Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Ski in/ski out - bo lige ud til pisten på skiferien

Ski in/ski out er din mulighed for at få skiløb til og fra boligen og mest mulig tid på pisten. Slip for propfyldte skibusser eller lange gåture i tunge skistøvler med skiene på skuldrene, for med ski in/ski out bor I med pisten som nabo, så I hurtigt og nemt kan komme til og fra dagens skiløb. Når I har fået lagt en solid bund morgenmad og er klar til dagens skiløb, skal I blot ud af døren og klikke skiene på. Det er samtidig let at tage tilbage til boligen og nyde en dejlig frokost. Nedenfor har vi samlet vores bedste hoteller og skiboliger, der tilbyder ski in/ski out. Bemærk, at ski in/ski out kan være afhængig af natursne. Læs mere

Skiløb til og fra boligen

Ski in/ski out er for jer, der drømmer om at få mest mulig tid på pisten og som ønsker at kunne smutte tilbage til boligen i løbet af dagen for at spise eller slappe af. Med skiløb til og fra boligen bliver det ikke nemmere, når I blot spænder skiene på uden for jeres skibolig og suser direkte ud på pisten.

Vi tilbyder rummelige, familievenlige boliger med ski in/ski out både på vores skidestinationer nordpå og sydpå, så uanset om I ønsker at stå på ski i de norske fjelde eller de sydlige alper, er der mulighed for at bo med skiløb direkte til døren.

I kan nemt og hurtigt booke jeres favorit med det samme her på siden eller kontakte vores dygtige skieksperter på tlf. 7015 3939, som kan hjælpe med at finde den skidestination og bolig, der passer til jeres ønsker og behov.

Ski in/ski out Skandinavien

Ønsker I at tage på skiferie nordpå, hvor I kan opleve autentisk fjeldhygge, børnevenlige områder, men samtidig bo med direkte adgang til skiløb? Så gå op opdagelse i vores store udvalg af skiboliger både i Norge og Sverige, som er placeret med ski in/ski out. Mange af dem ligger endda ud til selve løjpen, nogle direkte til en lift, og andre skal man blot løbe på en kort sti, til man når løjpen.

Der er forskellige typer skiboliger, I kan vælge imellem med ski in/ski out fx:

  • Skistar Lodge Hemsedal i Hemsedal i Norge, hvor I bor i luksuriøse lejligheder direkte til liften.
  • Hedderstun i Gausta er hyggelige hytter beliggende flot på fjeldet direkte til pisten
  • Best Western Stöten Ski Hotel  ligger i hjertet af Stöten med direkte adgang til skiløb og giver jer mulighed for at trække stikket fuldstændig, når I kommer tilbage fra en lang dag på ski, hvor I ikke skal tænke på at lave mad eller gøre rent.

Ski in / Ski out i alperne

Kribler det i kroppen for at tage sydpå og stå på ski, hvor der venter jer skiløb i verdensklasse, udfordringer for alle slags niveauer og hyggelig afterski at slutte dagen af med? Sydpå tilbyder vi også et hav af boliger med ski in/ski out, så du har de bedste forudsætninger for en fantastisk skiferie uden besvær og ventetid. Vælg fx:

  • Sissi Park i Schladming i Østrig byder på skilejligheder direkte ud til en blå pist, som fører en ned til skiliften 200 m fra boligen. 
  • Ferienwohung Glatzhofer er hyggelige hytter i Wagrain med ski in/ski out, der ligger smukt placeret med en fantastisk udsigt ud over bjergene. 
  • Harmony Club Hotel i Spindleruv Mlyn i Tjekkiet er et 4-stjernet hotel med ski in/ski out og et stort udbud af faciliteter og aktiviteter.

Bemærk, at der altid skal tages forbehold for vejret, hvad angår ski in/ski out, da det kræver tilstrækkelig med sne på visse stier.