Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Bad Gastein

Tag på en kejserlig skiferie til Bad Gastein

Bad Gastein er et stort, lækkert skiområde med plads til både nybegyndere og erfarne skiløbere. Her vil I opleve et fantastisk godt og varieret skiløb, og mange andre spændende oplevelser og aktiviteter.Tag på en kejserlig skiferie til Bad Gastein
Bad Gastein er et stort, lækkert skiområde med plads til både nybegyndere og erfarne skiløbere. Her vil I opleve et fantastisk godt og varieret skiløb, og mange andre spændende oplevelser og aktiviteter. Læs mere

Skiferie i Bad Gastein

Et stort og populært skiområde

Tag på skiferie til Bad Gastein, som er en dejlig by beliggende i det centrale Østrig. Byen er en del af et stort skiområde med over 200 km pister, og har de seneste år opnået en fantastisk popularitet. 

Mange af hotellerne i Bad Gastein har termiske bade, hvor I kan koble helt af efter en lang dag på ski. I finder desuden et væld af restauranter og butikker. Bad Gastein er et sandt vinterparadis og her vil både nybegyndere og erfarne skiløbere uden tvivl få uforglemmelige timer på ski. 

Find og book jeres næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 3939. De sidder klar til at give jer gode råd og vejledning i valget om den helt perfekte skiferie, der passer til netop jeres ønsker og behov.

Et skiområde med mange muligheder

Skiområdet ved Bad Gastein byder på intet mindre end 200 km pister og 47 lifter. Skiområdet har en blanding af blå, røde og sorte pister, hvilket kan være en spændende udfordring for nybegyndere. 

Skiområdet kan nemt og hurtigt nås fra Bad Gastein via lift eller skibusser. Her får I varieret skiløb med alt fra fine carvingpister til sorte afgrunde, og her er sneforholdene helt i top. Uanset vejret er I altid tæt på fantastisk skiløb, da skibusserne og de moderne gondoler fragter jer mellem de forskellige systemer ved Bad Gastein, Bad Hofgastein og Dorfgastein. 

Med et liftkort til Gasteinerdalen har I ligeledes mulighed for at benytte hele Ski Amadé, som dækker over næsten 800 km pister. I bil kan man nå mange af de forskellige områder, der hører til Ski Amadé.

Dansk skiskole i Bad Gastein/Bad Hofgastein

Uanset om I tager afsted som nybegyndere, der ønsker at få styr på teknikken eller erfarne skiløbere, der har blod på tanden efter nye udfordringer, kan I nyde godt af skiskolerne, som ofte tilbyder danske skiinstruktører. Her har I både mulighed for at få privatlektioner eller gruppeundervisning, og de dygtige instruktører står klar til at hjælpe jer, uanset hvilket niveau I ligger på.  

Offpiste og langrend 
Bad Gastein er det oplagte sted at tage hen, hvis man ønsker en oplevelsesrig skiferie. De mange muligheder for offpiste er fantastiske, og her er der stor variation i både terræn og hældning. I kan desuden opleve de mange langrendsløjper, som måler intet mindre end 45 km tilsammen. Der findes flere andre destinationer syd for den danske grænse, som tilbyder dansk skiskole. 

Skiløb for hele familien

Når I tager afsted på skiferie som familie, venter der sjove aktiviteter og godt skiløb for både små og store. Her kan børnene møde skiområdets maskot, Gasti, som står klar til at hjælpe på pisten. Uanset om I er til alpin eller snowboard, er skiområdet fantastisk for hele familien. Oplev fx det 300 kvm store Fun Center med bl.a. internet, biograf til de yngste,  klatreområde, bordfodbold og PlayStation. Centret er placeret ved Stubnerkogel liften.

 Aktiviteter for små og store 
Hvis I ønsker et afbræk fra skiløbet, kan I med glæde prøve kræfter med både skøjteløb og kælkning i selskab med hele familien.

Termiske bade og andre aktiviteter

Efter en lang dag på ski kan I koble helt af i det varme vand i Felsentherme, som tilbyder stor variation af wellnessfaciliteter både inden- og udendørs. Bad Gastein er desuden kendt for sine mange varme kilder i undergrunden, og derfor har I mulighed for at finde en wellnessafdeling på mange af hotellerne i byen. 

Afterski 
Når I har fået fornyet energi med en omgang wellness, kan I med glæde tage ud at more jer. I Bad Gastein er det oplagt at besøge den store casino, opleve legendarisk afterski eller udforske nattelivets gader.

Populære boliger i Bad Gastein

Hos Skiferie.dk finder I en lang række skønne boliger, som I kan indlogere jer på, fx:

  • Bergparadis, hvor I bor trygt i naturskønne omgivelser i de moderne lejligheder i Dorfgastein med delvis ski in/ski out. Efter en lang dag på pisten kan I få ro i sindet i det termiske spa- og saunaområde. 
  • Hotel Palace er et moderne hotel, som er placeret i det hyggelige Bad Hofgastein og byder på gode faciliteter, såsom en hyggelig restaurant, en café med lounge og et fantastisk wellnesscenter.  

Bad Hofgastein - læs mere

Kun et par km fra Bad Gastein finder I bydelen Bad Hofgastein, der er eftertragtet af mange børnefamilier og  et mere voksent publikum. Man kan godt finde afterski her, men hvis det er det vilde afterski I ønsker, så er Bad gastein at foretrække. 

Ned gennem centrum af byen løber den hyggelige gågade, flankeret af mange små butikker, restauranter, cafeer. 

Bad Hofgastein har også sit eget Therme Bad, som er et stort vandland med varmt vand fra naturlige kilder. Ved foden af skiområdet finder I et genialt børneområde og en af de længste pister, går fra toppen og helt ned i bunden her i Bad Hofgastein. Skiområdet hænger direkte sammen med Bad Gastein.

Dorfgastein - læs mere

Når I drejer fra hovedvejen og ind i Gasteinerdalen, så er Dorfgastein den første by I møder. Lidt inde til venstre ligger den hyggelige by med få hoteller og restauranter, men til gengæld med et genialt børneområde ved foden af pisten. 

Tager I gondolen op til toppen, møde I skituristerne, der netop er kommet op fra Grossarlsiden. Herfra har et et godt udvalg af nogle lange bredde pister i både røde og blå sværhedsgrader. Her er gode udfordringer til de dygtige skiløbere der gerne vil have sus under skiene. Skibussen kører herfra og over til både Bad Hofgastein og Bad Gastein.

Grossarl - læs mere

Når I tager gondolen op til toppe i Dorfgastin, så ligger Grossarl for foden af pisterne. Grossarl er en rigtig alpeby med små traditionelle huse og restauranter side om side med dejlige hoteller. Pisterne her i Grossarl er bredde og til dels stejle, men her er også pister for de mindre øvede. Når der lige er faldet sne, er her fremragende off pist nedløb.