Book online eller ring til os!
7015 4141

Ski-in / Ski-out

Find skiboliger som ligger direkte på pisten og med skiløb til døren

Ski in/ski out - Bo lige ud til pisten på skiferien

Ski in/ski out er din mulighed for at få mest mulig tid på pisten. Slip for propfyldte skibusser eller lange gåture i tunge skistøvler med skiene på skuldrene - med ski in/ski out bor I med pisten som nabo, så I hurtigt og nemt kan komme til og fra dagens skiløb. Når I har fået lagt en solid bund morgenmad og er klar til dagens skiløb, skal I blot ud af døren og klikke skiene på, og med ski in/ski out er det let at tage tilbage til boligen og nyde en dejlig frokost. Nedenfor har vi samlet vores bedste hoteller og skiboliger, der tilbyder ski in/ski out. Læs mere

Bo midt på pisten med ski in/ski out

Ski in/out er for jer ...

... der drømmer om at få mest mulig tid på pisten, og som ønsker at kunne smutte tilbage til boligen i løbet af dagen for at spise eller slappe af. Det bliver ikke nemmere end med ski in/ski out på skiferien! I spænder blot skiene på uden for jeres skibolig og kan suse direkte fra egen dør og ud på pisten.

Vi tilbyder rummelige, familievenlige boliger med ski in/ski out både på vores skidestinationer nordpå og sydpå, så uanset om I ønsker at stå på ski i de norske fjelde eller de sydlige alper, er der mulighed for at bo med ski in/ski out.

Du kan se mulighederne her på siden med skiboliger, der har ski in/ski out.

I kan nemt og hurtigt booke jeres favorit med det samme eller kontakte vores dygtige skieksperter på tlf. 7015 4141, som kan hjælpe med at finde den skidestination og bolig, der passer til jeres ønsker og behov.

Ski in/ski out Skandinavien

Ønsker I at tage på skiferie nordpå, hvor I kan opleve autentisk fjeldhygge, børnevenlige områder, men samtidig bo med direkte adgang til skiløb? Dét kan I nordpå.

Vi har et stort udvalg af skiboliger både i Norge og Sverige, som er placeret med ski in/ski out. Mange af dem ligger endda ud til selve løjpen, nogle direkte til en lift, og andre skal man blot løbe på en kort sti, til man når løjpen.

Der er forskellige typer skiboliger, I kan vælge imellem med ski in/ski out. Går skiferien til Norge, kan I i Hemsedal f.eks. bo i luksuriøse lejligheder direkte til liften i Hemsedal Logde Suite. Drømmer I om at bo i en hyggelig hytte beliggende flot på fjeldet direkte til pisten, er Hedderstunet hytter i Gaustablikk et fantastisk sted. Vil I gerne kunne trække stikket fuldstændig, når I kommer tilbage fra en lang dag på ski, hvor I ikke skal tænke på at lave mad eller gøre rent, kan I tage til Stöten i Sverige og bo på Best Western Stöten Ski Hotel, som ligger i hjertet af Stöten med direkte adgang til skiløb.

Bemærk, at boligerne nordpå har ankomstdag søndag.

Ski in / Ski out i alperne

Kribler det i kroppen for at tage sydpå og stå på ski, hvor der venter jer skiløb i verdensklasse, udfordringer for alle slags niveauer og hyggelig afterski at slutte dagen af med? Sydpå tilbyder vi også et hav af boliger med ski in/ski out, så du har de bedste forudsætninger for en fantastisk skiferie uden besvær og ventetid.

Det skal bemærkes, at der altid skal tages forbehold for vejret, hvad angår ski in/ski out, da det kræver tilstrækkelig med sne på visse stier. 

Ønsker I at drage til Østrig på ski, er Sissi Park i Schladming et fantastisk bud! Disse skilejligheder ligger direkte ud til en blå pist, som fører en ned til skiliften, som ligger 200 meter fra boligen. I kan også bo i Ferienwohung Glatzhofer, som er hyggelige hytter i Wagrain med ski in/ski out. Hytterne er smukt placeret med en fantastisk udsigt ud over bjergene. Bor I her, får I gratis adgang til badelandet Wasserwelt Wagrain, som både børn som voksne vil elske. Kunne I tænke jer at prøve skiløbet i Tjekkiet, kan I bo med ski in/ski out på 4-stjernet Harmony Club Hotel i Spindleruv Mlyn. Hotellet har et stort udbud af faciliteter og aktiviteter som indendørs tennisbane, bowlingbaner, gode restauranter med udsigt til pisten samt indendørs swimmingpool, sauna og boblebad.

Bemærk, at boligerne sydpå typisk har ankomstdag lørdag, og der kommer flest alternativer op ved at søge på lørdag.