Book online eller ring til os!
7015 4141
Frisk brød-service
Morgenmad
Bestilles på stedet
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skibus
50 m
Skiskole
200 m
Bergparadies - Uforglemmelig luksus
Et ophold på Bergparadies er en uforglemmelig oplevelse. Her finder du 26 meget moderne og smukt møblerede ferielejligheder i Bad Gastein. Lejlighederne byder på alt, hvad hjertet begærer og kan huse alt mellem 2-10 personer. Lejlighederne er indrettet med alle faciliteter, du kunne ønske dig - med en hjemmelig atmosfære og i fredelige omgivelser. Bergparadies har desuden egen elevator. Læs mere
Frisk brød-service
Morgenmad
Bestilles på stedet
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skibus
50 m
Skiskole
200 m
Afstand til piste / lift
Mindre end 100 m.
Ski information
Skiskole
200 m
Langrend
100 m
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skibus
50 m
Måltider
Frisk brød-service
Morgenmad
Bestilles på stedet
Poolområde
Badeland
10 km
Butikker
Centrum
Fra 100-400 meter
Skishop
200 m
Indkøb
200 m
Generelt
Reception
Internet
Wifi
Gratis på hele hotellet
Parkering
Parkering
Begrænsede parkeringspladser - Gratis
Restaurant/bar
Bar
200 m
Café
200 m
Restaurant
200 m

Velkommen til Bergparadies

Læs mere om Bergparadies her

Hos Bergparadies finder du komfortable og moderne lejligheder med en indretning i høj kvalitet. Herfra er der en perfekt beliggenhed midt i Gastein-dalen, hvorfra der er en guddommelig udsigt udover de majestætiske bjerge. Lejlighederne ligger med direkte adgang til det gode skiområde i Dorfgastein og blot 50 meter fra stedet, kører skibussen til de andre dele af Gasteinerdalen. 200 meter fra feriestedet findes indkøbsmuligheder, restauranter, skiudlejning osv. 

Bergparadies er det perfekte valg for familier og grupper der ønsker at bo lækkert på skiferien, og samtidig være tæt på de store oplevelser i sneen. Med et ophold på Bergparadies vil I få jer en fantastisk skiferieoplevelse med høj komfort og luksus.

Den rene luksus

Faciliteter på Bergparadies
Bergparadies inkluderer mange tjenester I kan gøre nytte af. Reception vil give jer informationer omkring muligheder for sports- og dagture. Endvidere er der fri adgang til det termiske spa- og saunaområde i Alpentherme Gastein, hvor I kan slappe af efter en lang dag på pisten.

På Bergparadies kan du købe en morgenbuffet, hvorfra I kan nyde dagens første solstråler gennem de store panoramavinduer. Her kan du forkæle dig selv med en solid morgenmad med friske æg, pølser, ost, frugt, yoghurt og meget andet. Her er både regionale og hjemmelavede produkter. Til aften vil I også kunne finde fremragende mad.

Skiområdet

Dorfgastein skiområdet er en del af Ski Amadé, som også rummer Bad Gastein, Wagrain og mange flere områder. Det betyder at dit liftkort passer til alle de områder der ligger inde for Ski Amadé. Dorfgastein hænger ikke direkte sammen med Bad Gastein, men til gengæld med det meget lækre skiområde Grossarl.
Dorfgastein er både til store og små, øvede og nybegyndere, skiløbere og snowboardere. Man tager op fra Dorfgastein siden, og løber ned på Grossarl siden. Lange bredde veltrimmede pister, børneområder og off pist og så meget mere venter.
Ønsker du at stå på ski i Bad Gastein, så er det bare at hoppe på den gratis skibus og køre de par km er der.

Turiskskat betales på stedet fra 15 år - 3,5 Euro/nat/pers. (0-14 år 1,8 Euro) Reg. nummer SZGBERDO 50405-000311-2020