Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Hotel Palace i Bad Gastein - hotel set udefra Hotel Palace i Bad Gastein - indendoers swimmingpool med liggestole Hotel Palace i Bad Gastein - liggestole ved indendoers swimmingpool Hotel Palace i Bad Gastein - wellnessomraade med bruser Hotel Palace i Bad Gastein - vin ved pejs Hotel Palace i Bad Gastein - loungeomraade Hotel Palace i Bad Gastein - indendoers motionsrum Hotel Palace i Bad Gastein - reception Hotel Palace i Bad Gastein - indendoers tennisbane

Hotel Palace - mere end blot et hotel

Hotel Palace er et 4-stjernet hotel i Bad Gastein med alt, hvad det indebærer. Hotellet ligger i en smuk park, hvorfra man kan nyde omgivelserne på de hyggelige stier. Desuden er der kun 500 meter til centrum. Hotellet har egen restaurant og et stort wellnessområde, hvor du kan forkæle dig selv med en tur i poolen eller en spabehandling. Hotellet har en række sportsaktiviteter og en indendørs legeplads til børnene. OBS: Super tilbud - Ved køb af et 6-dage liftkort til voksen fås GRATIS liftkort til børnene op til 15 år. Dette gælder ved køb af liftkort på Hotel Palace i perioden 13/3-14/4 2021 Læs mere

Fra: 1.955 DKK
pr. person, 3 dage
Vælg boligtype
3 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Centrum: 500m
 • 3/4 pension inkl. : Ja
 • Skibus: 100m
 • Lift: 800m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ¾ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Bestil skiferie og bo på Hotel Palace!

  Bestil skiferie og bo på Hotel Palace!

  Som gæst på Hotel Palace i Bad Hofgastein bliver du forkælet ud over det sædvanlige. Her er service og kvalitet i top. Der er garanti for at du vil nyde dit ophold her maksimalt. Desuden kan du nyde den smukke udsigt til den alpine verden fra balkonen på de komfortable værelser.

  Find og bestil familiens næste skiferie til Bad Hofgastein og bo på det skønne Hotel Palace. Book online her på skiferie.dk eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. De sidder klar med gode råd og kvalificeret vejledning, der kan hjælpe dig godt på vej.
  Halvpension plus!

  Halvpension plus!

  På Hotel Palace er Halvpension plus inklusiv i prisen. Halvpension plus består af en stor morgenmadsbuffet med bl.a. nybagt brød, æg, oste, skinker, youghurt, müsli, frisk frugt og meget mere! efter en dag på ski  venter jer om eftermiddagen en snack, ofte i form af en kage buffet. Til aftensmad serverer restauranten en overdådig og varierende buffet. Det er en god blanding af internationale retter og østrigske specialiteter.

  OBS Drikkepakken, kan kun bookes til hele familien og ikke fx 1 eller 2 personer i selskabet
  Wellness og sportsfaciliteter

  Wellness og sportsfaciliteter

  Hotel Palace har et skønt wellnessområde, hvor du kan komme helt ned i gear efter en lang dag på pisten. Her er en stor indendørs pool, spa, finsk sauna, dampbad, saltvandsgrotte, afslapningsområder og solarium. Endvidere kan du prøver de mange forskellige skønshedsbehandlinger, massager eller terapi af. Har du stadig mange kræfter tilbage, kan du prøve de forskellige sportsaktiviteter af. Her er både tennis, bordtennis, billiard, forskellige aerobic timer og et fitnesslokale.
  Tæt på storslået skiområde

  Tæt på storslået skiområde

  Blot 100 meter fra Hotel Palace går skibussen, som nemt kan transportere jer frem og tilbage til nærmeste lift 1 km derfra. Liften tager jer direkte op på Schlossalmbjerget i Bad Hofgastein. Her er der masser af gode blå og røde pister, men I kan også stå over til Bad Gastein skiområdet sammenhængende med Bad Hofgastein. Til børn er området ved Ski Center Angertal helt ideelt! Der er et perfekt børneområde og sikre rammer for nybegyndere generelt. Det er også her at skiskolen holder til og det kan varmt anbefales at tage et skikursus.
  Lidt om byen

  Lidt om byen

  Bad Hofgastein er en lille hyggelig by i Gastein dalen i Østrig og er belliggende ved siden af den mere kendte by Bad Gastein. Bad Hofgastein er en traditionel østrigsk bjergby med mange fine bygninger og hyggelige gader. Der er desuden en række restauranter og indkøbsmuligheder i byen. Bad Hofgastein er perfekt til en familie-skiferie og der er masser af aktiviteter for hele familien. Tag eksempelvis familien med i termiske bade eller ud på en kælketur!
  Luk vinduet X