Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Wagrain

Wagrain - det ideelle skiområde til familiens skiferie

Der er mange gode grunde til, at flere tusinde danskere hvert år valfarter mod de østrigske pister i Wagrain, når de skal på skiferie. Her får I nemlig et bredt udvalg af pister til alle niveauer.Wagrain - det ideelle skiområde til familiens skiferie
Der er mange gode grunde til, at flere tusinde danskere hvert år valfarter mod de østrigske pister i Wagrain, når de skal på skiferie. Her får I nemlig et bredt udvalg af pister til alle niveauer. Læs mere

Skiferie i Wagrain

Alt om skiferie i Wagrain

Skiområdet Wagrain består i virkeligheden af tre forskellige byer, som alle er forbundet af lifter og pister:

 • Wagrain er områdets hovedby med central beliggenhed i midten af Salzburger Sportwelt. Byen er spækket af danskere hele vinteren og har også mange gode faciliteter til familier og unge. Her finder I bl.a. et stort badeland og masser af hyggelige afterskisteder.
 • Flachau er en hyggelig og familievenlig skiferieby med masser af gode muligheder og underholdning for familiens børn. Trænger I til at kaste jer over noget andet end skiene, er Flachau også kendt for de lokale kælkebaner.
 • Kleinarl er et mindre område syd for Salzburg g som er direkte sammenbundet med Wagrain via liftsystemet. 
 • Hver by har en helt særlig charme og karakter, og indlogerer I jer i en af disse byer, har I direkte adgang til et af de mest populære skiområder i Østrig. Foruden ski byder området også på mange andre dejlige oplevelser og muligheder, som du og din familie med garanti vil elske på jeres næste skiferie

  Vores dygtige skieksperter kender både hotellerne, byerne og pisterne, så de har alle de rette kompetencer til at guide jer frem til den helt rigtige sammensætning, når I skal planlægge skirejsen. Kontakt dem på 7015 3939.

  Dansk skiskole i Wagrain

  Wagrain er danskernes helt store favorit i Østrig. Derfor har I selvfølgelig også mulighed for at booke danske skiinstruktører, når I skal på skiskole. I Wagrain tilbydes der danske skiinstruktører hos Ski & Snowboard Schule Wagrain. 

  Deltag på hold eller snup nogle timer med privatundervisning med din egen danske skiinstruktør. Når I bookeer en dansk skiinstruktør, får I en større tryghed og den bedst mulige start på skikarrieren.

  Stå på ski i Wagrain, Flachau og Kleinarl

  Wagrain er et stort skiområde i Østrig, og herfra har du adgang til mere end 800 km pister i hele Salzburger Sportwelt - så der er pister til alle niveauer. 

  Wagrain/Flachau er i princippet to forskellige skiområder, men de er forbundet af lifter og pister, så I let kan benytte jer af begge områder, uden at skulle begive jer ud på en køretur. I 2013/2014 stod skiliften G-Link klar, hvilket har gjort skiområdet som helhed endnu mere tilgængeligt for områdets mange besøgende. G-Link er en stor gondollift, som går tværs over byen Wagrain, og dermed sikrer hurtig forbindelse mellem de forskellige skiområder. 


  Andre aktiviteter i Wagrain

  Når I ikke suser ned ad den ene pist efter den anden, er der også mange andre sjove aktiviteter og underholdningsmuligheder, I kan benytte jer af på jeres skiferie i Wagrain. 

  En af børnefamiliens yndlingsaktiviteter er kælkebanen og et besøg i det store tropiske vandland i Wagrain, Wasserwelt.

   For de voksne besøgende i området er der naturligvis masser af afterskimuligheder i Wagrain. Her kan du nyde en kold øl i den østrigske vintersol eller danse på bordene til DJ Ötzi natten lang. Her er der noget for en hver smag. Byerne har også mange lækre restauranter, hvor I kan smage jer igennem østrigske specialiteter som apfelstrudel, schnitzel og mange andre lækkerier.

  Wagrain for børn

  Wagrain er den perfekte skidestination, hvis du rejser med børn eller nybegyndere. Området byder på lange brede blå bakker, hvor der er masser af plads at boltre sig på, øve vendinger og få en fornemmelse af skienes bevægelser. Du finder også mange store børneområder og gode skiskoler i Wagrain, hvor familiens mindste kan lære at stå på ski i trygge og rolige omgivelser. 

  I modsætning til de nordlige skidestinationer, findes der ingen grønne pister i Wagrain, men det skal du dog ikke lade dig skræmme af. Området har mange gode blå pister og flere af de røde pister kan sagtens benyttes af forholdsvis nye skiløbere, da de er brede og jævne det meste af vejen.