Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Gaustablikk i Telemarken, Norge


Gaustablikk skiomraade Gaustablikk skilift Gaustablikk pist Gaustablikk skiløb Gaustablikk stolelift Gaustablikk by Gaustablikk udsigt Gaustablikk skihop Gaustablikk skiomraade Gaustablikk pister Gaustablikk slæbelift Gaustablikk snelandskab

Skiløb dag og aften i Gaustablikk

Gaustablikk er en vidunderlige skidestination i det sydlige Norge i smukke Telemarken. Her er der skiløb til alle niveauer med alverdens pister, lige fra hyggelige grønne til stejle sorte. Her finder I mere end 30 km pister i alt. Skiområdet har udviklet sig meget og fremstår yderst moderne med veludviklede liftsystemer og familievenlige faciliteter. Skiferie.dk kan hjælpe jer med at sammensætte den perfekte skiferie til Gaustablikk. Læs mere

Fra: 2.365 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
10 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 17 stk.
 • 2 stk.
 • 11 stk.
 • 5 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  12.02 til 19.02
  Fredag - Fredag
  13.02 til 20.02
  Lørdag - Lørdag
  14.02 til 21.02
  Søndag - Søndag
  14.02 til 20.02
  Søndag - Lørdag
  14.02 til 19.02
  Søndag - Fredag
  14.02 til 18.02
  Søndag - Torsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om skiferie i Gaustablikk

  Alt om skiferie i Gaustablikk

  Gaustablikk er et af de første skiområder i Norge til at få sne. Planlægger I en skiferie tidligt på året, er Gaustablikk derfor en oplagt skidestination. Skiområdet Gaustablikk er det 6. største skiområde i Norge, og byder på masser af muligheder når det kommer til skiløb og andre spændende aktiviteter i sneen. Her får I en vidunderlig skidestination med faciliteter som hele familien vil elske. 

  Hos Skiferie.dk, som er en del af FriFerie, tilbyder vi et stort udvalg af dejlige hytter og hoteller i Gaustablikk i Telemarken, og vi hjælper dig gerne med at sammensætte den skiferie du og din familie drømmer om. Vores skieksperter har besøgt destinationen og sidder klar med vejledning og gode råd på 7015 4141.
  De bedste skiboliger i Gaustablikk

  De bedste skiboliger i Gaustablikk

  På Skiferie.dk kan I finde et stort udvalg af dejlige hytter og hoteller til familiens skiferie i Gaustablikk. Vi har fundet nogle af de mest populære frem til jer her:

  Kilen Lodge
  Kilen Lodge byder på hyggelige hytter, som ligger lige ved pisten med ski in/ski out. Hytterne er store og rummelige med sauna og brændeovn.
  Masser af skiløb i Gaustablikk

  Masser af skiløb i Gaustablikk

  Gaustablikk er et dejligt stort skiområde med udfordringer til alle skiløbere og omkring 30 km pister:
  • 17 grønne pister
  • 2 blå pister
  • 9 røde pister
  • 5 sorte pister
  I Gaustablikk finder I desuden et moderne liftsystem som let og elegant tager jer med rundt i området og lader jer besøge de mange forskellige pister.

  I skiområdet Gaustablikk kan I naturligvis stå på ski hele dagen, men frygt ikke for de korte dage i Norden. I Gaustablikk er der nemlig også rig mulighed for at prøve aftenski. Flere af nedfarterne er nemlig belyst, hvilket giver fantastiske udsigter over det mørke landskab og byen, når I kører ned. På denne måde undgår I også at jeres dage på ski bliver kortere, bare fordi I vælger en skiferie i norden.
  Langrend og snesko

  Langrend og snesko

  Langrend er en særdeles populært i Norge, og besøger I denne skidestination bliver I næsten nødt til at bevæge jer ud i landskabet på et par langrendsski og prøve teknikken af. Gaustablikk har nemlig hele 85 km præparede langrendsspor, både kortere ture for nybegyndere og lidt længere ture op ad bjerget til de lidt mere erfarne langrendsløbere. Sporene er velmarkede, så det er let at finde vej i det vinterhvide landskab, og de bliver præpareret hver dag, så I er sikre på at ramme sporene og få en dejlig og letflydende tur.

  At vandre ud i naturen med et par snesko under fødderne, bliver mere og mere populært, og det er der bestemt mange gode grunde til. Alle kan være med på snesko, det kræver ikke særlig meget teknik, og I kan komme helt tæt på den fantastisk norske natur.
  Besøg Gaustatoppen - en uforglemmelig oplevelse

  Besøg Gaustatoppen - en uforglemmelig oplevelse

  Gør skiferien til Gaustablikk til en helt uforglemmelig oplevelse, når I tager en tur med Gaustabanen op til Gaustatoppen, som er Telemarkens højeste punkt. I tager bilen op til Gaustabanen, som blev bygget i 1950erne af NATO, hvor I skal med et lille tog 850 m ind i bjerget. Herfra fortsætter I turen mod toppen med kabelbane omkring 1000 m med en 40 graders stigning.
  Husk, I også kan tage skiene med, hvis I er vilde vovehsalse!

  Og så helt tops - og ned på ski
  Når I kommer ud fra Gaustabanen, bliver I mødt af en bjergtagende udsigt, hvor I kan se en sjettedel af hele Norges samlede areal i klart vejr.
  Herfra kan I så vælge at klatre helt til tops, hvor der ligger en lille café gemt inde bag snedriverne - men hold godt fast - der er glat det sidste stykke. Skal det være helt vildt, kan I vælge at køre offpiste ned på ski!
  Transport til Gaustablikk

  Transport til Gaustablikk

  Gustablikk ligger omkring 2,5 times kørsel fra Oslo i Telemark i det sydlige Norge. Hvis I ikke gider at sidde i bilen hele vejen fra Danmark, kan I let og bekvemt tage færgen til Oslo fra enten København eller Frederikshavn. I kan også tage en færge fra Hirtshals til Langesund, derfra skal i også kun køre omkring 3 timer. Hvis I vælger at køre hele vejen, tager turen cirka 9 timer fra København, men der er mange flotte og spændende seværdigheder undervejs, som kan gøre turen lidt mere farverig.

  Vores skieksperter hjælper dig gerne med at finde den bedste rute og færge til dig og din næste skiferie i Gaustablikk. Kontakt dem på 7015 4141.
  Luk vinduet X