, og her er sneforholdene helt i top. Uanset vejret er I altid tæt på fantastisk skiløb, da skibusserne og de moderne gondoler fragter jer mellem de forskellige systemer ved Bad Gastein, Bad Hofgastein og Dorfgastein. Med et liftkort til Gasteinerdalen har I ligeledes mulighed for at benytte hele Ski Amadé, som dækker over næsten 800 km pister. I bil kan man nå mange af de forskellige områder, der hører til Ski Amadé.

Dansk skiskole i Bad Gastein/Bad Hofgastein

Uanset om I tager afsted som nybegyndere, der ønsker at få styr på teknikken eller erfarne skiløbere, der har blod på tanden efter nye udfordringer, kan I nyde godt af skiskolerne. Her er flere skiskoler der tilbyder danske skiinstruktører. Her har I både mulighed for at få privatlektioner eller gruppeundervisning, og de dygtige instruktører står klar til at hjælpe jer, uanset hvilket niveau I ligger på.  Offpiste og langrend Bad Gastein er det oplagte sted at tage hen, hvis man ønsker en oplevelsesrig skiferie. De mange muligheder for offpiste er fantastiske, og her er der stor variation i både terræn og hældning. I kan desuden opleve de mange langrendsløjper, som måler intet mindre end 45 km tilsammen. Der findes flere andre destinationer syd for den danske grænse som tilbyder dansk skiskole. 

Skiløb for hele familien

Når I tager afsted på skiferie som familie, venter der sjove aktiviteter og godt skiløb for både små og store. Her kan børnene møde skiområdets maskot Gasti, som står klar til at hjælpe på pisten. Uanset om I er til alpin eller snowboard, er skiområdet fantastisk for hele familien, og her er desuden et 300 kvm stort Fun Center med bl.a. internet, en biograf til de yngste, et klatreområde, bordfodbold og PlayStation. Centret er placeret ved Stubnerkogel liften. Aktiviteter for små og store Hvis I ønsker et afbræk fra skiløbet, kan I med glæde prøve kræfter med både skøjteløb og kælkning i selskab med hele familien.

Termiske bade og andre aktiviteter

Efter en lang dag på ski kan I koble helt af i det varme vand i Felsentherme, som tilbyder stor variation af wellnessfaciliteter både inden- og udendørs. Bad Gastein er desuden kendt for sine mange varme kilder i undergrunden, og derfor har I mulighed for at finde en wellnessafdeling på mange af hotellerne i byen. Afterski Når I har fået fornyet energi med en omgang wellness, kan I med glæde tage ud at more jer. I Bad Gastein er det oplagt at besøge den store casino, opleve legendarisk afterski eller udforske nattelivets gader.

Populære boliger i Bad Gastein

Hos Skiferie.dk finder I en lang række skønne boliger, som I kan indlogere jer i. Læs mere om to af dem her: Bergparadis: Bo trygt i natuskønne omgivelser i de skønne lejligheder i Dorfgastein. Her er der delvis ski in/ski out, og efter en lang dag på pisten kan I få ro i sindet i det termiske spa- og saunaområde. Hotel Palace: Det moderne hotel er placeret i hyggelige Bad Hofgastein og byder på gode faciliteter, såsom en hyggelig restaurant, en café med lounge og et fantastisk wellnesscenter.  

Tag bussen til Bad Gastein

Kan I ikke fylde en hel bil op eller måske er der kun en der har kørekort og skal kører hele vejen selv, så er bussen til Bad Gastein den helt rigtige løsning for jer. Her kan I nemlig allerede fra afrejsen hjemme i Danmark begynde at nyde hinandens selskab på bussen sæder. Her er får I enten et stort bor eller klap-ud borde, så I kan spille kort, tegne, læse og meget mere på turen frem og tilbage. I bussen bliver der vist en familiefilm og der er mulighed for at købe kolde og varme drikkevarer. Bussen er perfekt til jer der ikke gider alt det praktiske ved at skulle kører afsted selv i egen bil og til dem der gerne vil have muligheden for at have 8 hele dage på ski.

Bad Hofgastein - mere om

Kun et par km fra Bad Gastein finder du bydelen Bad Hofgastein. Denner bydel er eftertragtet af mange børnefamilier og  et mere voksent publikum. Man kan godt finde afterski her, men hvis det er det vilde afterski I ønsker, så er Bad gastein at foretrække. Ned gennem centrum af byen løber den hyggelige gågade, flakeret af mange små butikker, restauranter, cafeer. Bad Hofgastein har også sit eget Therme Bad som er et stort vandland med varmt vand fra naturlige kilder. Ved foden af skiområdet finder I et genialt børneområde og en af de længste pister, går fra toppen og helt ned i bunden her i Bad Hofgastein. Skiområdet hænger direkte sammen med bad gastein

Dorfgastein - mere om

Når I drejer fra hovedvejen og ind i Gasteinerdalen, så er Dorfgastein den første by I møde. Lidt ind til venstre ligger den hyggelige by men få hoteller, restauranter men til gengæld med et genialt børneområde ved foden af pisten. Tager I gondolen op til toppen, møde I skituristerne der netop er kommet op fra Grossarlsiden. Herfra har et et godt udvalg af nogle lange bredde pister i både røde og blå sværhedsgrader. Her er gode udfordringer til de dygtige skiløbere der gerne vil have sus under skiene. Skibussen kører herfra og over til både Bad Hofgastein og Bad Gastein.

Grossarl - mere om

Når man tager gondolen op til toppe i Dorfgastin, så ligger Grossarl for foden af pisterne. Grossarl er en rigtig alpeby med små traditionelle huse og restauranter side om side med dejlige hoteller. Pisterne her i Grossarl er bredde og til dels stejle, men her er også pister for de mindre øvede. Når der lige er faldet sne, er her fremragende off pist nedløb.