Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Store rummelige højkvalitets lejligheder i Dorfgastein

Bergparadies er et nybygget lejlighedshotel i den hyggelige skisportsby Dorfgastein. Her tilbydes lejligheder i forskellige størrelser med sovepladser for helt op til 10 personer. Lejlighederne og selve komplekset er bygget i flot moderne stil og indrettet så boligerne imødekommer alle de nødvendige behov for en skøn skiferie i Østrig, såsom gode køkkenfaciliteter, lækre badeværelser og behagelige senge. Umiddelbart ved huet ligger børnenes skiskole og liften der fører på toppen. Placeringen er virkelig ideel! Læs mere

Fra: 2.055 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
3 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Ski-in: Ja
 • Lift: 50m
 • Indkøb: 100m
 • Restaurant: 150m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Læs mere om Bergparadies her..

  Læs mere om Bergparadies her..

  Vi kender Bergparadies!
  Hos Bergparadies finder du komfortable og moderne lejligheder med en indretning i høj kvalitet. Herfra er der en perfekt beliggenhed midt i Gastein-dalen, hvorfra der er en guddommelig udsigt udover de majestætiske bjerge. Lejlighederne ligger med direkte adgang til det gode skiområde i Dorfgastein og blot 50 meter fra stedet, kører skibussen til de andre dele af Gasteinerdalen. 200 meter fra feriestedet findes indkøbsmuligheder, restauranter, skiudlejning osv. Bergparadies er det perfekte valg for familier og grupper der ønsker at bo lækkert på skiferien, og samtidig være tæt på de store oplevelser i sneen. Med et ophold på Bergparadies vil I få jer en fantastisk skiferieoplevelse med høj komfort og luksus.
  Den rene luksus

  Den rene luksus

  Faciliteter på Bergparadies
  Bergparadies inkluderer mange tjenester I kan gøre nytte af. Reception vil give jer informationer omkring muligheder for sports- og dagture. Endvidere er der fri adgang til det termiske spa- og saunaområde i Alpentherme Gastein, hvor I kan slappe af efter en lang dag på pisten.

  På Bergparadies kan du købe en morgenbuffet, hvorfra I kan nyde dagens første solstråler gennem de store panoramavinduer. Her kan du forkæle dig selv med en solid morgenmad med friske æg, pølser, ost, frugt, yoghurt og meget andet. Her er både regionale og hjemmelavede produkter. Til aften vil I også kunne finde fremragende mad.
  Skiområdet

  Skiområdet

  Dorfgastein skiområdet er en del af Ski Amadé, som også rummer Bad Gastein, Wagrain og mange flere områder. Det betyder at dit liftkort passer til alle de områder der ligger inde for Ski Amadé. Dorfgastein hænger ikke direkte sammen med Bad Gastein, men til gengæld med det meget lækre skiområde Grossarl.
  Dorfgastein er både til store og små, øvede og nybegyndere, skiløbere og snowboardere. Man tager op fra Dorfgastein siden, og løber ned på Grossarl siden. Lange bredde veltrimmede pister, børneområder og off pist og så meget mere venter.
  Ønsker du at stå på ski i Bad Gastein, så er det bare at hoppe på den gratis skibus og køre de par km er der.
  Luk vinduet X