Book online eller ring til os!
7015 4141
Halvpension+
Ski lift
800 m
Piste
800 m
Skibus
100 m
Indkøb
Fra 200-500 m.
Hotel Palace - mere end blot et hotel
Hotel Palace er et 4-stjernet hotel i Bad Gastein med alt, hvad det indebærer. Hotellet ligger i en smuk park, hvorfra man kan nyde omgivelserne på de hyggelige stier. Desuden er der kun 500 meter til centrum. Hotellet har egen restaurant og et stort wellnessområde og en indendørs legeplads til børnene. Læs mere
Halvpension+
Ski lift
800 m
Piste
800 m
Skibus
100 m
Indkøb
Fra 200-500 m.
Afstand til piste / lift
Mere end 500 m.
Ski information
Ski lift
800 m
Piste
800 m
Skibus
100 m
Ski opbevaring
Spa & Wellnessfaciliteter
Pool i wellness-område
Fitnessrum
Sauna
Spa
Dampbad
Massage
Mod gebyr
Måltider
Halvpension+
Poolområde
Pool på stedet
Butikker
Centrum
500 m
Indkøb
Fra 200-500 m.
Legerum til børn
Bordtennis
Aktiviteter
Billard
Generelt
Reception
Internet
Wifi
Parkering
Parkering
Restaurant/bar
Bar
Café
Restaurant

Velkommen til Hotel Palace i Bad Hofgastein

Bestil skiferie og bo på Hotel Palace!

Som gæst på Hotel Palace i Bad Hofgastein bliver du forkælet ud over det sædvanlige. Her er service og kvalitet i top. Der er garanti for at du vil nyde dit ophold her maksimalt. Desuden kan du nyde den smukke udsigt til den alpine verden fra balkonen på de komfortable værelser.

Find og bestil familiens næste skiferie til Bad Hofgastein og bo på det skønne Hotel Palace. Book online her på skiferie.dk eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. De sidder klar med gode råd og kvalificeret vejledning, der kan hjælpe dig godt på vej.

Halvpension plus!

På Hotel Palace er Halvpension plus inklusiv i prisen. Halvpension plus består af en stor morgenmadsbuffet med bl.a. nybagt brød, æg, oste, skinker, youghurt, müsli, frisk frugt og meget mere! efter en dag på ski  venter jer om eftermiddagen en snack, ofte i form af en kage buffet. Til aftensmad serverer restauranten en overdådig og varierende buffet. Det er en god blanding af internationale retter og østrigske specialiteter.

Tæt på storslået skiområde

Blot 100 meter fra Hotel Palace går skibussen, som nemt kan transportere jer frem og tilbage til nærmeste lift 1 km derfra. Liften tager jer direkte op på Schlossalmbjerget i Bad Hofgastein. Her er der masser af gode blå og røde pister, men I kan også stå over til Bad Gastein skiområdet sammenhængende med Bad Hofgastein. Til børn er området ved Ski Center Angertal helt ideelt! Der er et perfekt børneområde og sikre rammer for nybegyndere generelt. Det er også her at skiskolen holder til og det kan varmt anbefales at tage et skikursus.

Lidt om byen

Bad Hofgastein er en lille hyggelig by i Gastein dalen i Østrig og er belliggende ved siden af den mere kendte by Bad Gastein. Bad Hofgastein er en traditionel østrigsk bjergby med mange fine bygninger og hyggelige gader. Der er desuden en række restauranter og indkøbsmuligheder i byen. Bad Hofgastein er perfekt til en familie-skiferie og der er masser af aktiviteter for hele familien. Tag eksempelvis familien med i termiske bade eller ud på en kælketur!

Wellness og sportsfaciliteter

Hotel Palace har et skønt wellnessområde, hvor du kan komme helt ned i gear efter en lang dag på pisten. Her er en stor indendørs pool, spa, finsk sauna, dampbad, saltvandsgrotte, afslapningsområder og solarium. Endvidere kan du prøver de mange forskellige skønshedsbehandlinger, massager eller terapi af. Har du stadig mange kræfter tilbage, kan du prøve de forskellige sportsaktiviteter af. Her er både tennis, bordtennis, billiard, forskellige aerobic timer og et fitnesslokale.